Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-16-05, 03:51 AM   #351
HIM
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: jerry
鋼衣系列返出就好啦 以前出果時好似賣百零蚊不過果時細個無錢買呀! 如果遲D返出就好啦!
鋼衣系列五六十蚊有啦

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-05, 08:55 PM   #352
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: HIM
鋼衣系列五六十蚊有啦
邊度呀
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-05, 08:57 PM   #353
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
社團掛
今日見到59一隻

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-05, 09:15 PM   #354
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 廢人
社團掛
今日見到59一隻
59一隻鋼衣?

舊 10-17-05, 02:26 PM   #355
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
引用:
鋼衣系列五六十蚊有啦
你講笑咋
日版肯定唔只呢個價,老翻都好似無出過鋼衣
不是藍星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-05, 06:11 PM   #356
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
我想問下宜家邊度仲有呢隻龍神丸呀?yahoo天價 如果遲D覆刻就好啦!

此篇文章於 10-17-05 06:16 PM 被 jerry 編輯。
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-05, 09:24 PM   #357
LonelyBlue
Ultimate Gamer

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: jerry
我想問下宜家邊度仲有呢隻龍神丸呀?yahoo天價 如果遲D覆刻就好啦!
而家街照計無可能買到,有都一定係天價
我最後亦都係唯一一次見係約十年前一間屋村玩具鋪
當時因為砌慣魔神都係Q板,無好似呢盒高達咁款
所以印象超深刻,但係我唔太好佢咁[花]
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-05, 09:27 PM   #358
LonelyBlue
Ultimate Gamer

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: etkwok
你講笑咋
我都沒見過五六十蚊鋼衣
頂多都係見過幾年前番出第一代既主角類魔神
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-05, 10:30 PM   #359
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: 廢人
社團掛
今日見到59一隻
你見到 $59
真係奇迹
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-05, 11:04 PM   #360
redfish
Game Master

原來復刻龍神丸和舊版一樣有夜光貼紙

舊 10-21-05, 01:41 PM   #361
dualumium
Junior Member

我想請問宜家邊度仲有復刻第一及第二套賣. (yahoo 除外)
dualumium 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-05, 10:47 AM   #362
aquaguard

註冊日期: Sep 2003
早排係荃灣荃豐地下扭旦堂見過,兩套都有,上次去只剩part 2

舊 10-26-05, 05:33 PM   #363
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
Saw both in MK, cost about $198 HKD

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-05, 08:02 AM   #364
redfish
Game Master

第3界層日本出了(圖from日本yahoo拍賣), 注意今次定價係3500yen(不連稅), 唔同第1或2界層定價(3000yen不連稅), 是貴左500yen的.

http://www.takaratoys.co.jp/wataru/003-01.html
http://www.takaratoys.co.jp/wataru/002-01.html
http://www.takaratoys.co.jp/wataru/001-01.html

舊 10-27-05, 11:31 PM   #365
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
你講笑咋
我講當年買喎, 而家梗係冇可能啦

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 09:20 AM   #366
不是藍星人
Neverland

引用:
我講當年買喎, 而家梗係冇可能啦

你!!!
鋼衣我當年都無買過
影輝皇帝龍就有一條
舊 10-28-05, 09:10 PM   #367
不是藍星人
Neverland

舊 10-28-05, 09:43 PM   #368
evil_mirror

註冊日期: Jul 2005
引用:
very good war , but need to wait for late nov ............
evil_mirror 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 10:18 PM   #369
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
邪虎丸掂呀
龙神丸和我相像中有一些出入
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 10:47 PM   #370
k_dash
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
龍神丸正面好「殊」,希望側面會好看;邪虎丸人型好型,虎型都好,但變形不完全(小腿黑色部分應反上到大腿),有小小失望。

此篇文章於 10-28-05 10:52 PM 被 k_dash 編輯。
k_dash 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 10:55 PM   #371
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: k_dash
龍神丸正面好「殊」,希望側面會好看;邪虎丸人型好型,虎型都好,但變形不完全(小腿黑色部分應反上到大腿),有小小失望。
敢高要求既,蛋蛋嚟jar...

Must Buy

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 11:14 PM   #372
k_dash

引用:
作者: syncmaster
敢高要求既,蛋蛋嚟jar...

Must Buy
不過我無話唔買wo
k_dash 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-05, 02:38 AM   #373
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: k_dash
200yen旦做唔到完全變型就預o左o架喇,留意虎型態對前腳都係差替的。

個人覺得成套野最掂係戰神丸同邪虎丸

must buy
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-05, 06:38 PM   #374
txl

XBox Live GamertagJonouil
正!!
必買!
txl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-05, 09:56 AM   #375
redfish
Game Master

近日買的另類龍神丸, Bright Master龍神丸, 本來冇打算買這系列, 不過見30蚊唔算太貴, 買隻砌下

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:30 PM

手機版 | APP版