Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 761 1261 1661 1711 1751 1755 1756 1757 1758 1759 1760 1761 1762 1763 1764 1765 1766 1767 1771  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
lineage19 01:02 AM 07-16-19
作者: 蛋撻王子:
差D要連棋都換埋先跌禮裝
打活動打到無晒心機
好彩有跌
我已經換晒D 棋都未出禮裝
the fool 01:38 AM 07-16-19
雖然未完event就開另一個event唔係第一次,但之前好似係復刻或延長左先會咁?
5金磚開監獄塔好似好貴,但如果跟返之前每過一關都有一符o既話就好抵
之前都諗緊d code復刻event會唔會有第二個,原來係唔會(仲要唔小心賣左都攞唔返)又唔係特別勁好心佢就俾人攞多次la
作者: 女裝少年:
搞咩而家D活動冇石冇符
聽你講起先醒起,今次event好似真係得d蘋果
作者: lineage19:
我已經換晒D 棋都未出禮裝
仲未跌+1
雖然唔係勁,但做得報酬好心就豪少少唔洗下下都要靠運
digiharuka 07:36 AM 07-16-19
未掉禮裝+1

4星狗糧是不是只有3pair, 比之前的少了一組?
蛋撻王子 09:20 AM 07-16-19
https://news.fate-go.jp/2019/re_2018summer/

補下活動連結
Sar8 09:26 AM 07-16-19
作者: the fool:
雖然未完event就開另一個event唔係第一次,但之前好似係復刻或延長左先會咁?
5金磚開監獄塔好似好貴,但如果跟返之前每過一關都有一符o既話就好抵
之前都諗緊d code復刻event會唔會有第二個,原來係唔會(仲要唔小心賣左都攞唔返)又唔係特別勁好心佢就俾人攞多次la
冇記錯好似有9符?,如果有埋紫膠既話5金方係抵比(你去商店換都5金方=1紫膠)

好心D code卡就比人拿多張啦...搞到插左code卡都好似運game咁...
digiharuka 01:30 PM 07-16-19
無縫接復刻水著再接4周年 。。
the fool 01:44 AM 07-17-19
作者: digiharuka:
未掉禮裝+1

4星狗糧是不是只有3pair, 比之前的少了一組?
都係4set,換2set,制壓關2set
作者: Sar8:
冇記錯好似有9符?,如果有埋紫膠既話5金方係抵比(你去商店換都5金方=1紫膠)
無9符咁多,得6符+1結晶(共7關)
不過都要等聽日睇下有無白老鼠開左先知係咪真係會有6符攞
朔望~ 07:48 AM 07-17-19
想問依到有無人試過部電話壞左開唔返拎唔到個繼承code點算....
鈴蘭 09:26 AM 07-17-19
冇人講5金方開舊關?
唔知開左之後有無番D報酬
如果有既都幾好
teealpha 10:10 AM 07-17-19
作者: 朔望~:
想問依到有無人試過部電話壞左開唔返拎唔到個繼承code點算....
如果係壞機/電話遺失,係可以用課金記錄證明個account係自己搵官方幫你攞返個account,但如果冇課金過的話就冇辦法了

另外,呢個情況下尋回帳號官方講到明只會幫你做一次咁多,再有帳號遺失情況發生的話官方係唔會再幫你處理,個account可以直接say bye
LordofNightmare 11:00 AM 07-17-19
我曾經試過,佢唔會理你點解唔玩得,只要話比佢知玩唔到就會幫你搞
課金紀錄唔係必須,只係有嘅話拎得番嘅機會會大好多

佢會問你攞一堆資料,好似基本嘅acc名,rank之類係必要,而常擺嘅support亦係一個重要資料。
亦會問你拎以前曾經做過嘅引繼碼,無論有冇引繼過
再係一啲特別啲但係真係可以確認係你acc嘅如開acc日期同起手角色,手持5星英靈角色嘅入手日期呢啲唔係owner係好難知道嘅資料咁,資料越多越清楚會越容易拎得番

同埋冇話過只做得1次
Hextor 07:03 PM 07-17-19
哈哈哈個POOL毒到
想追寶2,5PACK都冇
已經剷左張卡冷靜下先
蛋撻王子 09:45 PM 07-17-19
作者: 鈴蘭:
唔知開左之後有無番D報酬
如果有既都幾好

未開GAME
但睇TWITTER D獎勵都頗為豐富
大量素材 有呼符有傳承

應該值得
蛋撻王子 09:46 PM 07-17-19
作者: teealpha:
如果係壞機/電話遺失,係可以用課金記錄證明個account係自己搵官方幫你攞返個account,但如果冇課金過的話就冇辦法了

另外,呢個情況下尋回帳號官方講到明只會幫你做一次咁多,再有帳號遺失情況發生的話官方係唔會再幫你處理,個account可以直接say bye

我都有朋友唔止一次要問拎番個引繼碼
而且都覆得幾快

基本上有ID有課金紀錄就好易搞掂

順便講句

得閒CHECK下垃圾郵件
偶爾佢地既回覆會跌左去的
Sar8 10:15 PM 07-17-19
Appmedia寫中二王關有9符,仲有紫膠,素材(2x骨2x渠蓋...等)
其實都唔少野(反正金方都冇乜用)
gingq7 11:24 PM 07-17-19
5金方換9符1結晶, 應該算抵玩

金方除了換夢火外其實都無乜用 (換結晶太唔抵了)
gingq7 11:28 PM 07-17-19
Guda Guda無符無石, 連綠方都無,
亦無慣例的40 AP農關, 真係唔知搞乜

我只能希望係因為佢地唔夠時間而set得唔好, 而唔係新常態
(Guda Guda明顯係開得好趕, 生放送只得川澄一個, 柴田未整好, 活動最後一日仲要疊住水著復刻活動)
Sar8 11:39 PM 07-17-19
其實變左農30
掉轉來睇係用少左ap
the fool 12:59 AM 07-18-19
Appmedia寫中二王關有9符,仲有紫膠,素材(2x骨2x渠蓋...等)
其實都唔少野(反正金方都冇乜用)
有9符咁多咩我睇攻略wiki話得7關,頭6關係符,第7關先係結晶
Sar8 10:39 AM 07-18-19
作者: the fool:
有9符咁多咩我睇攻略wiki話得7關,頭6關係符,第7關先係結晶
我見appmedia summary咁寫
柚原このみ 02:26 PM 07-18-19
沖田呢
LordofNightmare 11:59 PM 07-18-19
我見appmedia summary咁寫
因為高難度版一下送3張符,所以總共9符1結晶
the fool 01:49 AM 07-19-19
作者: LordofNightmare:
因為高難度版一下送3張符,所以總共9符1結晶
原來高難有3符成日以為又係結晶
上攻略wiki問完,之前過左都有符攞,不過未有人提有無高難打,但就算得6符都抵開(雖然都應該要打完復刻水著先得閒...)
GN00508771 05:15 PM 07-19-19
頭先有更新⋯

小莫既執事服
Hextor 09:44 AM 07-20-19
Guda guda farm到最尾都係未突爆掉落禮 雖然冇用但係又霸住d位

水著2018有咩light到
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 761 1261 1661 1711 1751 1755 1756 1757 1758 1759 1760 1761 1762 1763 1764 1765 1766 1767 1771  ... 最後

返回主題版面