Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-16-19, 01:02 AM   #44001
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
差D要連棋都換埋先跌禮裝
打活動打到無晒心機
好彩有跌
我已經換晒D 棋都未出禮裝
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-19, 01:38 AM   #44002
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
雖然未完event就開另一個event唔係第一次,但之前好似係復刻或延長左先會咁?
5金磚開監獄塔好似好貴,但如果跟返之前每過一關都有一符o既話就好抵
之前都諗緊d code復刻event會唔會有第二個,原來係唔會(仲要唔小心賣左都攞唔返)又唔係特別勁好心佢就俾人攞多次la
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
搞咩而家D活動冇石冇符
聽你講起先醒起,今次event好似真係得d蘋果
引用:
作者: lineage19 查看文章
我已經換晒D 棋都未出禮裝
仲未跌+1
雖然唔係勁,但做得報酬好心就豪少少唔洗下下都要靠運

舊 07-16-19, 07:36 AM   #44003
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
未掉禮裝+1

4星狗糧是不是只有3pair, 比之前的少了一組?
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-19, 09:20 AM   #44004
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
https://news.fate-go.jp/2019/re_2018summer/

補下活動連結

舊 07-16-19, 09:26 AM   #44005
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: the fool 查看文章
雖然未完event就開另一個event唔係第一次,但之前好似係復刻或延長左先會咁?
5金磚開監獄塔好似好貴,但如果跟返之前每過一關都有一符o既話就好抵
之前都諗緊d code復刻event會唔會有第二個,原來係唔會(仲要唔小心賣左都攞唔返)又唔係特別勁好心佢就俾人攞多次la
冇記錯好似有9符?,如果有埋紫膠既話5金方係抵比(你去商店換都5金方=1紫膠)

好心D code卡就比人拿多張啦...搞到插左code卡都好似運game咁...

此篇文章於 07-16-19 09:28 AM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-19, 01:30 PM   #44006
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
無縫接復刻水著再接4周年 。。
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-19, 01:44 AM   #44007
the fool
永遠的愚者

引用:
作者: digiharuka 查看文章
未掉禮裝+1

4星狗糧是不是只有3pair, 比之前的少了一組?
都係4set,換2set,制壓關2set
引用:
作者: Sar8 查看文章
冇記錯好似有9符?,如果有埋紫膠既話5金方係抵比(你去商店換都5金方=1紫膠)
無9符咁多,得6符+1結晶(共7關)
不過都要等聽日睇下有無白老鼠開左先知係咪真係會有6符攞

舊 07-17-19, 07:48 AM   #44008
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
想問依到有無人試過部電話壞左開唔返拎唔到個繼承code點算....

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-19, 09:26 AM   #44009
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
冇人講5金方開舊關?
唔知開左之後有無番D報酬
如果有既都幾好

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-19, 10:10 AM   #44010
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
想問依到有無人試過部電話壞左開唔返拎唔到個繼承code點算....
如果係壞機/電話遺失,係可以用課金記錄證明個account係自己搵官方幫你攞返個account,但如果冇課金過的話就冇辦法了

另外,呢個情況下尋回帳號官方講到明只會幫你做一次咁多,再有帳號遺失情況發生的話官方係唔會再幫你處理,個account可以直接say bye
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-19, 11:00 AM   #44011
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
我曾經試過,佢唔會理你點解唔玩得,只要話比佢知玩唔到就會幫你搞
課金紀錄唔係必須,只係有嘅話拎得番嘅機會會大好多

佢會問你攞一堆資料,好似基本嘅acc名,rank之類係必要,而常擺嘅support亦係一個重要資料。
亦會問你拎以前曾經做過嘅引繼碼,無論有冇引繼過
再係一啲特別啲但係真係可以確認係你acc嘅如開acc日期同起手角色,手持5星英靈角色嘅入手日期呢啲唔係owner係好難知道嘅資料咁,資料越多越清楚會越容易拎得番

同埋冇話過只做得1次

此篇文章於 07-17-19 12:21 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-19, 07:03 PM   #44012
Hextor

註冊日期: Feb 2008
哈哈哈個POOL毒到
想追寶2,5PACK都冇
已經剷左張卡冷靜下先
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-19, 09:45 PM   #44013
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
唔知開左之後有無番D報酬
如果有既都幾好

未開GAME
但睇TWITTER D獎勵都頗為豐富
大量素材 有呼符有傳承

應該值得

舊 07-17-19, 09:46 PM   #44014
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: teealpha 查看文章
如果係壞機/電話遺失,係可以用課金記錄證明個account係自己搵官方幫你攞返個account,但如果冇課金過的話就冇辦法了

另外,呢個情況下尋回帳號官方講到明只會幫你做一次咁多,再有帳號遺失情況發生的話官方係唔會再幫你處理,個account可以直接say bye

我都有朋友唔止一次要問拎番個引繼碼
而且都覆得幾快

基本上有ID有課金紀錄就好易搞掂

順便講句

得閒CHECK下垃圾郵件
偶爾佢地既回覆會跌左去的

舊 07-17-19, 10:15 PM   #44015
Sar8
The One

Appmedia寫中二王關有9符,仲有紫膠,素材(2x骨2x渠蓋...等)
其實都唔少野(反正金方都冇乜用)

舊 07-17-19, 11:24 PM   #44016
gingq7

註冊日期: May 2008
5金方換9符1結晶, 應該算抵玩

金方除了換夢火外其實都無乜用 (換結晶太唔抵了)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-19, 11:28 PM   #44017
gingq7

註冊日期: May 2008
Guda Guda無符無石, 連綠方都無,
亦無慣例的40 AP農關, 真係唔知搞乜

我只能希望係因為佢地唔夠時間而set得唔好, 而唔係新常態
(Guda Guda明顯係開得好趕, 生放送只得川澄一個, 柴田未整好, 活動最後一日仲要疊住水著復刻活動)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-19, 11:39 PM   #44018
Sar8
The One

其實變左農30
掉轉來睇係用少左ap

舊 07-18-19, 12:59 AM   #44019
the fool
永遠的愚者

引用:
Appmedia寫中二王關有9符,仲有紫膠,素材(2x骨2x渠蓋...等)
其實都唔少野(反正金方都冇乜用)
有9符咁多咩我睇攻略wiki話得7關,頭6關係符,第7關先係結晶

舊 07-18-19, 10:39 AM   #44020
Sar8
The One

引用:
作者: the fool 查看文章
有9符咁多咩我睇攻略wiki話得7關,頭6關係符,第7關先係結晶
我見appmedia summary咁寫

舊 07-18-19, 02:26 PM   #44021
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
沖田呢

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-19, 11:59 PM   #44022
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
我見appmedia summary咁寫
因為高難度版一下送3張符,所以總共9符1結晶
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-19, 01:49 AM   #44023
the fool
永遠的愚者

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
因為高難度版一下送3張符,所以總共9符1結晶
原來高難有3符成日以為又係結晶
上攻略wiki問完,之前過左都有符攞,不過未有人提有無高難打,但就算得6符都抵開(雖然都應該要打完復刻水著先得閒...)

舊 07-19-19, 05:15 PM   #44024
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
頭先有更新⋯

小莫既執事服

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-19, 09:44 AM   #44025
Hextor

註冊日期: Feb 2008
Guda guda farm到最尾都係未突爆掉落禮 雖然冇用但係又霸住d位

水著2018有咩light到
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:51 PM

手機版 | APP版