Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-15-16, 10:28 AM   #76
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
其實你話有條無出過場唔知邊度的花生友用無人機直播我會接受D……你唔出無人機都算你話埋俾我聽有呢樣野,唔會全個富山得呢兩條花生友嘛?你依家街上出事都一堆人拍片啦……
情報上需要我知,但又唔係偵探片無必要所有野都要登場人物做晒掛……

舊 05-15-16, 02:08 PM   #77
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
引用:
作者: Iro 查看文章
其實UN係果度好耐 我諗同現實沖縄美軍一樣 好多花生友mon住 不過我同意製作方面係要寫到情報公開帶落去之後情節 劇中花生友作死係另一回事
其實冒死玩直播呢樣野都見唔少,上年天津爆炸就成堆,記得有其中一段係近到估計係一直直播到佢死前一刻.

舊 05-19-16, 07:42 PM   #78
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

由希奈いっぱい
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-16, 06:42 PM   #79
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
由希奈是過份了,不過她的處景可以理解啦,要一個平凡女孩突然這樣太過強人所難了

劍之介你也不能找另一條路嗎

那兩個麻煩同學應只是被捉了?

鬼明顯單純的有禮貌的侵略者而已吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-16, 08:21 PM   #80
尼路
The One

我不想那兩位吐便當,就這樣氣化退場好了。

舊 05-20-16, 10:54 PM   #81
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
由希奈變成女版碇真嗣。

兩條花生友最好食晒件便當唔好嘔返出嚟啊。

劍之助話女仔泳衣下流,但有口話人無口話自己,佢自己咪又係基本上9成裸體。

如果個個侵略者好似呢套咁肯好心寫封咁有禮貌嘅email過嚟,呢個宇宙會少好多紛爭。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-16, 11:02 PM   #82
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
由希奈變成女版碇真嗣。

兩條花生友最好食晒件便當唔好嘔返出嚟啊。

劍之助話女仔泳衣下流,但有口話人無口話自己,佢自己咪又係基本上9成裸體。

如果個個侵略者好似呢套咁肯好心寫封咁有禮貌嘅email過嚟,呢個宇宙會少好多紛爭。
三國志外交指令 > 勸告

兜檔布係浪漫
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-16, 01:12 AM   #83
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
和談唔係咁樣的
而且好明顯班鬼準備定郁手
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-16, 02:08 AM   #84
Game Master

引用:
作者: HM 查看文章
和談唔係咁樣的
而且好明顯班鬼準備定郁手
超,唔洗你講我都知啦。以往啲反派就算講嘢幾有禮貌都好都係感覺到佢語中帶刺,但今次佢哋封信嘅語氣寫得太過有禮貌,完全感覺唔到任何殺氣囉。XD

引用:
作者: Iro 查看文章
三國志外交指令 > 勸告

兜檔布係浪漫
係,你啱。戰國武士嘅浪漫我識條鐵咩?

舊 05-21-16, 02:26 AM   #85
事丫娃些
京アニに祈りを

水着回
舊 05-21-16, 04:57 PM   #86
Rv250

註冊日期: Aug 2002
保健老師你遮遮掩掩但係件泳衣點解咁嘅款...
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-16, 07:57 PM   #87
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
明顯爸爸就係BOSS
果兩個堅抵死,無得怪人
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-16, 04:47 PM   #88
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 05-27-16, 02:38 AM   #89
Iro
魔法學園學生

兩條友仔仲要作多次死 山中出現的真係爸爸?
舊 05-27-16, 01:05 PM   #90
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
好想講粗口,兩條茂里無死到

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-16, 06:49 PM   #91
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
兩個混人真是沒事,不過總有一天一定受大教訓的(不要害人就是了)

老爸不單找到鬼還成為了鬼乎?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-16, 08:33 PM   #92
尼路
The One

搵人同我氣化個兩條零學習能力的混蛋好不。

舊 05-27-16, 10:35 PM   #93
Rv250

註冊日期: Aug 2002
一開場小春好似好緊張, 最後嗰句竟然係好肚餓
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-16, 11:44 AM   #94
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 05-28-16, 05:22 PM   #95
Game Master

美夏身材

佢仲係PA嘅忠實擁躉,成間房啲牆貼晒PA作品海報。

兩條花生友冇死到不特此,仲要完全冇反省過。

舊 05-29-16, 04:12 PM   #96
事丫娃些
京アニに祈りを

http://www.koshibun.jp/news/exhibit/...オの中.html
舊 06-01-16, 08:24 PM   #97
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 06-02-16, 11:04 PM   #98
supermanlady
The One
あかん

http://kuromukuro.com/news.html?id=n024
新ED

引用:
「永遠ループ」
和島あみ

発売日:2016年8月10日発売

仕様形態&価格:
・初回生産限定盤(CD+DVD)PCCG.01530/1,667円+税
【DVD収録内容】エンディング主題歌MVを収録(予定)

・通常盤(CD ONLY)PCCG.70320/1,250円+税
・期間生産限定アニメジャケット盤(CD ONLY)PCCG.01531/1,667円+税
【封入特典内容】アニメジャケットイラストステッカー(予定)

http://kuromukuro.com/news.html?id=n023
堤博明による、TVアニメ「クロムクロ」の劇中音楽を収録したオリジナルサウンドトラックCD『クロムクロOST』の発売が決定しました!
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-16, 12:29 AM   #99
Iro
魔法學園學生

導彈又炸唔死兩條友
舊 06-03-16, 02:15 AM   #100
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
快D炸死果兩件啦

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
佐藤順一「M3-ソノ黑キ鋼-」第二十四話 (終)「原罪、カコミライ」 supermanlady 日本動漫畫討論版 7 04-22-14 02:53 AM
咩問題?it works? 豆腐多 GAF告示版 2 09-14-10 08:14 PM
Share my works pls have a look! Dingo Cosplay同人MIX討論區 0 10-07-07 06:55 PM
[PS2]Choro Q Works neo2046 電視遊戲討論版 13 04-12-05 12:46 PM
microsofe works msz006 手機資訊/電腦軟硬討論 2 08-21-03 04:45 PM

現在的時間是 08:52 AM

手機版 | APP版