Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-01-10, 12:37 PM   #1001
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
我又覺得ok啵
雖然企直從側面睇落去似隻外置2.5

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
舊 06-01-10, 12:42 PM   #1002
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
我又覺得ok啵
雖然企直從側面睇落去似隻外置2.5
之前個底殼彎起+鏡底睇落幾有特色, 變到咁平坦感覺上怪怪地.

HON HON 目前離線  
舊 06-01-10, 01:32 PM   #1003
baby仔
Insane Gamer
GeeGee獸

註冊日期: Mar 2010
PSN  IDreyrey
=口= 早幾日北上.....我見到有部類似野= =

唔係就係 IPHONE4G掛= =

主力隊長︰暗埃,勝負師,火/冰/暗赫拉,石川,火埃,大國主,木和神
隊員︰五色奶子,大魔王,濕婆,黎明天使神
尋找大量各埃及神、木和神、大國主、麒麟~隊友~
baby仔 目前離線  
舊 06-01-10, 02:40 PM   #1004
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: baby仔 查看文章
=口= 早幾日北上.....我見到有部類似野= =

唔係就係 IPHONE4G掛= =
你去左富x康?

HON HON 目前離線  
舊 06-01-10, 11:03 PM   #1005
baby仔
Insane Gamer
GeeGee獸

註冊日期: Mar 2010
PSN  IDreyrey
引用:
作者: HON HON 查看文章
你去左富x康?
唔係呢...

我個時坐緊 大陸既地鐵KA = =

我估係大陸個隻 掛=口="

主力隊長︰暗埃,勝負師,火/冰/暗赫拉,石川,火埃,大國主,木和神
隊員︰五色奶子,大魔王,濕婆,黎明天使神
尋找大量各埃及神、木和神、大國主、麒麟~隊友~
baby仔 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[港產] 十月圍城 5000萬搭百年老中環 IamO 電影版 69 02-15-10 11:27 PM
娛樂新聞報告 Vol. 6 nefrezx Neo Entertainment TREND 1030 09-18-09 08:57 PM
極度恐怖-菲傭生劏女高官 POKA ~清談館~ 102 06-14-09 06:08 PM
[TVB] 巾幗梟雄 [鄧萃雯、黎耀祥、岳 華、 商天娥、謝雪心、惠英紅、吳卓羲、胡定欣] 4月27日 星期一至五 21:30-22:30 next: ID 精英 N0T51B Neo Entertainment TREND 964 06-09-09 07:21 PM
中 史 課 本 只 200 字 提 六 四 IamO ~清談館~ 397 05-11-09 02:02 PM

現在的時間是 12:38 PM

手機版 | APP版