Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
電視遊戲討論版>Marvel's Spider-Man | 已售
pet3 03:07 PM 09-08-18
psv控制是用背部控制R2 L2

不用觸摸畫面

好評
nds 05:54 PM 09-08-18
玩法重複。ps2>ps3>ps4
fortel 05:56 PM 09-08-18
作者: nds:
玩法重複。ps2>ps3>ps4
玩後感...

「係一隻高仿既arkham city」
赤兵尉SETH 06:37 PM 09-08-18
係咪有劇情bug? 點解會突然知班強國人Boss係邊個
上年E3片係Mr. Negative親自上陣, 但依家改左雜卒
同埋成日戰鬥途中入劇情通信睇唔到字幕
david 06:51 PM 09-08-18
....

fortel 08:01 PM 09-08-18
作者: 赤兵尉SETH:
上年E3片係Mr. Negative親自上陣, 但依家改左雜卒
我都係咁WOR.....明明無出現之後就話佢係主腦...睇到我1999?
Lamsze 10:07 PM 09-08-18
作者: 強化人間ですの~★:

有無人幫手試下中英文版果句「地獄使者spiderman」係乜?
因為以前日本有真人拍既蜘蛛俠,而片中自稱地獄既使者,所以有句甘既野,可以入LINK睇

https://www.youtube.com/watch?v=6bce...oe3Fm4&index=2
野良猫 10:17 PM 09-08-18
作者: Lamsze:
因為以前日本有真人拍既蜘蛛俠,而片中自稱地獄既使者,所以有句甘既野,可以入LINK睇

https://www.youtube.com/watch?v=6bce...oe3Fm4&index=2
笑片來的嗎
jason 仔 10:39 PM 09-08-18
雖然而家睇落好好笑

但係印象中當年好似播過呢套,我係睇佢之後先到正傳
果時仲奇怪點解冇機械人出現
pet3 10:48 PM 09-08-18
鷹架攻擊是什麼東西 ?
rapperjohnny 11:09 PM 09-08-18
作者: pet3:
鷹架攻擊是什麼東西 ?
地盤嗰D可以拉跌既工作台
Lamsze 11:53 PM 09-08-18
作者: 野良猫:
笑片來的嗎
唔係,係特攝片,當年去左日本,為合口味,將佢變左幪面超人甘拍
野良猫 12:45 AM 09-09-18
作者: pet3:
鷹架攻擊是什麼東西 ?
作者: rapperjohnny:
地盤嗰D可以拉跌既工作台
所以我唔鐘意睇中文譯名就係咁解
jeffyen83 12:51 AM 09-09-18
作者: jason 仔:
雖然而家睇落好好笑

但係印象中當年好似播過呢套,我係睇佢之後先到正傳
果時仲奇怪點解冇機械人出現
美漫有期有出過隻機械人,哈哈xp
STRIFE 12:51 AM 09-09-18
Stan lee
強化人間ですの~★ 12:58 AM 09-09-18
作者: Lamsze:

我知,係想知中英文版有無呢句
日版係random出而且機率好低,玩左成晚淨係見過一次
赤兵尉SETH 05:10 AM 09-09-18
JJJ 精神攻擊未停過

作者: 強化人間ですの~★:
我知,係想知中英文版有無呢句
日版係random出而且機率好低,玩左成晚淨係見過一次
英文版
買左呢招, 用左段時間都係個幾句
呢句應該日版專用, 英文照譯都意味不明
X&Y 08:36 AM 09-09-18
作者: 赤兵尉SETH:
岩岩玩到
演講爆炸前PETE spider-sense睇到佢
不過都唔等於表示佢係boss
holsety 09:21 AM 09-09-18
裝置,衝擊蛛網點出,已装備但都重係要幾飛先纏住人。。
ps4boy 10:31 AM 09-09-18
全下載先玩到,無得一半玩住先!
pet3 02:08 PM 09-09-18
作者: holsety:
裝置,衝擊蛛網點出,已裝備但都重係要幾飛先纏住人。。
按住L1>R3右 放手 >輕按R1
STRIFE 03:39 PM 09-09-18
經常出現任務bug,去度位置點要按三角開始就有機會唔出現俾你噤
要reload先出現番三角接任務/解讀機器
赤兵尉SETH 03:43 PM 09-09-18
尾段完全 arkham knight
敵人個個都13哥級射擊能力
DanielDaniel 03:51 PM 09-09-18
作者: fortel:
玩後感...

「係一隻高仿既arkham city」
點高仿,spider man 2 一早已經係open world。講戰鬥spiderman 有spider sense合情合理亦一早已經有。
野良猫 04:39 PM 09-09-18
_DEL_
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 

返回主題版面