Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 12-31-06, 08:28 PM   #401
Cpato
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
引用:
作者: SANG2003 查看文章
一野食2個咁勁 我試過秋天食完行番落山
當然唔係喇...
兩個人叫兩個餐share
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-06, 09:20 PM   #402
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Pato 查看文章
當然唔係喇...
兩個人叫兩個餐share
你都係特登坐車上去食
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-06, 09:59 PM   #403
Cpato

引用:
你都係特登坐車上去食
都算係..
當時唔知去邊好, 又突然間想食下, 咪坐車上去山頂~
反正都有成兩年冇去過, 順便去行下
舊 12-31-06, 10:18 PM   #404
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: Pato 查看文章
都算係..
當時唔知去邊好, 又突然間想食下, 咪坐車上去山頂~
反正都有成兩年冇去過, 順便去行下
雖然貴但係一年食1,2次真係幾回味
舊 12-31-06, 10:43 PM   #405
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
昨晚食咗麥樂雞加shake shake紫菜粉

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-06, 10:43 PM   #406
Cpato

引用:
雖然貴但係一年食1,2次真係幾回味
係呀, 一分錢一分貨
舊 12-31-06, 11:21 PM   #407
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
昨晚食咗麥樂雞加shake shake紫菜粉
係咪唔錯呢~
好似真係07年加價
舊 12-31-06, 11:35 PM   #408
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
係咪唔錯呢~
好似真係07年加價
好正

07年加價
咁貴仲加

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-06, 11:48 PM   #409
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
今日中午,食左個雞包餐,加多兩隻炸雞都成三十蚊,都唔知食乜…食七咁食…
去大快樂整個叉燒飯加底再加個乜乜特式飲都差唔多錢…

舊 01-01-07, 12:04 AM   #410
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
好正

07年加價
咁貴仲加
我試過紫菜粉搖薯片
舊 01-01-07, 12:25 AM   #411
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: A HoManTin Work 查看文章
今日中午,食左個雞包餐,加多兩隻炸雞都成三十蚊,都唔知食乜…食七咁食…
麥當勞叔叔用枝槍指住你迫你食?

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-07, 12:39 AM   #412
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: FOKKIT 查看文章
麥當勞叔叔用枝槍指住你迫你食?
我唔知咁貴…

舊 01-01-07, 10:08 PM   #413
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: A HoManTin Work 查看文章
去食燒味檔啦
大大碗白飯+燒味只不過是十X蚊

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-07, 12:22 PM   #414
nakata
Game Master

註冊日期: Jun 2004
我好少入黎,唔知有冇 講過早晨全餐同豬柳蛋漢堡餐冇乜分別,淨係隻蛋唔同.

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
nakata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-07, 12:57 PM   #415
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: nakata 查看文章
我好少入黎,唔知有冇 講過早晨全餐同豬柳蛋漢堡餐冇乜分別,淨係隻蛋唔同.
就咁睇緊真係隻蛋唔同之嘛€
一隻炒3下就食得一隻打落去等佢熟
舊 01-04-07, 04:48 PM   #416
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
今日我試左用咖哩粉shake麥樂雞,好得
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-07, 08:58 PM   #417
アンディ
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDandy07hk
引用:
就咁睇緊真係隻蛋唔同之嘛€
一隻炒3下就食得一隻打落去等佢熟
一打落去等熟咪變左太陽蛋~炒三下係炒蛋~

咁豬柳蛋/煙肉蛋漢堡果D蛋係點先整到咁既樣??
(有工具?)

\ 老鄉在日本 /
アンディ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-07, 09:17 PM   #418
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: hk101 查看文章

(有工具?)
有個圓既工具中間係空(空既地方打隻蛋落去就搞掂)放係塊熱版到一次過好似可以整6隻太陽蛋
炒既就放係塊大熱版推2推就熟佢塊版超熱
舊 01-05-07, 08:06 AM   #419
nakata
Game Master

註冊日期: Jun 2004
引用:

(有工具?)
其實如果做果廚房就一定會知.
一定有工具啦!唔係點整到咁圓呀?

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
nakata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-07, 09:55 AM   #420
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: nakata 查看文章
其實如果做果廚房就一定會知.
一定有工具啦!唔係點整到咁圓呀?
打落去等熟..真係唔知佢點解d野咁易整會咁貴
舊 01-05-07, 10:26 AM   #421
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
引用:
打落去等熟..真係唔知佢點解d野咁易整會咁貴
無錯,D 架餐同人工又唔係貴,不過衰在貴喺D廣告錢度呀嘛
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-07, 10:35 AM   #422
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: terry bogard 查看文章
無錯,D 架餐同人工又唔係貴,不過衰在貴喺D廣告錢度呀嘛
賣到咁行仲要TVB
舊 01-06-07, 07:49 PM   #423
アンディ
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDandy07hk
引用:
賣到咁行仲要TVB
其實佢唔賣廣告都有人識啦~

周圍都係

"可況佢賣廣告係翻炒d野多 ,又唔係成日賣新野"

\ 老鄉在日本 /
アンディ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-07, 11:31 PM   #424
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
其實佢唔賣廣告都有人識啦~

周圍都係

"可況佢賣廣告係翻炒d野多 ,又唔係成日賣新野"
年年都搖搖薯條+黑椒漢堡
舊 01-06-07, 11:39 PM   #425
Cpato

我想食番將軍漢堡佢又冇...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
涼宮春日入侵《帝皇戰記》(OVERMAN KING-GAINER) Nieh 日本動漫畫討論版 7 07-06-06 07:53 PM
Burger King機場重生 街車王 飲食版 26 03-14-04 03:44 PM
本月 OVA 「王ドロボウJING in Seventh Heaven」[King of Bandit Jing] DVD 截圖! bbaeric 日本動漫畫討論版 3 01-25-04 01:14 PM
[XB]遊戲王~THE KING OF DESTINY 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 12-26-03 08:39 PM
nba西岸總決賽 盤口!! C-law 體育版 41 05-31-02 02:39 PM

現在的時間是 07:03 PM

手機版 | APP版