Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-24-13, 11:29 AM   #601
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
引用:
作者: DMRevolution 查看文章
講開咁講...

法師係所有game 入面, 水風魔法都係最勁, 係咪我錯覺呢- -...
呢隻都係咁....= ="
@O@
我玩D GAME
法師多數火最高攻
電就麻痺
風就快
水就回血+防
土都係防高
mouseccy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 11:31 AM   #602
LEDIV
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
想問下各位隻,game單打/連線打時有無窒機,睇其他forum話好似幾嚴重...諗緊買ps3/psv版.....

舊 07-24-13, 11:34 AM   #603
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
日版本特典書最後果頁寫住printed in japan...
行版唔知係點呢?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 11:38 AM   #604
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: mouseccy 查看文章
@O@
我玩D GAME
法師多數火最高攻
電就麻痺
風就快
水就回血+防
土都係防高
呢d一向都係咁定的....
不過呢度的火感覺灼傷之後好似唔係太過顯眼...

冰招對地用...幾乎75% 以上冰人成功...
雷招對地用...一條直線飛埋去貫通....my god~~~
風我返而只覺得對空個招龍卷風有d用....

引用:
作者: LEDIV 查看文章
想問下各位隻,game單打/連線打時有無窒機,睇其他forum話好似幾嚴重...諗緊買ps3/psv版.....
op 出條龍個下...psv 已係窒窒地....不過玩的時侯就唔多覺有問題

-------------------------------------------
想問下學完d skill 之後....點先用到....!?
好似只係教點學, 冇教點用, 定係我miss左- -

舊 07-24-13, 11:50 AM   #605
^^波子^^
Junior Member

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbrian_sunghk
啲skill 有冇限住學幾多招?

此篇文章於 07-24-13 11:54 AM 被 ^^波子^^ 編輯。
^^波子^^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 11:51 AM   #606
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:

雷招對地用...一條直線飛埋去貫通....my god~~~

op 出條龍個下...psv 已係窒窒地....不過玩的時侯就唔多覺有問題

-------------------------------------------
雷的空中按實o很好用
自身周圍幾度雷
hit數很高,威力也不錯

雷系mp消耗得好似比其他多?

舊 07-24-13, 12:00 PM   #607
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
齋火球會唔會有餘火留係敵人身上, 因為未見過發動

舊 07-24-13, 12:15 PM   #608
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
行版見街未
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 12:18 PM   #609
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:

要裝落ITEM位先用到
即係戰鬥時再用十字制揀好先出
我魔法就係咁,唔知近戰嘅係咪一樣
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 12:21 PM   #610
不死身的出木杉
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
確定行版已偷跑 藍店 PSV版 298
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 12:26 PM   #611
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: 不死身的出木杉 查看文章
感謝通知 收工出發\
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 12:35 PM   #612
gingq7

引用:
作者: 野良猫 查看文章
要裝落ITEM位先用到
近戰一樣, elf的小刀, 毒箭; amazon的分身; 都係學完比件道具你, 要自己裝備和用
舊 07-24-13, 12:38 PM   #613
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: 不死身的出木杉 查看文章
THX FOR REPORT
放工仆去

舊 07-24-13, 12:56 PM   #614
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
收到電話,今晚拎行版
由手機版發出
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 12:57 PM   #615
frc4a
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
訂左1隻攞左
另在籃店walkin買多2隻 我求左店員好耐先賣俾我
好少貨 我估收工好難買

我脱險 今晚同fd開心玩
frc4a 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 01:03 PM   #616
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
請問行有冇書?

此篇文章於 07-24-13 01:10 PM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 01:08 PM   #617
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: wang2009hk 查看文章
雷的空中按實o很好用
自身周圍幾度雷
hit數很高,威力也不錯

雷系mp消耗得好似比其他多?
我冇記錯...3招就乾...

引用:
作者: 野良猫 查看文章
要裝落ITEM位先用到
我都估係裝, 不過d位真係- -

舊 07-24-13, 01:14 PM   #618
frc4a
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: holsety 查看文章
請問行有冇書?
藍店訂左 就有書

walkin買一定無

店員這樣說的
frc4a 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 01:21 PM   #619
gingq7

引用:
作者: frc4a 查看文章
藍店訂左 就有書

walkin買一定無

店員這樣說的
我反而想知行版本書係邊度印
舊 07-24-13, 01:56 PM   #620
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: gingq7 查看文章
而家通常特典書/設定集都掟哂去台灣印架喇

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 02:01 PM   #621
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: gingq7 查看文章
我反而想知係咪同日本個本一樣hard cover
btw... 係咪信和兩間藍店都有貨?
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 02:02 PM   #622
Game Master
ChiHaNa

打到12lv 個版, l+r along +手....摸邊度, 摸個碑又冇反應= =?

舊 07-24-13, 02:12 PM   #623
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
打石像果關?
第三個字係自己粒綠色石
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 02:18 PM   #624
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
引用:
作者: 廢人 查看文章
打石像果關?
第三個字係自己粒綠色石
由手機版發出
摸晒三個字都無反應

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 02:19 PM   #625
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: 廢人 查看文章
打石像果關?
第三個字係自己粒綠色石
由手機版發出
呢版我地尋日係執炸彈炸死隻 BOSS

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 05:40 AM

手機版 | APP版