Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 09-24-08, 11:24 AM   #426
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
F Mount,AF舊鏡有光圈環
我有F>EF Mount\/

舊 09-24-08, 12:31 PM   #427
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: hpsimon 查看文章
首領,我有兩、三張,點俾你好?

星期日邊度飲?
...
PM 我 OK? THX!

星期日.... 多數旺角. 星期六晚再約~
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-08, 01:23 PM   #428
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: KKH 查看文章
PM 我 OK? THX!

星期日.... 多數旺角. 星期六晚再約~
我去深水埗同去旺角一樣時間...
好似深水抵飲一點...
不過如去旺角..
我喜歡去倫敦....

舊 09-24-08, 01:29 PM   #429
M-eye
菜鳥蛋

引用:
作者: 亞飛 查看文章
好呀 飲茶時給我吸吸

係咩!? 果支係50.2
唔記得la
都話左試完就咩都唔記得
咁我應該帶M42俾你定帶.2去俾下價米????

舊 09-24-08, 01:35 PM   #430
KTN
~♡

不是帶給我嗎
.2是西門/
SSP,又想找地方拍轉轉轉嗎

引用:
作者: M-eye 查看文章

舊 09-24-08, 01:57 PM   #431
KTN
~♡

我的攜帶電話

オニイチャンver

舊 09-24-08, 05:00 PM   #432
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
引用:

BOTH啦

飲茶加埋我得唔得姐

舊 09-24-08, 06:35 PM   #433
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
我去深水埗同去旺角一樣時間...
好似深水抵飲一點...
不過如去旺角..
我喜歡去倫敦....
對於負責搵位的我來說, 實在不願意去倫敦, 因為搵位好艱難.
如果你不喜歡潮樓, 我們下次可以揀另一間酒樓丫.
舊 09-24-08, 06:38 PM   #434
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: 真.朱皮 查看文章
BOTH啦

飲茶加埋我得唔得姐
都話左星期六晚再約. 咁早約冇用, 一個二個放飛機.
舊 09-24-08, 07:03 PM   #435
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

報告 oniichan!
除了平野綾,
斎藤千和已經登場.
桑島法子剛剛也登場了.
還欠折笠富美子….
你真的不要門外播放器嗎?

仲有仲有, 原來 Trusty Bell 係影相 game 黎, 戰鬥時可以出影相必殺技, 影左之後可以拎去賣~ \/

此篇文章於 09-24-08 07:38 PM 被 KKH 編輯。
舊 09-24-08, 09:49 PM   #436
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
蘇屋相

呢個用我手電

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-08, 02:44 AM   #437
M-eye
菜鳥蛋

看來我那支個No.都唔算好後者....

此篇文章於 09-25-08 02:46 AM 被 M-eye 編輯。
M-eye 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-08, 02:46 AM   #438
M-eye
菜鳥蛋

我都話首領好型....

舊 09-25-08, 08:14 AM   #439
KTN
~♡

有免費格仔打

舊 09-25-08, 08:46 AM   #440
M-eye
菜鳥蛋

引用:
對於負責搵位的我來說, 實在不願意去倫敦, 因為搵位好艱難.
如果你不喜歡潮樓, 我們下次可以揀另一間酒樓丫.
潮樓???
邊度黎架???
我去呀...ok的..

舊 09-25-08, 09:20 AM   #441
亞飛
Moderator
野人生活中

3DS Friend Code5086 0979 5484
張相對我來說...有點美中不足

舊 09-25-08, 05:59 PM   #442
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
The biggest camera in the world from the last century | Amazing things
日本人向け http://lllparopuntelll.blog118.fc2.c...entry-541.html
一般向 http://mostinterestingblog.blogspot....from-last.html

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-08, 08:27 PM   #443
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
潮樓???
邊度黎架???
我去呀...ok的..
下?.... 莫非, 我們轉了去潮樓之後, 你沒來過? 真的嗎?
舊 09-25-08, 08:29 PM   #444
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: Hayami 查看文章
The biggest camera in the world from the last century | Amazing things
日本人向け http://lllparopuntelll.blog118.fc2.c...entry-541.html
一般向 http://mostinterestingblog.blogspot....from-last.html
我還以為是那個把 hanger 改裝成 pinhole 的東東......
舊 09-26-08, 01:25 AM   #445
M-eye
菜鳥蛋

引用:
下?.... 莫非, 我們轉了去潮樓之後, 你沒來過? 真的嗎?
這星期日有機會黎一次了...XD

舊 09-26-08, 01:41 AM   #446
亞飛
Moderator
野人生活中

3DS Friend Code5086 0979 5484
星期日...如果我多一個人跟出來
會唔會唔係咁方便呢@@

舊 09-26-08, 08:04 AM   #447
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Hayami 查看文章

擬人化 ?!
上面那個細心一看全是機鏡+燈所組成的…
下面 Weight of camera: 1118 lb (507 kg)
這不一般鏡童能搬得郁的重量呢~

舊 09-27-08, 12:09 AM   #448
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: ruri0926 查看文章
擬人化 ?!
上面那個細心一看全是機鏡+燈所組成的…
下面 Weight of camera: 1118 lb (507 kg)
這不一般鏡童能搬得郁的重量呢~
重點是下面那台吧?
如果說上面那台是擬人化肯定是失敗作,唔萌
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-08, 01:02 AM   #449
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: 亞飛 查看文章
星期日...如果我多一個人跟出來
會唔會唔係咁方便呢@@
視乎誰的角度吧?
我就一定沒有問題~ \/
舊 09-27-08, 04:37 PM   #450
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

星期日飲茶. 9am 旺角 MTR 內集合. E 出口美心旁邊.

第一次來的請 PM 手電給我.

論壇跳轉

現在的時間是 09:10 PM

手機版 | APP版