Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-18-17, 03:49 PM   #38601
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
其實真係唔好聽人老點
7-80抽毛都無條既時間帶都係擇日再戰最好

隻game個卡池條數真係咁低能架

出開就好似清倉大減價咁派金卡比你,唔出既時間帶連毛都唔會比你一條

保底就遲早會出現,隻game走下坡時囉
炎川大軍師放多幾次火燒連環船就差唔多架啦

老老實實佢整個100抽必出5星,300抽必出5星pick up角咪仲更加會將班輕課改造成中-重課

次次都一PET屎扔落人塊面度靠班死忠油王堆屍
班油王以後一有第二個坑要填時隻game咪gg,咩經營手法黎?

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-18-17 03:58 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 04:21 PM   #38602
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
營運到目前為止已經賺到笑,當班死忠油王唔玩既時候未摺左去

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 04:44 PM   #38603
細路翔
The One

引用:
作者: tsddr 查看文章
營運到目前為止已經賺到笑,當班死忠油王唔玩既時候未摺左去
咁唯有希望下次FATE依個IP唔好再比DW依間垃圾野做,或者sony整隊似樣d既人空降落黎頂走晒班舊人啦

左邊第二格真係生不如死

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-18-17 04:50 PM 被 細路翔 編輯。
舊 08-18-17, 05:12 PM   #38604
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
抽唔到咪放鬆下遲D先睇下玩唔玩返,
不過好在你唔係格離講,
唔係實比人話營運都要賺錢
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 05:20 PM   #38605
細路翔
The One

引用:
作者: yorkyork 查看文章
抽唔到咪放鬆下遲D先睇下玩唔玩返,
不過好在你唔係格離講,
唔係實比人話營運都要賺錢
每個月課到佢咁都仲叫唔比營運賺錢的話
真係難怪全日本都轉行去搞低質手遊,家機市場得返幾個品牌生存到

要我食佢1%機率無保底比佢搶錢唔緊要,咁唔該製作上都比我地睇返佢營運既誠意呀
老老實實,今次個活動如果唔係因為有尼祿抽我覺得玩法真係堅垃圾,特別係睇之前佢地ccc個次根本知道點樣做一個品質正常既活動
2016個偽sim city玩法就算本身刷野悶但起碼比較多角色之間既互動,今次依個劇本同夏天有咩關係真係一個謎

就算獎勵唔派符,整個一d都唔挑戰既挑戰關黎送金狗,倒不如跟返上年整每隻泳裝角既獨立劇情關啦
特別係2016先剛剛翻兜完,對比下今年流攤程度可見一班

然後因為兩週年送野送得鬆手左,今次活動就請客倌吃屎搞回收,唔放火就有鬼

課7-10單乜q都無既時候真係會覺得買部ns返去跟風玩墨魚好過

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-18-17 05:46 PM 被 細路翔 編輯。
舊 08-18-17, 07:58 PM   #38606
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
今次我傷到嘔....應該同天空抽得差唔多數...
係有1%出5星機率ar, 我抽左 小恩x2 月神 難J 阿提拉 黑肉....
到而家都係寶3,唔再追

哩次係自從上年GBF抽唔到猴第2次灰到爆..

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 08:05 PM   #38607
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: gingq7 查看文章
唉,無保底,長期玩遲早有一次會爆死,今次終於到我

9800yen一單已係一隻單機game價錢,2單甚至4單保底一隻5星實在唔過份囉

而家我咁樣輸7單得4隻4星,實在無乜心情或信心再課
隻game又唔係好有遊戲性,亦睇唔出營運有意增加遊戲性(啲高難關焗帶盾/梅/貞) ,我去youtube通關算啦
拎埋隻凜,離開下先遲D再玩la...

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 08:09 PM   #38608
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
陸服要改走巨乳角色既立繪,賠100石買起個幾條事業線

看微博和貼吧一堆玩家嘲諷寧願付出100石,求別換立繪www
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 08:21 PM   #38609
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
肯指蝕離場都係好事
其實戰力上一早已經唔駛抽,係心癮難戒

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 08:30 PM   #38610
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
人怎會越愛越要恨

舊 08-18-17, 08:37 PM   #38611
T.K.
很黃很暴力

http://www.weibo.com/5732523783/FhHjK3i4G?type=comment

乳不露,何以聚人心,國服已死

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-18-17, 08:47 PM   #38612
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: T.K. 查看文章
http://www.weibo.com/5732523783/FhHjK3i4G?type=comment

乳不露,何以聚人心,國服已死
六章延遲多數應該連槍王條事業線都完了
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 08:48 PM   #38613
細路翔
The One

如果係為寶具抽的話,我用過人地隻大腿寶5女僕開技3食埋術尼祿技3(300%)(非剋職)

打出黎仲少過我自己隻寶四尼祿食左梅林buff之後打出黎既aoe(200%)(非剋職)

無愛的話睇唔出有追寶2或以上既必要

綠卡角原罪,紅卡角天生內置1.5倍+有梅林的孩子是個寶有輸的可能嗎...?

基本上七隻新角唔計兩隻傻巴臉5星(因為中唔中要睇臉黑唔黑),cp值最高肯定只有信長同奶光,
觀賞用既話大獎係尼托,my room d語音仲要分兩個版本多到喊

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-18-17 08:55 PM 被 細路翔 編輯。
舊 08-18-17, 08:50 PM   #38614
細路翔
The One

引用:
作者: 大破人間 查看文章
六章延遲多數應該連槍王條事業線都完了
依樣我反而覺得無問題,我一都等緊日版乳上出獅子王立繪+靈衣

咁多張我覺得最好睇係獅子王個立繪

六章比起乳上個胸不如擔心全章會因為劇情政治不正確被删除仲有可能

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-18-17 09:03 PM 被 細路翔 編輯。
舊 08-18-17, 08:54 PM   #38615
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
但佢送100石喎,識做

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 09:18 PM   #38616
細路翔
The One

瑪塔的靈壓...消失了?

英國說大家抱團死
舊 08-18-17, 09:38 PM   #38617
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
眼神死中

但放個人房又出到

https://www.dropbox.com/s/l9mppbbmhj...%2023.png?dl=0

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗

此篇文章於 08-18-17 11:11 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 11:57 PM   #38618
T.K.
很黃很暴力

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-19-17, 12:46 AM   #38619
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8

舊 08-19-17, 01:16 AM   #38620
gingq7

註冊日期: May 2008
唯有戒課唔戒玩
戰力上其實一早都夠晒, d四星直頭多到唔知有乜用, 所以我其實今年都好少抽, 唔計福袋, 2017年只係抽左4個池: 武藏, CCC, 水著1, 水著2 ....
其實一早都知FGO呢個課金模式實在太貴, 不過針唔吉到肉唔知痛, 在無保底下, 輕/中課遲早都會大爆死一次

-------

陸服單野睇圖真係笑左, 不過玩得陸服都應該預左遲早會咁架啦
(不過好神奇地, 某隻"全球營收第一手遊"係露得更多而一d事都無 )

此篇文章於 08-19-17 01:18 AM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-17, 01:56 AM   #38621
HOIHOI
Junior Member

註冊日期: Dec 2011
引用:
唉,無保底,長期玩遲早有一次會爆死,今次終於到我

9800yen一單已係一隻單機game價錢,2單甚至4單保底一隻5星實在唔過份囉

而家我咁樣輸7單得4隻4星,實在無乜心情或信心再課
隻game又唔係好有遊戲性,亦睇唔出營運有意增加遊戲性(啲高難關焗帶盾/梅/貞) ,我去youtube通關算啦
所以我果斷退款後不玩了
HOIHOI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-17, 02:38 AM   #38622
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
其實真係...玩得陸服一開始就預左會比大陸正苦強制介入....
所有野點都係原廠好過代理..

特別係大陸同台灣的代理
經歷過以前小中學時期大大話話成十年的ONLINE GAME經驗
最唔可靠的就係大陸/台灣的代理公司

此篇文章於 08-19-17 02:49 AM 被 lineage19 編輯。
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-17, 02:43 AM   #38623
lineage19
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID8108-0773-7021
引用:
作者: 細路翔 查看文章
每個月課到佢咁都仲叫唔比營運賺錢的話

就算獎勵唔派符,整個一d都唔挑戰既挑戰關黎送金狗,倒不如跟返上年整每隻泳裝角既獨立劇情關啦
特別係2016先剛剛翻兜完,對比下今年流攤程度可見一班

然後因為兩週年送野送得鬆手左,今次活動就請客倌吃屎搞回收,唔放火就有鬼

課7-10單乜q都無既時候真係會覺得買部ns返去跟風玩墨魚好過
呢個真呀, 明明係世界級賺錢的手遊, 但係仲要咁CUT REWARD法

最好笑係有唔少死忠覺得冇問題話D人炎上只係想R野....真係調教完成
舊 08-19-17, 03:06 AM   #38624
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
昨日唔記得鬧,今次event禮又得4張換
今次event真係完全倒退返去開服果陣咁
引用:
唯有戒課唔戒玩
戰力上其實一早都夠晒, d四星直頭多到唔知有乜用, 所以我其實今年都好少抽, 唔計福袋, 2017年只係抽左4個池: 武藏, CCC, 水著1, 水著2 ....
其實一早都知FGO呢個課金模式實在太貴, 不過針唔吉到肉唔知痛, 在無保底下, 輕/中課遲早都會大爆死一次
我第一次聽人講重課應該係Im@s(無記錯好似10萬yen都抽唔到)
由果一刻已經知道抽咭一定要有底線, 所以我由一開game就決定得征服王先肯課(好彩金閃閃派左隻エミヤ俾我如果唔係我應該都課左唔少),後o黎多左喜歡o既角色,又抽唔到征服王,見佢有繼續開發落去(最初好似話玩1年左右就收工)先轉做月供(睇有無想要o既人,無就半單,有就一單)
戰力其實玩左咁耐,淨係送o既4星都應該夠打,而5星人自己無,fd list一定有人有所以我都係抱住抽中當好彩o既心態
引用:
作者: T.K. 查看文章

舊 08-19-17, 03:34 AM   #38625
lineage19
Crazy Gamer

引用:
作者: the fool 查看文章
昨日唔記得鬧,今次event禮又得4張換
今次event真係完全倒退返去開服果陣咁

我第一次聽人講重課應該係Im@s(無記錯好似10萬yen都抽唔到)
由果一刻已經知道抽咭一定要有底線, 所以我由一開game就決定得征服王先肯課(好彩金閃閃派左隻エミヤ俾我如果唔係我應該都課左唔少),後o黎多左喜歡o既角色,又抽唔到征服王,見佢有繼續開發落去(最初好似話玩1年左右就收工)先轉做月供(睇有無想要o既人,無就半單,有就一單)
戰力其實玩左咁耐,淨係送o既4星都應該夠打,而5星人自己無,fd list一定有人有所以我都係抱住抽中當好彩o既心態

我仲未打到上半果張禮裝....呢家仲刷緊....素材都就快換晒了....

此篇文章於 08-19-17 03:45 AM 被 lineage19 編輯。

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:55 PM

手機版 | APP版