Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-26-18, 04:50 PM   #926
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
帝國打暗王子活動真係廢得濟,魔女騎已經35雖然冇3轉,但都唔可以1個殺到3步兵,淨係殺到2隻半,飛馬修帶騎都唔係好打得,又冇升克麗絲打骨,真係唔知可以點刷個活動,可能要升番隻克麗絲黎用先得了

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-18, 04:59 PM   #927
ShinDou

啪晒d水都係30lv,聽日35先試刷了,不過聽日又唔係步兵,可能要玩飛馬修

舊 10-26-18, 07:26 PM   #928
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: ShinDou 查看文章
帝國打暗王子活動真係廢得濟,魔女騎已經35雖然冇3轉,但都唔可以1個殺到3步兵,淨係殺到2隻半,飛馬修帶騎都唔係好打得,又冇升克麗絲打骨,真係唔知可以點刷個活動,可能要升番隻克麗絲黎用先得了

我而家都係協力抱大腿auto保持健康多 皇帝又要打槍職先可以一個打晒

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-18, 07:32 PM   #929
ShinDou

咁好彩場場抱到大腿就話姐,之前成日有好多唔識打亂出人既都入黎AUTO,另外兩個唔識打就靠你1個打晒,輸就1齊蝕體 XD 我之前都係試到自己2隻都夠清先敢協力打 XD
舊 10-26-18, 07:37 PM   #930
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
想問下黃毛幫人擋包括護衛,槍陣係吾係100% 發動? 成日擋一下又吾擋一下攪到我隻奶死左....
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-18, 07:41 PM   #931
ShinDou

2TURN內100%發動,但有D招可以破護衛,你開住都幫唔到人擋
舊 10-26-18, 08:03 PM   #932
半島鐵盒

引用:
2TURN內100%發動,但有D招可以破護衛,你開住都幫唔到人擋
係吾係只係幫人檔一下? 我都係比普通士兵打, 擋第一下, 第二,第三下就吾擋根本我隻魔法師就死左....
舊 10-26-18, 08:08 PM   #933
ShinDou

幾多下都擋,物理,你係咪中左冰錐果D @@
舊 10-26-18, 08:14 PM   #934
半島鐵盒

引用:
引用:
幾多下都擋,物理,你係咪中左冰錐果D @@
無....我都吾知點解
舊 10-26-18, 08:24 PM   #935
ShinDou

係咪有隻智將係隔離﹖隻GAME1中左減移動就會護衛唔到

世界鬥雞11連勝衝左上白銀3 1354分,排63,臨尾俾個超重課斷左

佢LV37我LV35,佢隻雪莉486攻177防,我果隻得292攻1百防 @@ 俾佢屈機,睇番佢原來排緊18成1605分,全SERVER戰力排14,成9033,唔怪得 @@ 我得7千2,佢應該全身唔係30就40LV啦

又可以等40LV果陣先入黎打下了,而家都冇差唔多戰力既人上到黎打

岩岩附魔出左智21,但加左落把SR劍度=.= 我覺得隻GAME有SET到物理成日加好多智,魔法就成日加好多攻,好少會俾D岩駛既能力你

諗諗下光頭唔駛食石轉左了,原來練兵12有隻熔岩石巨人好屈,防第2高仲有得燒2格1隻10%血

藍石原來已經有1粒了,等45就俾里昂食埋過去拎埋騎士精神先 XD

此篇文章於 10-26-18 11:19 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-27-18, 01:33 AM   #936
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
打波波件SSR出死神呼吸 鬥雞出真十字架死神好似幾難用

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-18, 08:05 AM   #937
ShinDou

鬥雞用多啦,要殺人先有

我隻飛馬修都36LV了,你果隻係咪1樣能力﹖

血949
攻154
智69
防69
魔防74
技49

此篇文章於 10-27-18 08:36 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-27-18, 08:54 AM   #938
鳳熾魂
紅蓮の焔神

紅種抽武又出最後騎士 十抽又出送果件頭盔
引用:
鬥雞用多啦,要殺人先有

我隻飛馬修都36LV了,你果隻係咪1樣能力﹖

血949
攻154
智69
防69
魔防74
技49
我三轉但未精通第一次 但4星

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 10-27-18 09:00 AM 被 鳳熾魂 編輯。
舊 10-27-18, 09:08 AM   #939
ShinDou

最後騎士其實唔差,升爆有破攻效果都好用,係攻冇咁高

暫時冇咩3轉料唔升飛馬修住了 XD
舊 10-27-18, 09:19 AM   #940
鳳熾魂
紅蓮の焔神

咁當然想要另一款 唯有突破上去俾雪莉用
之前中藍月 幾時先中鎚/劍

舊 10-27-18, 09:35 AM   #941
ShinDou

4隻35LV BONUS人帶隻LV1BONUS人,都係SOLO唔到LV35暗王子 XD 已經著晒D主力D裝都係殺剩2隻,唔想晒轉職料淨係為刷個活動

試下出隻光頭睇下坦唔坦得晒先,唔得就出埋奶騎慢慢磨算,係少D BONUS同埋又要SOLO又慢D,始終我自己兩隻BONUS人就算打協力都係幫唔到手,唔升職太細力了 @@

落隻光頭磨到了,不過打好耐下,個個得百幾攻打人2百幾攻,磨左成8TURN,隻隻都要幾個圍先死 @@

1場260分十體 @@ 如果要62500分,要成240場 @@ 又冇得開AUTO刷 @@

此篇文章於 10-27-18 10:19 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-27-18, 10:43 AM   #942
鳳熾魂
紅蓮の焔神

我馬修36入去都係R分 但又唔想升隻馬修 飛兵有雪莉就覺好夠

舊 10-27-18, 10:48 AM   #943
ShinDou

飛馬修有疾風,我本身諗住後期D藍石多到用唔晒就升黎轉弓係咁偷射 XD

但你淨係用隻馬修如果另外兩個本身都唔夠打咪會蝕體﹖@@
舊 10-27-18, 10:51 AM   #944
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
飛馬修有疾風,我本身諗住後期D藍石多到用唔晒就升黎轉弓係咁偷射 XD

但你淨係用隻馬修如果另外兩個本身都唔夠打咪會蝕體﹖@@
打波波自己暫時手動打係夠打打協力真係不了啦
馬修入去咪放下氣刃打兩格招下怪血lor
裝就求其俾4件10lv SR佢用就算兵仔都未俾佢學皇家獅就

舊 10-27-18, 10:54 AM   #945
ShinDou

我裝埋主力裝都要6TURN先過到,好慢,有雷丁就爽,第1回合反死晒槍卒版
舊 10-27-18, 10:55 AM   #946
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
我裝埋主力裝都要6TURN先過到,好慢,有雷丁就爽,第1回合反死晒槍卒版
差唔多啦 45上去我雷丁都俾人一下清哂兵

舊 10-27-18, 10:59 AM   #947
ShinDou

45梗係難啦 XD
舊 10-27-18, 11:06 AM   #948
鳳熾魂
紅蓮の焔神

所以單人手動慢慢打仲好35太少分
現家主力七隻都係12代兩夫婦雪莉奶騎海恩,不過有俾水同轉職粉毛要用佢先搵人拆裝俾佢
奶騎都係主要追LV同兵種,裝都係求其20算

此篇文章於 10-27-18 11:08 AM 被 鳳熾魂 編輯。
舊 10-27-18, 11:19 AM   #949
ShinDou

岩岩試左幾場組隊都幾多伏,夠35冇學超絕,1入去AUTO唔開超絕唔開神衛既雷丁 XD 打落都唔係快過手動幾多,電腦亂行

好既係可以1齊AUTO,有咩事先手動番 XD

此篇文章於 10-27-18 11:21 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-27-18, 11:39 AM   #950
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
岩岩試左幾場組隊都幾多伏,夠35冇學超絕,1入去AUTO唔開超絕唔開神衛既雷丁 XD 打落都唔係快過手動幾多,電腦亂行

好既係可以1齊AUTO,有咩事先手動番 XD
今日槍我35可以好懶傳送超絕神衛就一場
粉毛都手多求其3轉埋但諗緊升唔算埋神官好,反正打龍好似唔洗用兵

此篇文章於 10-27-18 11:42 AM 被 鳳熾魂 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 12:53 AM

手機版 | APP版