Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

查看投票結果: 龍格堡處事公正唔公正?
龍格堡處事不公,要炒 108 42.35%
龍格堡冇問題,可繼續做版主 118 46.27%
冇意見 29 11.37%
投票者: 255. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-01-04, 03:41 AM   #201
Rosicky
God of Gamer
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
引用:
Originally posted by 路人甲乙丙 :

你有咁多topic要理,點唔點呀?

其實A.mod同mod有咩分別?

點解咁多人對A.mod有興趣?
mod只可以在佢本身的版執行務
而a.mod可以管理不同的主題分類
即係執行版務
權力自然比mod大

a.mod可以ban人..mod不能

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線  
舊 02-01-04, 03:43 AM   #202
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by Sucka :

你似乎偏幫馬沙

呢個世界大把人幫我 , 唔通全部人也是偏幫我 ?

你唔認同我唔代表人地唔認同我 , 做人有時心胸要廣D , 容納不同意見
才是王道

舊 02-01-04, 03:48 AM   #203
Sucka
Banned
重投社會的新生人士

註冊日期: Mar 2003
引用:
Originally posted by 馬沙 :

呢個世界大把人幫我 , 唔通全部人也是偏幫我 ?

你唔認同我唔代表人地唔認同我 , 做人有時心胸要廣D , 容納不同意見
才是王道
但龍格堡似乎係感情用事果種人,心胸峽窄果個唔係我,係佢。
我亦無意冒犯你,話晒你響度都叫有頭有面,得罪唔起~
Sucka 目前離線  
舊 02-01-04, 03:53 AM   #204
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:

似乎姐~ 呢排真係多左好多人攪事 或者佢ge處理手法好多人唔鍾意
但佢的確幫gaf鏟左好多攪事ge人 佢心胸峽窄我就真係唔知
不過如果有日你做mod 你ban左果d攪事者係咁問候你?
你會點? 忍得多都會頂唔順架啦

舊 02-01-04, 04:02 AM   #205
Sucka
Banned
重投社會的新生人士

註冊日期: Mar 2003
引用:
Originally posted by 管家婆 :

似乎姐~ 呢排真係多左好多人攪事 或者佢ge處理手法好多人唔鍾意
但佢的確幫gaf鏟左好多攪事ge人 佢心胸峽窄我就真係唔知
不過如果有日你做mod 你ban左果d攪事者係咁問候你?
你會點? 忍得多都會頂唔順架啦
或者搞事者前身係一個好member,不過因為受到唔公平對待先至返生搞事o者~
好似gate keeper入面果d入侵者咁
a.mod權力大,更加應該理智處事呀!!
Sucka 目前離線  
舊 02-01-04, 04:23 AM   #206
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
引用:

1 . 龍格堡有時會主觀左 , 但一個人有優點也一定會有缺點 , 龍格堡也不是太唔講道理同唔講人情 , 佢好多時最後都有讓步o既

2. 我在GAF只是一小人物 , 不用怕冒犯我or得罪我

我對事不對人 , 放心

舊 02-01-04, 04:45 AM   #207
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
引用:

或者搞事者前身係一個好member,不過因為受到唔公平對待先至返生搞事o者~
好似gate keeper入面果d入侵者咁
a.mod權力大,更加應該理智處事呀!!
我黎左GAF都有年幾, 龍格堡都close左我唔少topic, 但我覺得龍格堡做事都唔錯, 有時d topic 變左個chat post/過火topic既話就要close, 而且龍格堡ban既人都係搞事份子, (搞事=BAN一個星期, 無論member好與否) 龍格堡都好少做錯野.

都係個句: 你唔鐘意嚴既forum, 你就唔好黎GAF.

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線  
舊 02-01-04, 05:06 AM   #208
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
但今次Marco被屈(!?)事件又點計?
似乎未必人有錯手/睇錯野咁簡單...

唔知會唔重演當年GPF所謂"PS2黨羽"事件....

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪

此篇文章於 02-01-04 05:13 AM 被 月之民 ̄▽ ̄ 編輯。
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線  
舊 02-01-04, 09:41 AM   #209

Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2002
hm..最緊要大家玩得開心囉…
唔洗下下都ja得咁緊囉…係囉…
有次打左個小字就話係最後警告…我覺得唔係咁好囉…
   目前離線  
舊 02-01-04, 10:02 AM   #210
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by 月之民 ̄▽ ̄ :

完全冇哂下文啦,佢都冇出黎交待番
我要佢公開向我本人道歉,並澄清我唔係那個開TOPIC者,
佢唔咁做我相信有好多人唔誤會我

舊 02-01-04, 10:07 AM   #211
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
Originally posted by 月之民 ̄▽ ̄ :
-skip-
我有冇屈自己睇~

我的証明有:
1.(#‵︿′ㄨ) & Marco IP一樣
2.我一踢爆(#‵︿′ㄨ)就是Marco時,(#‵︿′ㄨ)就即閃,同一時間我又見到Marco身在black-team.com,同一時間佢本來好似在black有留言的吹水專區Vol.21今日冇了
3.(#‵︿′ㄨ)仲未夠擔講之前個Acc叫咩名
4.(#‵︿′ㄨ)一係唔出現,一出現就同Marco配合得天衣無縫~呀~~~好似唔係,呢d只係巧合
http://www.gaforum.org/showthread.ph...07#post2218107
http://www.gaforum.org/showthread.ph...14#post2218114
http://www.gaforum.org/showthread.ph...25#post2218125
http://www.gaforum.org/showthread.ph...34#post2218134
http://www.gaforum.org/showthread.ph...66#post2218166
http://www.gaforum.org/showthread.ph...86#post2218186
http://www.gaforum.org/showthread.ph...22#post2218222

引用:
Originally posted by Marco :

我想知,如果我真係玩野,點解要等到5千幾POST ?
另外再答呢個,你之前己玩過野啦,我放過你一次+你被BAN過一次!

舊 02-01-04, 11:33 AM   #212
^-^小人物
Game Master

PSN  IDHero_Infinity
XBox Live GamertagHero Infinity
Marco有人證佢出左街...
而且有兩個人喎...這又點解釋?

BlackTEAM
^-^小人物 目前離線  
舊 02-01-04, 11:39 AM   #213
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
Originally posted by ^-^小人物 :
Marco有人證佢出左街...
而且有兩個人喎...這又點解釋?
好簡單,會發生呢個情況只有2點,1是IP相似,有人同佢IP一樣而我搞錯左,2是有人講大話,講大話者不是Marco就是我啦!!

舊 02-01-04, 11:47 AM   #214
^-^小人物
Game Master

PSN  IDHero_Infinity
XBox Live GamertagHero Infinity
咁這件事你會點處理?

另omage問
'我想請龍格堡解釋一下我犯左咩版規,我只不過支持任天狂,你洗唔洗封殺我呀....
http://www.gaforum.org/showthread.php?s=&threadid=76105'
我諗這人都要處理下...

BlackTEAM
^-^小人物 目前離線  
舊 02-01-04, 11:51 AM   #215
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
Originally posted by 龍格堡 :
我有冇屈自己睇~
-skip-
請問有無一樣野叫log in/out記錄呢?
如果有既話可以check下就一清二楚
最好其他a.mod/admin都check
咁就算係有人講大話都唔會比人話你吹水,玩針對嘛
我諗無人可以同時log in幾個acc呱?:@_@":

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線  
舊 02-01-04, 11:54 AM   #216
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
Originally posted by ^-^小人物 :
咁這件事你會點處理?

另omage問
'我想請龍格堡解釋一下我犯左咩版規,我只不過支持任天狂,你洗唔洗封殺我呀....
http://www.gaforum.org/showthread.php?s=&threadid=76105'
我諗這人都要處理下...
佢原名叫xbox man,佢來GAF開Acc搞事次數多得難以想像,佢犯左版規小事化大、火上加油!!
基本上以前被Ban過的人,只要你唔再搞事,你再開新Acc回來我是會歡迎的

舊 02-01-04, 12:07 PM   #217
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
請問有無一樣野叫log in/out記錄呢?
如果有既話可以check下就一清二楚
最好其他a.mod/admin都check
咁就算係有人講大話都唔會比人話你吹水,玩針對嘛
我諗無人可以同時log in幾個acc呱?:@_@":
ok啦

仲有,方才我所講的第3點,其實有好多方法避過,例如最簡單就是搵人認頭或找d冇用的Acc去犧牲!!
3.(#‵︿′ㄨ)仲未夠擔講之前個Acc叫咩名

舊 02-01-04, 08:26 PM   #218
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

你咁解釋即係點 ?
至少都要俾番個交代我呀,既然(#‵︿′ㄨ)唔係我,咁係唔係要向我道歉 ?
而家係你誤會我,導致其他Moderator 誤會我,會員誤會我,我個人聲譽受到影響喎 !

我而家先唔講舊事,就講而家呢件,咁你身為GAF STAFF 係唔係應該向我道歉呢 ?

唔好話我搞大佢,我唔係打算咁做,因件事跟本未完

舊 02-01-04, 08:30 PM   #219
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
你咁解釋即係點 ?
至少都要俾番個交代我呀,既然(#‵︿′ㄨ)唔係我,咁係唔係要向我道歉 ?
而家係你誤會我,導致其他Moderator 誤會我,會員誤會我,我個人聲譽受到影響喎 !

我而家先唔講舊事,就講而家呢件,咁你身為GAF STAFF 係唔係應該向我道歉呢 ?
等(#‵︿′ㄨ)上來講係邊個先再決定啦!
唔講舊事~點解呀,身有屎嗎?

舊 02-01-04, 08:32 PM   #220
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

講唔係唔俾你講,你要講,我唔理你
但2件事唔可以混埋黎講,就而家呢件事,咁你係唔係做錯先 ?

舊 02-01-04, 08:39 PM   #221
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:

但2件事唔可以混埋黎講,就而家呢件事,咁你係唔係做錯先 ?
ok,但要等(#‵︿′ㄨ)上來講係邊個先啦!

舊 02-01-04, 08:52 PM   #222
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

(#‵︿′ㄨ)你快d出來還Marco一個清白,好多人等你呀~~~~~

舊 02-01-04, 09:27 PM   #223
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

DEL.

此篇文章於 02-01-04 09:31 PM 被 Marco 編輯。
Marco 目前離線  
舊 02-01-04, 09:31 PM   #224
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

邊個用我個 ACCOUNT玩野呀 ?

改左Password.

用我個ACCOUNT鬧人既人我同你講,你做埋d小動作係冇用的,
夠膽就出黎同我打過,係背後做埋d咁既事,我覺得你好白痴

此篇文章於 02-01-04 09:44 PM 被 Marco 編輯。
Marco 目前離線  
舊 02-01-04, 09:46 PM   #225
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
邊個用我個 ACCOUNT玩野呀 ?

改左Password.

用我個ACCOUNT鬧人既人我同你講,你做埋d小動作係冇用的,
夠膽就出黎同我打過,係背後做埋d咁既事,我覺得你好白痴
to marco 本人, 如果你咁樣的話. 唔知你精神分裂定真係有人搞你 account. 我相信你搞清楚我地先出聲, 或我地幫你追查o下

我相信我地唔會亂將兩個人聯想一齊. 因為所有人出 post 的時候, 每個 post 都會 log 低o左個 ip address, 我地認 ip 唔認名o架喎
t-cup 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:39 AM

手機版 | APP版