Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-15-18, 01:53 PM   #12726
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
下精霸飛回水喎,早知唔睇pool射左佢先啦

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-18, 01:59 PM   #12727
ShinDou

有冇人凸左omg翼霸?如果凸3打uc3連星陣夠唔夠快拆到?唔用魂冇盾筆就咁開必秒唔秒到?諗緊d限凸點用好

舊 05-15-18, 03:02 PM   #12728
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-18, 03:16 PM   #12729
ShinDou

出turnx喇喎,唔知會唔會整到好神?應該會出埋大器turna啦?冇理由主角唔大器反而大佬有架?

舊 05-15-18, 08:33 PM   #12730
ShinDou

覺左隻白優子終於過到精27B @@

好彩之前中左13號機,0凸都夠過28A,不過要控 @@

卡左精29C了 @@ 冇果幾隻成堆甲大UP既機,試過UC死BUFF其他5隻死晒都俾天意斬5千幾 @@ 係咪因為我得凸2﹖

此篇文章於 05-15-18 09:59 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-16-18, 09:57 AM   #12731
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
唔係,突爆都幾野劈死你。

未滿buff嘅話就算嗰3隻都幾刀死得
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-18, 03:06 PM   #12732
J+1
望過黎呀!!!!!!

原來ch00 吹雞打鬥滅仲多人,唔怪得要改..
由手機版發出
舊 05-16-18, 03:22 PM   #12733
ShinDou

要點樣先可以滿buff?有冇例子要落晒邊d機先夠?

有冇第2個打法唔谷甲?

舊 05-16-18, 03:35 PM   #12734
Crazy Gamer

有,空氣盾,滿buff隻隻條件都唔同
另外突爆白nu用魂+共鳴/激勵可以3飛秒天意
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-18, 06:23 PM   #12735
ShinDou

空氣盾好高難度喎 @@ 不過重打D機基本上1定唔夠BUFF架啦﹖

唔知之後會唔會再出通行證,其實果3隻成堆甲大UP係咪已經算通行證﹖

有白NU但得凸2,要凸爆魂仲要共嗚激勵9珠先秒到天意 @@ 之後好似仲有SF IJ喎﹖果D就咁打得到﹖
舊 05-16-18, 06:28 PM   #12736
Crazy Gamer

sf可以搵小露寶自爆麻佢30秒內做佢
ij有方法0傷射死佢

有能力打呢版嘅以後一定會再有,不過唔知幾時
舊 05-16-18, 06:44 PM   #12737
ShinDou

重打冇小路寶呀,有紫射Z長疾既,IJ淨係追少血﹖用少血拉上下﹖

不過最大問題我唔夠火力秒天意 @@
舊 05-16-18, 07:33 PM   #12738
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
>>IJ淨係追少血﹖

追第2行...鎗放第一行,一隻放第2行上下行,重點唔好比IJ出到必殺...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-18, 08:04 PM   #12739
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
月光蝶

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-18, 08:20 PM   #12740
ShinDou

OMG盾TURNA喎,唔知會唔會整到好屈 @@
舊 05-17-18, 10:18 AM   #12741
ShinDou

下鬥滅咁快完既?之後會改鬥滅?

舊 05-17-18, 10:44 AM   #12742
J+1
望過黎呀!!!!!!

之前通告講左呢兩個禮拜都係去到星期四就完,應該要等新ver之後再改...

人多玩遊擊就係爽,14個字打一隻boss
由手機版發出
舊 05-17-18, 12:51 PM   #12743
Crazy Gamer

今日開turn a event就傳來西城秀樹走咗...
舊 05-17-18, 01:10 PM   #12744
J+1
望過黎呀!!!!!!

Rip

由手機版發出

此篇文章於 05-17-18 01:38 PM 被 J+1 編輯。
舊 05-17-18, 01:44 PM   #12745
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
優秀姊既水谷優子
2016年5月17日

西城秀樹
2018年5月17日

唔係巧合到咁呀⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-18, 03:06 PM   #12746
ShinDou

今次好似得turnx鬥雞勁,其他好似冇乜用?不過得50石都係得個睇字架啦,今個月new comer應該都冇150石射,希望唔好出咁勁

舊 05-17-18, 03:08 PM   #12747
ShinDou

嘩獎品好堅喎好似

舊 05-17-18, 03:11 PM   #12748
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
 フィーバータイム中はイベントクエストのバトルBGMが
  『∀ガンダム』より「ターンAターン」に変化!

巧合到佢⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-18, 08:19 PM   #12749
ShinDou

而家先諗到打多3其實唔難,有得疊感應,之前仲成日俾佢BUFF爆打唔中佢屈死左添,而家應該易好多了 XD
舊 05-18-18, 11:31 PM   #12750
ShinDou

嘩隻白黑妹原來仲堅,又大力又高命中又有罩,要拆都有D煩又送珠俾佢 @@

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:33 AM

手機版 | APP版