Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 04-16-13, 08:02 PM   #1
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
是日執藥

由於呀仔剛出世,有點虛,未出到街住
咁由於超想同佢出街,加上今日為考試去左做最徍球員(射波.....)
昨日上網找到間藥房比出面的高級藥房平一截
所以下午同老婆去黃金幫未來二姐買NOTEBOOK後
就去左傳說中的藥房去睇睇

我:醫師,我想幫呀仔執藥呀,有無D平靚正的推介下?
醫師:你黎到呢間窮記藥房,正如其名,專幫窮人,想要執乜藥?
我:想要XXX同XXX的藥,有乜推介?
醫師:呢兩個吧,正式黎講你呀仔應該要用德國藥,但無錢用住日本頂級藥都不成問題
我:咁我信你,總共幾錢?
醫師:原價619的,計你610好了
我:反正差$10,齊頭600啦
醫師:好,殺你
我:謝

咁就傻下傻下幫呀仔買左藥,星期六可以3個人一齊行下街街
臨走前醫師仲請左兩包檸茶比我同老婆飲

此篇文章於 04-16-13 08:05 PM 被 sunhikari 編輯。
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-13, 12:16 AM   #2
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
有錢真好~!

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-13, 08:49 AM   #3
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
有錢真好~!
我無錢的
難不成藥買貴左?
舊 04-17-13, 10:02 AM   #4
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
大大好積極
明日新星
有錢真好

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-13, 10:11 AM   #5
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
作者: 魔璃 查看文章
大大好積極
明日新星
有錢真好
我都想係
舊 04-17-13, 06:20 PM   #6
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
好酸, 酸到跳舞

舊 04-17-13, 10:11 PM   #7
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
好酸, 酸到跳舞
咪玩
加賀君的HIGH END裝備非小人能裝備也......

論壇跳轉

現在的時間是 01:12 PM

手機版 | APP版