Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 52 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 72 112 162  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
阿聰 12:15 PM 12-13-17
作者: charcsc2000:
mk8d玩中文英文都沒所謂, 但有d game點都要轉中文...其實好煩....
沒理由玩一次mk8d轉一次語言...玩返上古5又轉返中文....
冇錯,但有D GAME好似炸彈人咁可以係GAME裡面轉語言,就比較方便。
charcsc2000 01:09 PM 12-13-17
作者: 阿聰:
冇錯,但有D GAME好似炸彈人咁可以係GAME裡面轉語言,就比較方便。
真係好睇隻GAME點搞...
不過有中文已經好好...反正有D GAME如MK車沒咩所謂啦...
now_loading 01:12 PM 12-13-17
請問有乜mon保護貼推薦?
阿聰 01:20 PM 12-13-17
真係好睇隻GAME點搞...
不過有中文已經好好...反正有D GAME如MK車沒咩所謂啦...
今次老任對SWITCH真係落咗好多功夫,做咗好多政策上嘅修正,
目的唔係面對我地呢D忠實FANS,而係面對普羅大眾。

依家好多老任GAME都有中文化,加上冇鎖區,有一定程度嘅行銷活動,
令到多D人去接觸任天堂,都係好事。依家就睇下2018年遊戲陣容,
可唔可以繼續好似2017年咁,差唔多每月一本家作作為主打,
再加INDIES同第三方,只要KEEP得到的話,衰極有個譜。
shtam 02:07 PM 12-13-17
好老實講...一開隻 mario odyssey 見有正體中文係幾滾動...期待 zelda 個 patch...投入感會大好多...

今次老任對SWITCH真係落咗好多功夫,做咗好多政策上嘅修正,

依家好多老任GAME都有中文化,加上冇鎖區,有一定程度嘅行銷活動,
令到多D人去接觸任天堂,都係好事。依家就睇下2018年遊戲陣容,
再加INDIES同第三方,只要KEEP得到的話,衰極有個譜。

阿聰 02:13 PM 12-13-17
作者: shtam:
好老實講...一開隻 mario odyssey 見有正體中文係幾滾動...期待 zelda 個 patch...投入感會大好多...
Zelda更新中文後我會再入game睇睇翻譯成點,
我爆咗一次,冇特別儲齊d裝備,但偶然都會係game入面到處走。

Sent from my iPhone using Gaforum
charcsc2000 03:16 PM 12-13-17

佢唔玩鎖國和多語言真係好正...
希望佢盡快開放香港eshop啦~
charcsc2000 03:17 PM 12-13-17
Zelda更新中文後我會再入game睇睇翻譯成點,
我爆咗一次,冇特別儲齊d裝備,但偶然都會係game入面到處走。

Sent from my iPhone using Gaforum
中文化後就肯定開master mode玩啦...
charcsc2000 03:17 PM 12-13-17
作者: now_loading:
有$就買hori 9h...
沒就高清貼都得~
阿聰 03:43 PM 12-13-17
佢唔玩鎖國和多語言真係好正...
希望佢盡快開放香港eshop啦~
我都希望盡快開香港ESHOP,方便香港用家。
中文化後就肯定開master mode玩啦...
哈!冇咁多時間再玩MASTER MODE啦……
lodoss 03:54 PM 12-13-17

Master mode d 廟機關唔同左,
有新怪, 起初始地都有隻人馬,
真係幾有挑戰性的
charcsc2000 04:22 PM 12-13-17

MASTER MODE先係精髓....
忍者 04:26 PM 12-13-17
https://www.biccamera.com/bc/item/3635125/

用緊呢隻,好正
charcsc2000 04:44 PM 12-13-17
作者: lodoss:
Master mode d 廟機關唔同左,
有新怪, 起初始地都有隻人馬,
真係幾有挑戰性的
好玩左好多...唔再好似normal咁..可以亂咁行...
有d迷宮仲有敵人...怪既血又多...
有時要玩metal gear咁...要搶武器....或夜晚玩潛行...
另外master mode真係好靠amiibo...
除非你超強技術...
忍者 08:53 PM 12-13-17
好玩左好多...唔再好似normal咁..可以亂咁行...
有d迷宮仲有敵人...怪既血又多...
有時要玩metal gear咁...要搶武器....或夜晚玩潛行...
另外master mode真係好靠amiibo...
除非你超強技術...
冇amiibo咁點算...
信長 10:37 AM 12-14-17
會出wasteland 2...
之前PSN 有送,不過我想手提玩,太好了
MultiPASS 11:26 AM 12-14-17
作者: 忍者:
1. 自己買
2. 朋友借
3. 勤練功

charcsc2000 11:30 AM 12-14-17
買卡囉...但呢度唔比講....
用左AMIIBO難度低左好多...你上YOUTUBE睇好多都係有用AMIIBO...
lodoss 01:30 PM 12-14-17
買卡囉...但呢度唔比講....
用左AMIIBO難度低左好多...你上YOUTUBE睇好多都係有用AMIIBO...
amiibo除左隻狼外,
都只係拎item,
難度冇分別

但隻狼打下獵就得,
打怪唔好預佢
now_loading 03:34 PM 12-14-17
有$就買hori 9h...
沒就高清貼都得~
https://www.biccamera.com/bc/item/3635125/

用緊呢隻,好正

THANKS!~

下星期去BICCAM 睇晒兩隻

charcsc2000 03:52 PM 12-14-17
作者: lodoss:
amiibo除左隻狼外,
都只係拎item,
難度冇分別

但隻狼打下獵就得,
打怪唔好預佢
點會沒分別,無條件刷守護者武器喎~
master最難係點樣捱過初頭嘛,一開波已經係藍色哥布林~
隻狼沒咩用自high多~
野良猫 03:55 PM 12-14-17
THANKS!~

下星期去BICCAM 睇晒兩隻
想健保護對眼可以用防藍光,但會有少少偏色
風間鈴木仁 12:56 PM 12-15-17
http://www.vgchartz.com/weekly/43037/Global/

Global Top Sellers 28th October 2017
1 NS Super Mario Odyssey 2,148,546

嘩。 好強勁呀! 首週全球已經 214.8 萬隻
我本人都買左2隻已示支持支持。( 計埋出 MARIO SET )
支持 支持 任天堂 任天堂 !

NS GAME 銷售量
http://www.vgchartz.com/platform/83/nintendo-switch/

但是第三廠的銷售量就 …… 大家自己看看。
Terry仔 01:09 PM 12-15-17
乜Amazon 之前做promote, Sandisk 200GB micro SD 有特價?
見各大forum / 2手區都有人放 $420-$470
咁原本amazon 賣幾錢?
andyng111 04:49 PM 12-15-17
日nintendo store買野送香港嗎
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 12 52 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 72 112 162  ... 最後

返回主題版面