Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-13-18, 02:50 PM   #1226
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
而家冇極大up果d招都冇乜力水咁? 都係再等,我都唔射了

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-18, 11:16 AM   #1227
ShinDou

打打下又覺得隻性騎又唔太差,攻係唔夠勁但防好似都加好多下,而家唔抽唔知之後會唔會有D大佬用得著 @@

雖然用牌王封BRAVE好似仲實際過佢加防,如果好似上次隻龜半血封唔到BRAVE既話加防都冇用都俾佢幾萬紫左1野秒 @@
舊 07-15-18, 07:23 PM   #1228
ShinDou

有人話用性騎打肥佬EX打到37ACT 36萬分,唔知係咪吹水﹖貓CHANNEL 用TIFA都係打35萬咋喎,性騎打呢版唔會勁我過TIFA下下3幾萬啦,佢仲要話係用性騎,肥佬,舞女,吹飛召,佢3隻都冇人識吹飛即係重力FD啦﹖

呢版野應該最快係用TIFA FD喎﹖

仲未決定到射唔射性騎
舊 07-16-18, 07:39 PM   #1229
ShinDou

見ALTEMA D人講到性騎咁神,有條片話性騎無雙,佢打暗召EX 30ACT 16萬分 拍肥佬舞女,唔用FD,地召

跟佢咁打淨係KUJA代佢性騎

岩岩都要31ACT,得15萬分,應該係因為成隊冇人補血所以扣晒D血扣好多分,試下出隻補血人睇下幾多分先

不過性騎可以快得過KUJA又打到分好似又真係幾勁,仲諗緊射唔射

結果射左4萬5先中埋EX @@ 1把專,相性多到賣左好多,龍騎同忍者都係,無啦啦多廿幾粒凸石 @@

此篇文章於 07-16-18 08:03 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-17-18, 09:30 AM   #1230
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
睇數字係攻擊力幾高下.
再加埋EX俾聖弱咁.

仲有3萬幾石淨, 再諗諗先.
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-18, 08:52 PM   #1231
ShinDou

覺60左性騎,淨係凸爆左相性,專同EX 0凸未有肥升所以唔凸住,都已經好屈喎,技1有相性之後基本上都夠8成出到HP攻,技2都明顯大力過普通角好多仲要我未凸
舊 07-18-18, 04:31 PM   #1232
ShinDou

求其打左次ex竟然有24萬分29act,kuja性騎舞女地召,出錯左幾次招應該可以再快d,fd都冇換過

舊 07-18-18, 05:15 PM   #1233
ShinDou

第1場共鬥ex 3kuja開房既係伏人都係岩岩過到,今次共鬥ex好似難過之前

舊 07-18-18, 05:21 PM   #1234
Gustavi
Crazy Gamer

kuja有bonus就亂打都過吧....
舊 07-18-18, 05:25 PM   #1235
ShinDou

就係有條友亂打俾人扣8千幾爭d秒,佢地唔睇環境不停出技12

岩岩搭隻性騎就30萬分22act

舊 07-18-18, 05:38 PM   #1236
ShinDou

岩岩3隻識打既kuja就35萬分

舊 07-18-18, 09:49 PM   #1237
ShinDou

終於刷完,凸爆埋性騎 XD 石得番5千幾,凸石都清晒咁濟,仲有D版未執石,等有勁野想射先執了
舊 07-19-18, 02:18 PM   #1238
ShinDou

2部2章隻120次元食難左好多喎,kuja 性騎 舞女 fd是但性騎 巴哈 都屈唔死佢爭少少,打多次用fd重力推死佢先得,都係18萬分

舊 07-19-18, 03:48 PM   #1239
ShinDou

兩隻120臭息仲難喎,性騎貓舞女先岩岩好打到,性騎亂玩晒d技,唔亂玩既應該夠,不過都打到18萬分

舊 07-19-18, 04:04 PM   #1240
ShinDou

110獅子反而慢左52act唔夠分,fd用錯隻冇相性既重力,3turn先上到重力打少好多,而家用用下都係覺重力最屈

舊 07-19-18, 04:19 PM   #1241
ShinDou

打多次用重力就19萬分了,fd冇重力是但搵個牌王都冇咩點用,打打下kuja打有d野好似冇想像中咁勁,好似最屈都係重力推

舊 07-24-18, 10:03 AM   #1242
Gustavi
Crazy Gamer

單隻係重力最好啦...

佢休息左一個星期終於有野
今日個教師條片, 打到隻眼下個行動都唔見左 ..
舊 07-24-18, 10:13 AM   #1243
ShinDou

Sm女王我估會勁,1下退3格,覺60應該加次數or再退後d?叫埋fd1齊出可能好過重力

舊 07-24-18, 10:55 AM   #1244
Gustavi
Crazy Gamer

update 左可以覺60喇.
舊 07-24-18, 10:57 AM   #1245
ShinDou

等開pool先抽再升先

舊 07-24-18, 02:06 PM   #1246
ShinDou

Sm女王好似又神化,又要allin

舊 07-24-18, 02:13 PM   #1247
ShinDou

11張飛垃圾射咩,5千又垃圾射咩,射多5千中ex,相性佢會派,執埋d飛同石再射,唔中專就換算,暫時都未換過

舊 07-24-18, 03:27 PM   #1248
Gustavi
Crazy Gamer

你真係次次中咁滯...

31號ultimate ifrit ,
哩個應該忍忍先
舊 07-24-18, 03:41 PM   #1249
ShinDou

唔係呀都好多勁野唔中,see more拉冇沙好似射幾萬毛都冇條

Ultima火召?會出新幻獸武?

舊 07-24-18, 05:30 PM   #1250
Gustavi
Crazy Gamer

唔知wo, 應該下星期先知

d 人話教師攻擊好低wo....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 01:30 PM

手機版 | APP版