Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-01-16, 09:54 PM   #1101
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
R-GUN?

舊 08-05-16, 11:44 PM   #1102
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
http://pihiko.blogspot.hk/2016/08/rg...nanju.html?m=1

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-16, 09:20 AM   #1103
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Rance 查看文章
R-GUN?
笨大:看什麼,有兩隻眼的都是高達,把眼鏡拿下就是了
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-16, 11:09 PM   #1104
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
RG 新安洲孤扭已見, $248, 個盒好厚...

舊 08-07-16, 09:06 PM   #1105
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDangelsky
3DS Friend Code4957 6769 7414
PSN  IDangelsky
XBox Live Gamertagangelskyhk
http://p-bandai.hk/hobby/item-1100004798/

SINANJU擴充包頁面已經準備好,大家明天記住搶啦

舊 08-07-16, 11:28 PM   #1106
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: angelsky 查看文章
http://p-bandai.hk/hobby/item-1100004798/

SINANJU擴充包頁面已經準備好,大家明天記住搶啦
買唔落手

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-16, 11:30 PM   #1107
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
how to paya

舊 08-07-16, 11:40 PM   #1108
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:
作者: 神龍 查看文章
how to paya
經Paypal比

舊 08-10-16, 08:02 AM   #1109
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
http://p-bandai.jp/item/item-1000106222/
就咁睇沙多洛都係pb多
如買者多留意香港幾時開
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-16, 08:10 AM   #1110
Terry仔
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: sunhikari 查看文章
http://p-bandai.jp/item/item-1000106222/
就咁睇沙多洛都係pb多
如買者多留意香港幾時開
終於等到啦
出埋沙多洛,就叫齊曬
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-16, 09:55 AM   #1111
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
其實想儲齊6子,只係甩毛1.0個樣真係買唔落手

另外,攞你命3000
http://p-bandai.jp/item/item-1000106326/

有買FA 78都唔想買呢盒...冇位加D槍根本冇手拎...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-16, 10:19 AM   #1112
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDangelsky
3DS Friend Code4957 6769 7414
PSN  IDangelsky
XBox Live Gamertagangelskyhk
http://p-bandai.hk/hobby/item-1100004808/

水巾今日開訂,大家留意!

舊 08-10-16, 11:07 AM   #1113
Terry仔

Wing zero 個骨架已經係12年前嘅design
今時今日睇返,個樣當然無咁理想
當年笨大話出wing ver ka, 果下真係開心到暈

其實依家wing EW果堆MG, 講明用wing 骨架修改
以MG級數黎計,活動性係超差
So far 好似無一部MG超越到MG strike
舊 08-10-16, 11:14 AM   #1114
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: sunhikari 查看文章
就咁睇沙多洛都係pb多
如買者多留意香港幾時開
唉...成堆五子都未砌又嚟
但都係焗買

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-16, 11:20 AM   #1115
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
唉...成堆五子都未砌又嚟
但都係焗買
的確係...SEED又5子,W又2種5子(唔計冇出落去既TV版)……

非洲人...
舊 08-10-16, 11:38 AM   #1116
唔知叫咩名
Junior Member

註冊日期: Jan 2015
點解佢地對EW 五子咁冇信心
要放起PBANDAI賣?
前期反而唔係咁
唔知叫咩名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-16, 12:13 PM   #1117
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 唔知叫咩名 查看文章
點解佢地對EW 五子咁冇信心
要放起PBANDAI賣?
前期反而唔係咁
多3都要放PB, 重炮沙漠依D無得唔放啦
又可能就係前期賣得唔好所以焗住放PB. 有得出就算了

相薄
舊 08-10-16, 12:23 PM   #1118
fami~yan
Game Master

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
多3都要放PB, 重炮沙漠依D無得唔放啦
又可能就係前期賣得唔好所以焗住放PB. 有得出就算了
財團b:反正我擺pb穩賺既,做咩要冒死貨風險,供不應求咪再版囉~

題外:我而家先發展你張相係ow

非洲人...
舊 08-10-16, 12:25 PM   #1119
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
舊EW OVA BANDAI想放黑歷史
等敗者之榮光做到OVA劇情就可能有2.0版...掛
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-16, 12:26 PM   #1120
Terry仔

成日都係投票時就人氣高
出黎就變蟹貨
舊 08-10-16, 12:29 PM   #1121
fami~yan
Game Master

引用:
作者: Terry仔 查看文章
成日都係投票時就人氣高
出黎就變蟹貨
v2真係經典...

非洲人...
舊 08-10-16, 12:36 PM   #1122
ゆり

註冊日期: Nov 2004
AB仲要冇晒下文

舊 08-10-16, 02:32 PM   #1123
Terry仔

如果唔係情意結,我都未必買晒EW 10幾部
佢為左就返個骨架,有d 位個比例做得唔係咁好
舊 08-10-16, 02:40 PM   #1124
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
港魂會唔會開拉打MG模型呢
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-16, 03:41 PM   #1125
大覺屋師真
The One

引用:
作者: fami~yan 查看文章
財團b:反正我擺pb穩賺既,做咩要冒死貨風險,供不應求咪再版囉~

題外:我而家先發展你張相係ow
PB真係屈晒機, 庫存問題大幅減少
不過近年嚟講笨大算係有良心架喇, 除左配件set外, PB上面嘅MG HG定價都唔算好貴

題外:明明係千與千尋

引用:
作者: fami~yan 查看文章
v2真係經典...
V2我真係好期待...但都未買....等左太耐.......= = 已經化左

相薄

此篇文章於 08-10-16 03:48 PM 被 大覺屋師真 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.25丨ついにMG ガンダムXが発売決定! money 收藏品討論版 1333 10-21-14 11:54 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.25 [ 請到VOL.26繼續發言! ] 啤梨王子 球會討論區 1001 03-28-07 03:28 AM
Bandai 模型討論區 Vol.9 ~~ kog 收藏品討論版 1024 01-14-06 12:30 AM
[PS2]Bandai咸蛋超人新作Ultraman Nexus預定5月26日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 11 05-10-05 10:08 AM
[PS2]Bandai 戰艦動畫改編新作ジパング預定5月26日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 11 03-26-05 12:38 AM

現在的時間是 07:31 PM

手機版 | APP版