Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-06-08, 09:34 AM   #1
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
Counter Strike Online

我lag左
呢家先知已經有得開acc 玩
有冇人玩過???
好唔好玩???
http://www.gamania.com.hk/csonline/

同原來有咩分別???
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-08, 10:17 AM   #2
泡菜
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDpakpak4872
引用:
作者: LIGHTTHELIGHT 查看文章
我lag左
呢家先知已經有得開acc 玩
有冇人玩過???
好唔好玩???
http://www.gamania.com.hk/csonline/

同原來有咩分別???
原來cs有online...?咁我玩緊隻浩方係....?

唔通2邊既b43要比錢先買到XD?
泡菜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-08, 02:23 PM   #3
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

註冊日期: Sep 2002
要用錢買槍
唔夠lv無錢買..?
手槍

佢話想訓練玩家由手槍練起woo
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-08, 10:44 PM   #4
Anson225

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
Rather play CS

舊 08-10-08, 11:52 AM   #5
蝦片人
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
有D要錢買,有D就用pt買就得,當然比錢果D勁D
蝦片人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-08, 02:19 AM   #6
CardGameDan
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
我只能夠話:入面好多魚任你釣

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-08, 02:20 PM   #7
Corex
God of Gamer
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
行完launcher咁開始, 入game未出login, pop完一大段韓文就exit左
有冇人係jwin xp起動到?aa

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-08, 01:09 AM   #8
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

唔知講乜

舊 08-16-08, 03:15 PM   #9
再生

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Corex 查看文章
行完launcher咁開始, 入game未出login, pop完一大段韓文就exit左
有冇人係jwin xp起動到?aa
我無問題, jwinxp唔用applocale都入到
韓文個段野應該係個nprotection舊野?

舊 08-18-08, 09:52 AM   #10
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

唔知道係咪, clean install左個ewin xp入去玩

我發覺自己係淨識狙擊既T

舊 08-19-08, 09:32 PM   #11
湯馬 c 盤旋
Game Master

註冊日期: Sep 2003
今晚係咪玩唔到 ?? 我到update等左好耐都load唔到game

湯馬 c 盤旋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-08, 10:46 PM   #12
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

今日更新
一係50%唔郁, 一郁就會攞到file, 不過好慢

此篇文章於 08-19-08 10:55 PM 被 Corex 編輯。
舊 08-21-08, 10:07 AM   #13
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

咁晚開始冇得用awp, 由射靶變成做靶

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] [360]Lost Planet Colonies ID收集、約戰及討論區 [PS3]Lost Planet ID收集、約戰及討論區 KUTAR# 攻略及心得交流區 334 04-13-10 01:19 AM
[多機種] Battlefield: Bad company 討論/約戰區 - Conquest Mode推出 Galaxy 攻略及心得交流區 326 06-17-09 06:45 PM
[多機種] Guitar Hero 3 [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 125 02-14-08 01:51 AM

現在的時間是 08:14 PM

手機版 | APP版