Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-07-13, 11:47 PM   #1426
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
滿血嘴炮炸死
NG o黎過
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-13, 11:50 PM   #1427
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我退下火線先,你哋繼續努力

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
三女神ed cg唔算咩?
乜都冇,得條死龍...第三個石像仲係爛的....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-13, 11:52 PM   #1428
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: assy 查看文章
要你有9珠做host爆先有真end
我頂...等我上到lvl99 先再打
由手機版發出
舊 08-07-13, 11:54 PM   #1429
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
叫個魔女npc幫拖,入過房唔該/
舊 08-07-13, 11:57 PM   #1430
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
作者: J+1 查看文章
我頂...等我上到lvl99 先再打
由手機版發出
齊珠幫你清都得,爆左有個四萬蚊祈禱唔錯

舊 08-08-13, 12:02 AM   #1431
J+1
望過黎呀!!!!!!

珠一早齊晒,不過我唔想咁快殺住,95lvl 先啦
由手機版發出
舊 08-08-13, 12:05 AM   #1432
滅龍士
MHWs↓

第三次開房,連大力藥都買定,睇o下有冇奇蹟發生
舊 08-08-13, 12:17 AM   #1433
滅龍士
MHWs↓

四回目戰開催中
舊 08-08-13, 12:17 AM   #1434
assy
Game Master

差1cm... 試多次佢訓

舊 08-08-13, 12:29 AM   #1435
滅龍士
MHWs↓

輸,早抖,聽晚再夾/
舊 08-08-13, 12:35 AM   #1436
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: J+1 查看文章
我退下火線先,你哋繼續努力

乜都冇,得條死龍...第三個石像仲係爛的....
由手機版發出
自己HOST先有CG架

舊 08-08-13, 04:52 PM   #1437
sagitis
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
希望日本1.01 patch 吾好影響英文版

昨晚一時後, 開吾到房玩
sagitis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 07:26 PM   #1438
J+1
望過黎呀!!!!!!

迷宮7樓之後要ko 左蒼古龍先開放???
由手機版發出
舊 08-08-13, 07:32 PM   #1439
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
無錯~!.

舊 08-08-13, 07:35 PM   #1440
J+1
望過黎呀!!!!!!

即係要打

今晚0930 之後召集打蒼龍/
由手機版發出
舊 08-08-13, 10:10 PM   #1441
sagitis

無人.......開房
舊 08-08-13, 10:12 PM   #1442
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

我開,有冇人

第一次召集2030

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 10:13 PM   #1443
sagitis

得兩個我lvl81.....
舊 08-08-13, 10:33 PM   #1444
assy
Game Master

我可以打陣, lvl90+lvl89

舊 08-08-13, 10:35 PM   #1445
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

2045召集

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-08-13, 10:40 PM   #1446
sagitis

見吾到你地
舊 08-08-13, 10:42 PM   #1447
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

見唔到你...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-08-13, 10:45 PM   #1448
sagitis

吾通衣家美日版分開左!!!!
舊 08-08-13, 10:46 PM   #1449
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

美版up左1.01未?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-08-13, 10:47 PM   #1450
assy
Game Master

未入馬房? 見你在街

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 11:20 PM

手機版 | APP版