Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
日本動漫畫討論版>兒時卡通結局之迷?
J+1 07:24 PM 02-24-15
作者: sugihara:
小學唔識野,唔知daddy long leg原來咁邪惡
光源氏精神海外一樣有,所有叔叔是很nice的
由手機版發出
小嘉 06:58 PM 02-24-15
以前放學第一件事衝返屋企睇3點9
最記得係太陽勇者
HIM 06:59 PM 02-24-15
淘氣小雪兒
美雪.美雪
一套腰斬, 一套直頭消失左
陸奧 貴志 07:33 PM 02-24-15
作者: HIM:
淘氣小雪兒
美雪.美雪
一套腰斬, 一套直頭消失左
兩套都衰同一樣野.....
shooter 07:02 PM 02-24-15
機靈小和尚,呢套野有冇結局架?

如果揀又精彩,又感人既結局,會揀宇宙奇艦大和號第2季,space swap 攪住一齊死..
小嘉 07:07 PM 02-24-15
相聚一刻我到而家都未完整睇過
童夢有無播晒
真!DC 07:19 PM 02-24-15
作者: 小嘉:
童夢有無播晒
捧球果套?
有播晒
乜超級系魔球都比BOSS破晒最後用老豆D真實系魔球嬴
harakuma 07:46 PM 02-24-15
作者: 真!DC:
捧球果套?
有播晒
乜超級系魔球都比BOSS破晒最後用老豆D真實系魔球嬴
童夢最後一招好似叫"差擊球"

不過個卡洛斯都算勁抽, 擊球手都可以擊出七色球

亞視仲有個"手球兒彈平"都幾好睇
大情大性武大帝 07:49 PM 02-24-15
諗諗下又諗到套:

高立的未來世界

最後:

有無人睇過多啦A夢結局…
shooter 08:06 PM 02-24-15
作者: 大情大性武大帝:
諗諗下又諗到套:
高立的未來世界
宮其駿既結局,一般都好大路,大團圓結局。 早幾日,見到譯名係 "未来少年柯南 Mirai Shounen Konan"
尼路 08:09 PM 02-24-15
諗諗下又諗到套:

高立的未來世界

最後:

你依家入戲院咪睇到叮噹宮方結局囉……
david 08:16 PM 02-24-15
諗諗下又諗到套:

高立的未來世界

最後:

紅字...我只記得自閉症呢個...
嘿哈兒 08:03 PM 02-24-15
作者: harakuma:

冷門運動來講彈平真係幾好睇.....
雖然個mode好足小feel..
david 08:26 PM 02-24-15
作者: harakuma:

係一支叉個叉,個波橫轉發出,臨到達擊球手時會好似叉O既形狀咁下墮。無記錯幻影魔球就係用呢個原理創O既,又橫轉變成打後直轉。

卡洛期係破佐童夢O既黑洞魔球,仲連佢頭兩招魔球都打得出...
陸奧 貴志 08:57 PM 02-24-15
作者: david:
係一支叉個叉,個波橫轉發出,臨到達擊球手時會好似叉O既形狀咁下墮。無記錯幻影魔球就係用呢個原理創O既,又橫轉變成打後直轉。

卡洛期係破佐童夢O既黑洞魔球,仲連佢頭兩招魔球都打得出...
睇番WIKI,應該係KNUCKLE(中文叫蝴蝶球)唔係FOOK
亍 ◣ 09:03 PM 02-24-15
作者: david:

搵片搵唔到最後一戰,不過睇番中間...當年有冇cut出浴???冇咩印象....

大情大性武大帝 06:31 PM 03-03-15
童夢有無播晒
相聚一刻,對我黎講超悶…我覺得好似真情咁長…

加上,我永遠唔知點解,星期六開電視睇,實睇到相聚一刻,所以反而好記得…

個尾係好多雞飛出黎…
Sam=R 09:49 PM 03-03-15

加上,我永遠唔知點解,星期六開電視睇,實睇到相聚一刻,所以反而好記得…

個尾係好多雞飛出黎…
相聚一刻最後結局係五代裕作同音無響子結婚的
大情大性武大帝 01:11 AM 03-04-15
作者: Sam=R:
相聚一刻最後結局係五代裕作同音無響子結婚的
對唔住,我講得唔清楚,我話片尾曲時…
HON HON 07:07 AM 03-04-15

個尾係好多雞飛出黎…
當年播相聚一刻時年紀仲細, 都唔知佢講咩, 記得幾年前睇返小小知佢講咩後, 感覺一樣都係悶爆.

童夢有ENDING, 不過唔夠熱血, 反而LIKE睇亞視播嗰套彈平.
小嘉 07:19 PM 02-24-15
不思議遊戲如果而家播應該cut到阿媽都唔認得
shooter 07:26 PM 02-24-15
今日見到有人放種 TV52集+后篇+延续篇+永光传
Leaf 08:03 PM 02-24-15
唔洗而家; 果陣唔知95年 - 97年邊年響香港首播已經CUT到阿媽都唔認得;
只有有線YMC台播足本; 最神奇唔知邊個聰明到咁多強戲響有線兒童台播
sugihara 08:09 PM 02-24-15
作者: Leaf:
唔洗而家; 果陣唔知95年 - 97年邊年響香港首播已經CUT到阿媽都唔認得;
只有有線YMC台播足本; 最神奇唔知邊個聰明到咁多強戲響有線兒童台播
其實電影分級之後已經收緊唔少,到電視分級就再勁d
睇下eva可以cut到少咁集

不思議遊戲根本係金枝慾孽果種宮廷勾心鬥角戲0黎
不過少女漫黎講都未算黑,他與她動畫無拍有馬篇我先覺得無癮
小嘉 08:13 PM 02-24-15
作者: sugihara:
其實電影分級之後已經收緊唔少,到電視分級就再勁d
睇下eva可以cut到少咁集

不思議遊戲根本係金枝慾孽果種宮廷勾心鬥角戲0黎
不過少女漫黎講都未算黑,他與她動畫無拍有馬篇我先覺得無癮
不思議遊戲咁多血
又暴力
邊係勾心鬥角
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面