Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-29-16, 05:16 PM   #28301
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
大師咁睇唔開
咁未抽到想追返隻都好正常ge

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 05:22 PM   #28302
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 小嘉 查看文章
唔信邪追左pack
無4,5星英

得一張間桐老坑

梅林再見
引用:
大師咁睇唔開
其實我都掙扎緊,但自問冇咁多銀彈同怕今期福袋真係可選多過一個所以算

(重點係自知黑同唔想為仔再課...)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 05:33 PM   #28303
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
無想追隻用
性能咁優秀
同撻神你ss一樣睇唔開

唯有積陰德搏中師父
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 06:18 PM   #28304
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
無想追隻用
性能咁優秀
同撻神你ss一樣睇唔開

唯有積陰德搏中師父
我都無LALA去左抽左羽蛇個卡池....好彩叫有隻戈爾貢(無素材最終靈基)

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 06:39 PM   #28305
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
無想追隻用
性能咁優秀
同撻神你ss一樣睇唔開

唯有積陰德搏中師父
既然係咁就應該睇唔開到底
抽到中為止
不過FGO要抽到中隨時都好傷

舊 12-29-16, 06:57 PM   #28306
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
難中就一直都知,望下中村
我都周不時抽下恩奇都個池

舊 12-29-16, 07:43 PM   #28307
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: 6078 查看文章
難中就一直都知,望下中村
我都周不時抽下恩奇都個池
剛剛看到中村再抽...好似都係未見到5星

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
舊 12-29-16, 07:45 PM   #28308
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
我有個朋友最近才玩沒貨都有2 個五星,其中一個是梅林

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 07:55 PM   #28309
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
好似冇人提醒中村遲少少有福袋抽?可能佢d同行個個想睇佢非洲表演
但佢其他game好似抽得幾好
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 08:05 PM   #28310
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
睇佢gbf個光隊都知佢係廢課一族喇,呢啲對佢嚟講只係小事~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 08:11 PM   #28311
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
呢排突然咁多人入坑完全唔明點解

有福袋不影響課長課金

舊 12-29-16, 08:16 PM   #28312
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

佢發展到LEE個地步有D想見到佢1000抽都未有5星

火紋
舊 12-29-16, 08:22 PM   #28313
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
好似冇人提醒中村遲少少有福袋抽?可能佢d同行個個想睇佢非洲表演
但佢其他game好似抽得幾好
你認為以他的課金力,需要介意福袋甚麼的嗎?

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 08:53 PM   #28314
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: fami~yan 查看文章
你認為以他的課金力,需要介意福袋甚麼的嗎?
以下內容純屬虛構,如有雷同,實屬巧合:
中村表示:要靠保底先有五星就已經輸了
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 09:13 PM   #28315
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
Shadowverse
Gb再神抽
都係抽唔到Fgo的5星嗎....

https://twitter.com/nakamuraff11/sta...18469223436289

Fgo真係唔旺佢

舊 12-29-16, 09:41 PM   #28316
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
Shadowverse
Gb再神抽
都係抽唔到Fgo的5星嗎....

https://twitter.com/nakamuraff11/sta...18469223436289

Fgo真係唔旺佢
運氣守恆定律
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 10:00 PM   #28317
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
題外話
正在看Strike the Blood OVA,
那一聲聲的先輩,
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 10:05 PM   #28318
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
引用:
作者: 6078 查看文章
呢排突然咁多人入坑完全唔明點解

有福袋不影響課長課金
我自己嘅理由係2月先有新game玩
之前玩開嘅白貓因為愈黎愈糞嘅關係不得不放棄
呢段空窗期真係唔知有咩可以玩

Fgo我係冇打算玩
我個fd佢想抽限定角買咗幾個初始帳,有千幾粒石左右
佢抽中咗之後就俾咗另外一個初始帳拉我入坑,我咪同佢一齊玩反正有千幾粒石可以抽
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 10:26 PM   #28319
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: axe1292 查看文章
題外話
正在看Strike the Blood OVA,
那一聲聲的先輩,

同士よ!(握手)

去ニコ動Search下w

種田マシュ難民キャンプ

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 12:16 AM   #28320
Seifer
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
騎,殺,狂 3職都未有5星,福袋應該點揀好

PAD ID : 185.700.529
Seifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 12:19 AM   #28321
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: Seifer 查看文章
個人感覺殺同狂好D
殺5星差唔多隻隻都好
狂5星除左南J比較特殊外其他都好實用
騎唔係唔好, 不過派果2隻真係強得過份XD
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 12:29 AM   #28322
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
只想抽中女就抽殺
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 12:46 AM   #28323
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
騎劫一問,槍,弓,騎,術,狂都未有五星怎選比較好?

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 01:03 AM   #28324
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: fami~yan 查看文章
騎劫一問,槍,弓,騎,術,狂都未有五星怎選比較好?
術吧,偉伯和梅林很有用(當然你在限定前抽到梅林另說了)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 02:52 AM   #28325
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: 大破人間 查看文章
我覺得佢應該係指同小安交手...?
唔好意思...小安係邊位雖然喜歡TM(正確o黎講係奈須)作品,但除Fate之外其實都唔係太熟...月姬有玩過但果陣日文唔係太好所以都唔係太記得D劇情...
引用:
作者: 大破人間 查看文章
一來羅曼有每一章序的回憶中都疑點重重, 另外他知道的事實在超出一個人類所知道的
第二是文西力證羅曼雖然有不能說的秘密但絕對是好人
第三是大衛證言所羅門不是那種會搞人理燒卻的人, 除非遇上和十個人交往卻被十個人背叛(NTR!?)的稀少情況
疑點重重我都覺,但我對佢o既感覺係:雖然佢係好人,但最多都係會好以福爾摩斯咁覺得佢信唔過.但又唔會估佢就係所羅門
講起大衛第3章先話完所羅門唔會搞人理燒卻,我諗好多人同我一樣睇到第4章所羅門走出o黎果下應該都幾火滾(起碼日本果邊係)
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
復活學妹果時有講自己係第二個世界被稱為プライミッツマーダー
有印象係有講過個名,但因為唔知佢係乜水先咁驚訝...o岩o岩上網睇返先知原來佢咁出名睇o黎得閒要溫下書先得

此篇文章於 12-30-16 02:55 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:07 PM

手機版 | APP版