Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-05-13, 11:42 PM   #676
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
Nintendo Land
捉人點先有新MAP,
定係一路只係得3個MAP

舊 04-07-13, 04:23 AM   #677
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
終於成為美版機主了,謝謝各位之前幫我解答問題

現在有些關於NINTENDO NETWORK ID問題,請再幫幫我

STAGE選了第一個,之後TIME ZONE應該選哪個?
選錯有無影響,同埋可唔可以後期改返?

如果要入E MAIL可以用返香港MAIL ACC嗎?(即YAHOO.COM.HK)個D
定要用美國D EMAIL?好似其他機開日服要用日版E MAIL咁?

想用CREDIT CARD係咪STAGE要用CANADA?
不過我諗住買POINT CARD,美版POINT CARD邊度有?

THX HELP
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-13, 10:07 AM   #678
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: Akira 明 查看文章

現在有些關於NINTENDO NETWORK ID問題,請再幫幫我

如果要入E MAIL可以用返香港MAIL ACC嗎?(即YAHOO.COM.HK)個D
定要用美國D EMAIL?好似其他機開日服要用日版E MAIL咁?

不過我諗住買POINT CARD,美版POINT CARD邊度有?

THX HELP
EMAIL應該無所謂,因為我都係用香港EMAIL .

信用卡我本身用美國信用卡所以我就揀返CA
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-13, 02:06 PM   #679
MO
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:

THX HELP
我都用唔到香港credit card買pts.
買point card, 灣仔188大約US50>$480~$498
play-asia好似平啲,
$460
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-13, 02:57 PM   #680
Akira 明
Game Master

Nintendo Switch ID5966-9891-3387
TIME ZONE個D呢?我見美國都有幾個時間
其實係怕D SETTING無得改...

買咗MARIO,但唔識點樣OFF TV PLAY

題外話,買機時揀GAMEPAD套,之前都知HORI有隻套用咗放唔到叉電座
老闆介紹另一隻HORI套(中間有冚保護個MON)話可以放到叉電座
結果都係唔得
舊 04-07-13, 05:33 PM   #681
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
188系咪有間GAME SHOP D日版 GAME大平賣?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 12:30 AM   #682
Navism
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
3DS Friend Code0860 3619 1923
成個四月日本又無game出, 任記係唔係傻左?
Navism 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 01:57 AM   #683
kenchan
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
TIME ZONE個D呢?我見美國都有幾個時間
其實係怕D SETTING無得改...

買咗MARIO,但唔識點樣OFF TV PLAY

題外話,買機時揀GAMEPAD套,之前都知HORI有隻套用咗放唔到叉電座
老闆介紹另一隻HORI套(中間有冚保護個MON)話可以放到叉電座
結果都係唔得
Mario 已經off tv play,唔駛設定
kenchan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 04:33 AM   #684
Akira 明
Game Master

引用:
作者: kenchan 查看文章
Mario 已經off tv play,唔駛設定

THX,同埋MARIO係咪唔對應PRO手制?

NINTENDO ID都SET好了,想DOWN隻MHU DEMO.
但話要ZIP CODE,點知ZIP CODE係咩?
舊 04-08-13, 06:17 AM   #685
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
引用:
作者: Navism 查看文章
成個四月日本又無game出, 任記係唔係傻左?
可能佢地諗住DQX可以玩過世掛
而家Wii U真係唔知想點,第三方出賣嘅出賣,甩底嘅甩底
自己就一兩三個月先咇隻遊戲出嚟
美版呢排都話有Lego可以玩下(日版幾時出又唔知)
日版真係得打開Miiverse睇下新畫
遊戲又無,宣傳又無,真係差啲唔記得自己買左部「新一代」主機
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 11:20 AM   #686
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: usayarE 查看文章
我部美版機都有開隻lego 玩下過下癮
但日版機真係得隻MH3G HD 之後就死城一樣

想放又放唔到咩錢...
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 05:31 PM   #687
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
寶源痴左線d game 超平三國志12 $268 etc…
差少少比出引到出機

舊 04-08-13, 05:47 PM   #688
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: SHIJI.F.LAPPLAY 查看文章
差少少比出引到出機
d人話有間188好多隻$268
星期三去cc

舊 04-08-13, 05:57 PM   #689
SuperSonic
Junior Member

註冊日期: Jul 2012
引用:
作者: DC 97 查看文章
星期三去cc
美版有冇??
SuperSonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 06:02 PM   #690
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
作者: SuperSonic 查看文章
美版有冇??
唔知~只知日版

舊 04-08-13, 06:04 PM   #691
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
有時日本果面又真係估佢唔到… 隻NG 3 新版一出已經35xx yen …平到笑

舊 04-08-13, 06:58 PM   #692
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
差少少比出引到出機
上星期五188都要4百尾, 果時都覺得平, 好彩冇買, 過兩日再去看看
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 07:29 PM   #693
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
zombiu日版而家好抵玩...
可惜我仲未見過日版nfs...
日版刺客有冇特價?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 07:31 PM   #694
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
星期三去cc
引用:
有時日本果面又真係估佢唔到… 隻NG 3 新版一出已經35xx yen …平到笑
見到d日版首發game賣二百幾好鬼開心(有興趣入下隻Batman同AC3)

引用:
作者: usayarE 查看文章
呢次配套做得好差,隻LEGO唔知幾時先有日版,講好嘅title又一延再延
老任有排都未追得返機迷市場嘅水平

Nintendo3DS

此篇文章於 04-08-13 07:33 PM 被 Suda 編輯。
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 08:09 PM   #695
Y.Bird
Ultimate Gamer
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
WIIU 現在另我最有動力出機係大亂鬥、孖車和XENO 2,
但隻隻都十劃都未有一撇。

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 08:39 PM   #696
DC 97
The One

PSN  IDDC97
大減價中得大蛇最想買
喪屍 batman玩左

舊 04-08-13, 09:21 PM   #697
taichu2
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
大減價中得大蛇最想買
喪屍 batman玩左
唔知深水埗有無大減價
taichu2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 10:25 PM   #698
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
作者: taichu2 查看文章
唔知深水埗有無大減價
版友講話有~

舊 04-08-13, 10:38 PM   #699
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
响188入左刺客$268
$268分別有zombiu, 無雙(唔係北斗), 鐵拳, 三國, batman, 運動
$278 芒亨
$299 任地
但唔見忍者3, 北斗, cod, mass effect3, fifa

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 04-08-13 10:41 PM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 10:44 PM   #700
DC 97
The One

PSN  IDDC97
無雙雷唔雷?
COD快D減LA

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] ドラゴンクエストヒーローズ《勇者鬥惡龍 英雄集結》I・II for Nintendo Switch 2017年3月3日 MO 電視遊戲討論版 46 03-13-17 04:56 PM
[NS] 任天堂 次世代主機 Nintendo Switch (ニンテンドースイッチ) okabe 電視遊戲討論版 2109 01-13-17 12:11 AM
[討論] 你覺得 Nintendo Switch 喺家庭機版定手提機版開 “ TAG ” 好 ? neo2046 電視遊戲討論版 106 01-11-17 04:43 PM
Nintendo Wii 癮君子FC & 操作吸毒區 Vol.2 [Wii 機主集中地][邪道免問] antony chan 攻略及心得交流區 879 02-19-11 04:31 PM
9月14日開始的Nintendo Wii產品展示會時間表(Wii Region-free) Netnet 電視遊戲討論版 371 09-17-06 06:18 AM

現在的時間是 10:58 AM

手機版 | APP版