Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-24-17, 07:16 AM   #6976
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
XAN斬特殊裝甲唔係擋2千咩﹖即係而家擋到4千﹖

不過黑妹打得1隻會唔會唔夠快清﹖

有冇試過用勇氣扣唔扣到XAN斬﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 08:44 AM   #6977
ShinDou

原來黑妹真係好堅,0凸出必打愁哥都扣到5千,打金師傻爭d秒左佢
舊 01-24-17, 10:05 AM   #6978
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
黑妹不嬲顛零突已經好夠做

但估唔到打唔入XAN

舊 01-24-17, 10:17 AM   #6979
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
射機有邊隻類似黑妹同天威? 而家logoff加減用中...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 11:17 AM   #6980
yorkyork

註冊日期: May 2010
黑妹係邊部?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 12:28 PM   #6981
ShinDou

gunbuster2細路女果部,必殺110%乘5 貫分身冇效
舊 01-24-17, 02:03 PM   #6982
ShinDou

終於見烏冬了,佢1352,俾佢白zz秒晒,唔識打,又冇師傻快唔過佢
舊 01-24-17, 02:15 PM   #6983
J+1
望過黎呀!!!!!!

白zz應該唔夠火力秒人喎,雖然係可以先手一發....
由手機版發出
舊 01-24-17, 02:30 PM   #6984
ShinDou

我1開波俾佢射死左和服同粉cc,之後威龍死埋,淨番nono同愁哥唔駛打

佢白zz凸爆企中線,裝3power2speed
舊 01-24-17, 03:09 PM   #6985
J+1
望過黎呀!!!!!!

25000降臨fashion飛 當5000降臨=90%R時.....
由手機版發出
舊 01-24-17, 03:14 PM   #6986
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章
我1開波俾佢射死左和服同粉cc,之後威龍死埋,淨番nono同愁哥唔駛打

佢白zz凸爆企中線,裝3power2speed
你粉CC同ZEGAPAIN唔係雙LIFE?

凸爆B ZZ前排激勵炮都未必打得爆粉CC架BO
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 03:26 PM   #6987
ShinDou

凸3粉cc裝左tech8千血,0凸和服就係雙life

冇睇錯既話俾佢射過萬,唔肯定有冇cri,同埋佢好似有出3隻指揮機,佢有出和服,好似仲有威龍,淨番1隻唔記得係咩指揮,好似盾老老修,另外仲有愁哥
舊 01-24-17, 03:49 PM   #6988
dragonar226

唔係激勵炮中線都打到你過萬肯定係你唔好彩被佢爆擊左
企前排無異常狀態下都係打得7-8千

烏冬呢個砌法你唔想硬食B ZZ炮就新31一開波一下打爆佢
之後正樹/OOR一下打爆古蘭修就收得工
舊 01-24-17, 05:06 PM   #6989
ShinDou

得新31,冇正樹冇00r,唔駛打XD

好似好少人有激勵

新31應該唔夠中線白zz快?
舊 01-24-17, 05:38 PM   #6990
dragonar226

要睇佢運動性嚴選成點啦,但佢得2個全隊行動buff部zz
我用3拳指+speed power新31就未輸過俾2個指揮

玩激勵炮就係zz+肥安娜阿
其他有激勵既都無咩實用性
舊 01-24-17, 05:49 PM   #6991
ShinDou

冇肥安娜呀

其實4隻加攻技機再搭nono得唔得? 係行得慢d,最緊要捱到俾nono開砲秒,搵埋威龍幫佢奇襲,不過打唔到分身,要普攻cri
舊 01-24-17, 06:13 PM   #6992
dragonar226

其實你個砌法就應該夠打啦
你係輸d buff機加得唔夠血被佢秒左姐
堆buff機有萬1-2血就應該無問題
舊 01-24-17, 07:00 PM   #6993
ShinDou

我原本個陣得咩﹖不過低凸,愁哥NONO都係得凸2

同埋我係愁哥推前擋野,中線係NONO 粉CC 威龍,和服都推前,再睇果條線有咩機再執擺位
舊 01-24-17, 07:56 PM   #6994
dragonar226

烏冬應該擺左zegapain係愁哥前面?
威龍轉ij
ij同nono都擺中線

食完zz一炮之後nono ij普攻打爆左愁哥前面個部,ij秒愁哥就完吧
舊 01-24-17, 08:20 PM   #6995
ShinDou

冇記錯既話

空,白ZZ,盾老老修

空,空,空

威龍,愁哥,和服

IJ 1下秒到愁哥咩﹖

我果陣好似好快已經食第2次白ZZ砲差唔多死晒,好似白ZZ惡D

而家1同時有師傻白ZZ OVERMAN果D清場技就唔識打,就算秒到1邊都俾另1邊果隻打

其實仲有D陣見到都唔想打,愁哥,白戰國,3隻分身,冇師傻都唔知可以點打

此篇文章於 01-24-17 08:30 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-24-17, 09:05 PM   #6996
dragonar226

我記得你有突爆ij,有突爆就秒到架啦

你覺得部白zz惡係因為你第一次打個時堆行動buff機俾佢秒晒
死剩既nono同愁哥2部變到好慢,先有呢個錯覺
cc無死既話好快就回番hp架啦

mas就優先殺,xan同白zz呢d無咩大威脅擺到後面先殺啦

愁哥呢d就無計啦,部野就係考人齊唔齊機
除非前面無機頂住,如果唔係無正樹,無oor,無overheat基那既話就係無咩方法第一時間秒左佢
舊 01-24-17, 09:13 PM   #6997
ShinDou

就係最煩係愁哥前面通常有分身OR白戰國果類煩野

拳OVERMAN,愁哥,白戰國

空,空,空

空,和服,00R

好似呢類咁真係唔知可以點打,又少機打到分身,仲要有擋冇效
舊 01-24-17, 09:48 PM   #6998
ShinDou

原來拳NONO都克到愁哥 XD
舊 01-24-17, 10:13 PM   #6999
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
如果打單體愁我用天威

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 11:01 PM   #7000
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
呢個event迫人抽?特郊lv3先加300% event chip,用fd既唔計
打左10場都係踢10/20 chip...,當一場20chip,換埋d飛至少要40000chip...即係至少打2000場。。。傻左?月中個event太佛心而家立起心牆?

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:40 AM

手機版 | APP版