Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-19-17, 04:47 AM   #51
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
第二集唔覺有幕

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-17, 08:35 PM   #52
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
完全唔覺有,無人做?

舊 01-19-17, 09:46 PM   #53
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
有啦,衝擊的ed

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-17, 07:37 PM   #54
尼路
The One

我真係好有衝動捉機設條友好好研究下人生……

舊 01-21-17, 07:44 PM   #55
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
悠木碧唱的ED,開頭嗰幾句(直至拿著茶杯那處為止),我覺得好似林原めぐみ的唱腔。
有冇人同我一樣感覺?
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-17, 09:53 PM   #56
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
悠木啲唱功好咗好多,終於聽得入耳

OP空耳聽到咁
バナナ オレ
バナナ オレ

此篇文章於 01-21-17 10:23 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 04:28 PM   #57
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 04:54 PM   #58
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
枝槍比例好有問題

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-17, 09:55 PM   #59
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
ED「Los! Los! Los!」のジャケット写真を公開しました!
歌のは、ターニャ・デグレチャフを演じる悠木碧さんです!
http://youjo-senki.jp/goods/music.html
引用:

引用:

此篇文章於 01-26-17 10:52 PM 被 supermanlady 編輯。
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-17, 12:52 AM   #60
The One
あかん

『アニメイト進攻作戦』にて使用するポスターは「アニメイト×幼女戦記」の描き下ろしコラボイラストですよ!
ぜひ明日はアニメイト池袋本店でチェックしてくださいね!本作戦の応援よろしくお願いします!
引用:
舊 01-29-17, 11:13 AM   #61
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

請君入甕完美示範

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-29-17, 11:37 AM   #62
尼路
The One

我地有ABC餐,但一早為你準備好C餐,請你自由選擇。

舊 01-29-17, 12:48 PM   #63
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
請君入甕完美示範
點睇都係自掘墳墓

明明好地地唔係准將面前做出頭鳥就可以安安全全龜到畢業去鐵路部做運輸(ry

不過老實講其實佢點選都只能去前線,僅此唯一既外掛裝得佢用到,國家點可能比佢做後援

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-17, 01:04 PM   #64
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: 細路翔 查看文章
點睇都係自掘墳墓

明明好地地唔係准將面前做出頭鳥就可以安安全全龜到畢業去鐵路部做運輸(ry

不過老實講其實佢點選都只能去前線,僅此唯一既外掛裝得佢用到,國家點可能比佢做後援
佢自己都冇諗過過將自己係現代已知ge事up番出來 佐藤會好認真咁聽
但結局係仲衰過前線ge 新編大隊
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-17, 01:07 PM   #65
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: izumo 查看文章
佢自己都冇諗過過將自己係現代已知ge事up番出來 佐藤會好認真咁聽
依段好明顯係自爆

佢自己都知魔導士人數唔算多,即戰力更加少

要搞機動大隊既話點會少得佢自己果份,佢唔係唔記得自己心口掛住左國防預算呀嘛

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-17, 05:37 AM   #66
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: izumo 查看文章
大叔其實唔係冇諗過准將會認真聽,只係佢一直都係用現代社會精英嘅思考模式先出事而且佢「以前」本來係人事部,根本冇諗過老細會講「好主意!咁你同我搞掂佢啦。」

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-17, 09:31 PM   #67
The One
あかん

ミニアニメ「ようじょしぇんき」 #04
引用:
舊 01-31-17, 04:35 PM   #68
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
主角傲嬌來

第3集都已經輸曬, 都唔知仲有咩好同神鬥

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 08:38 PM   #69
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
唔信X,被X玩,跟住同X鬥,呢套係今季個人首選 !!!

成日清潔支槍,就係諗住隨時可以用黎射 "X",正..

其實 X 可唔可以 係魔鬼?
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-17, 02:52 AM   #70
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
劇情飛到去

漫畫4話百幾頁動畫俾佢一話過哂

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-17, 11:02 PM   #71
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
點解個國家可以甘多地上軍力但一D魔導戰力都無
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 12:48 AM   #72
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
開頭諗住自己嘅魔鬼訓練課程會將啲學員全部嚇走晒,咁就可以名正言順話唔夠人,唔洗上前線。

點知個個比操練到斗M上身。XD

升職為少佐後,仲諗住蘿莉會講「諸君,我喜歡戰爭」

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 12:48 AM   #73
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

二戰兵器對一戰兵器咁...?完全一邊虐殺....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-05-17, 12:53 AM   #74
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: Lamsze 查看文章
點解個國家可以甘多地上軍力但一D魔導戰力都無
佢哋嘅軍事發展技術同戰術思維仲停留喺19世紀,當時冇乜人會諗到制空權呢個對當時嚟講非常屈機嘅概念。

同埋呢個東南鄰國(羅馬尼亞)並非大國,就算有魔導師,都未夠級數及戰略遠見可以影響到戰果。佢哋嘅軍備仲要係共和國(法國)所提供,根本就係共和國聳恿佢哋去入侵帝國。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 01:37 AM   #75
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
ドS鬼畜變態惡魔幼女め
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] PEACH-PIT「ローゼンメイデン」コミック完結!丨スタジオディーン制作 Vol.2 武藤遊戲 日本動漫畫討論版 473 12-28-15 10:27 PM
MONTWO「Classroom☆Crisis」第十三話 (終)「史上最大のプレゼン」 supermanlady 日本動漫畫討論版 44 09-27-15 08:55 PM
「AnimeJapanプレゼンテーション」 money 日本動漫畫討論版 5 02-24-15 05:13 PM
機戰模型系列 Vol-2 [武神装攻!! ダイゼンガ—見參!!] PTX-003C 收藏品討論版 1001 09-15-08 09:42 PM
[TOY] キヤノン「EF 600mm F4+EOS-1Ds Mark IIミニチュア」(非売品)プレゼント KKH 照相館 4 02-25-06 02:32 PM

現在的時間是 02:38 AM

手機版 | APP版