Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 10-05-15, 11:10 AM   #101
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
夏爺不定期講故, 想信到咗amazing winter 都未講完, 最衰仲有晚比咗跑馬
講返個訪問, 去到宗教部份梗係有D唔自在, 想信有宗教信仰人仕會SKIP
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-15, 12:17 AM   #102
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
夏爺不定期講故, 想信到咗amazing winter 都未講完, 最衰仲有晚比咗跑馬
講返個訪問, 去到宗教部份梗係有D唔自在, 想信有宗教信仰人仕會SKIP
都係嗰句, 信不信由你.
唔信, 咪當故仔聽囉, 唔好咁緊張.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-15, 11:33 PM   #103
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
Amazing Summer終於都完了,希望唔使等好耐夏爺再回來啦!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-15, 12:20 AM   #104
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
講到安樂死果下我有D震憾
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-15, 02:09 PM   #105
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
應該有排都唔會上黎, 之前嗰次己經話最後一次
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-15, 02:16 PM   #106
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

我想聽JOHN LENNON單野...

唔怪得佢突然死左la.

此篇文章於 10-09-15 02:51 PM 被 HON HON 編輯。
舊 10-10-15, 12:13 AM   #107
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
聽完夏爺講Mrs. Macelroy果個外星人訪問故事之後,
心諗咁恐龍係因為自然災害滅絕了,
定係為咗係地球整舊帝國監獄時被外星文明整死晒?

同埋我有時會諗,會唔會根本無外星人(我指的係人型果種),
會唔會其實係未來人坐時光機(UFO?)返嚟睇下以前D人係點生活,或者搵一D未來已經無咗的資源。

此篇文章於 10-10-15 12:36 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-15, 01:00 PM   #108
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
聽完夏爺講Mrs. Macelroy果個外星人訪問故事之後,
心諗咁恐龍係因為自然災害滅絕了,
定係為咗係地球整舊帝國監獄時被外星文明整死晒?

同埋我有時會諗,會唔會根本無外星人(我指的係人型果種),
會唔會其實係未來人坐時光機(UFO?)返嚟睇下以前D人係點生活,或者搵一D未來已經無咗的資源。
其實夏爺都講左一句駁唔到既說話, 就係...

有雞先定有蛋先

真係解釋到嗰個人無得頂呀.

有時好簡單諗下, 點解會有我地人類既出現?!?
其實可以有好多理由解釋, 但陳仔咁講又未必唔到啱, 至小起碼有個靈魂存在...

舊 11-14-15, 01:40 AM   #109
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
呢兩晚講火星個adam都幾好睇
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BILLIONAIRE BOYS CLUB HK HuGo_達之礦工 潮流版 10 09-22-07 01:33 AM
WATER BOYS! 西野村中一條河 電影版 8 04-25-05 11:32 AM
[PS2]Gran Turismo For Boys 神祕人1號 電視遊戲討論版 18 11-11-04 05:06 PM
BAD BOYS II ARMS Neo Entertainment TREND 4 08-30-03 09:26 AM
BAD BOYS 2幾時上映? GLOCK 17 Neo Entertainment TREND 3 08-03-03 12:40 AM

現在的時間是 04:55 PM

手機版 | APP版