Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-30-17, 06:33 PM   #126
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
對於唔洗錢又有得玩既我黎講,隻GAME過得去
至少比果隻乜鬼千年黃昏好

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-17, 06:47 PM   #127
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
垃圾確認,排除開始。

舊 03-30-17, 07:32 PM   #128
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: fami~yan 查看文章
順便UP張圖俾樓上睇下

我覺得冇咁SAD喎,無雙係好玩唔好玩梅花間竹咁出,
第6集我覺得幾得
隻「假」無雙個陣我同個FD打得勁開心架
之後出真無雙D人O既動作都抄返晒呢隻

舊 03-30-17, 07:51 PM   #129
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
睇過下直播片
真係唔睇畫面都知佢玩緊毛傷
啲特效音,打死咗中BOSS啲歡呼聲一Q樣

你話真三國嗰時有歡呼聲都正常
哩隻……打死咗討鬼入面嘅烏鴉有乜好叫
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-17, 11:03 PM   #130
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: J+1 查看文章
唔係割草??
由手機版發出
https://goo.gl/Zk2kmT

https://goo.gl/Zk2kmT

引用:
作者: 野良猫 查看文章
睇過下直播片
真係唔睇畫面都知佢玩緊毛傷
啲特效音,打死咗中BOSS啲歡呼聲一Q樣

你話真三國嗰時有歡呼聲都正常
哩隻……打死咗討鬼入面嘅烏鴉有乜好叫
真係可以慳返。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]

此篇文章於 03-30-17 11:05 PM 被 八仙果 編輯。
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 01:38 AM   #131
安安

註冊日期: Jan 2002
今集玩番conquest mode
問題d卒唔多過嚟 個隊長直頭行出街走佬....

地圖畫面可以不斷執野
而武器熟練同羈絆要自己打 而且只升一人
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 07:16 AM   #132
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我知無印係格game, 以為講緊呢次

另外鍊金術的小妹妹跑起來就看到觀賞用內褲製作組真懂
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-17, 04:47 PM   #133
gingq7

註冊日期: May 2008
咁唔係無雙係越出越垃圾既, 只係無進步或者應該說行兩步退兩步,
次次都有d野好左但有d原本既優點又無左, 同時其他對手就不停進步
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-17, 06:36 PM   #134
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
課金內容不停進步

舊 04-06-17, 09:03 PM   #135
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
我本身好LIKE無雙大蛇2, 大部份無雙我都有玩, 但通常10小時左右就停, 但大蛇2我玩左40幾小時, 呢隻無雙STARS原本目的係繼承OROCHI系列再開出路, 始終首集我都唔期望佢有OROCHI 2 Ultimate咁盡, 起碼有個無雙OROCHI Z質素都好

但成隻GAME製作好2流……版圖玩法, 英雄卡系統, FEVER…全部都設計得垃圾非常, 改限時換人動機不明, 故事算把啦唔會有人去介意, 但內容因為太空洞, 夾硬拆成3條主線, 但二周目又要重來一次冇咩分別嘅過程, 配合佢個故事關係原本玩得正爽的人物又突然收起哂

集合成間暗榮集團角色造就一隻垃圾, 由大蛇2首周賣廿幾萬, 去到呢隻PS4+VETA 賣5萬幾, 只能祝佢好運

隻GAME最大優點, 大家也懂, D女真係好正, 完!!
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-17, 10:02 PM   #136
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: gingq7 查看文章
咁唔係無雙係越出越垃圾既, 只係無進步或者應該說行兩步退兩步,
次次都有d野好左但有d原本既優點又無左, 同時其他對手就不停進步
唔係,我好肯定咁講係退步緊
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
無双☆スターズ, 無雙☆Stars

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798 草薙さん 手提遊戲機討論版 5919 04-14-24 06:50 PM
[多機種] 『ベルセルク無双』 PS4 / PS3 / Vita steve 電視遊戲討論版 143 01-07-17 04:40 PM
[PSV] NEXT AQUAPLUS GAME for PS Vita money 手提遊戲機討論版 10 09-09-15 07:11 PM
[多機種] 『戦国無双 Chronicle 3』 (PS Vita/3DS版) | 発売中 Vita中文版3月 安安 手提遊戲機討論版 14 03-26-15 05:48 PM
ps vita 全新原裝耳塞 貓太部 買賣專區 0 07-19-13 01:15 PM

現在的時間是 03:57 AM

手機版 | APP版