Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-12-08, 06:56 PM   #76
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
冇乜所謂....反正, 係能登就ok

舊 07-12-08, 07:44 PM   #77
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
耕太變性成功

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-08, 11:46 PM   #78
御社神
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: Kaede楓 查看文章
能登同我心目中既大小姐把聲差太遠
把死唔斷氣聱,我覺得非常正
御社神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-08, 12:30 AM   #79
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
能登 配 春香 果然有D唔協調.

雖然能登把聲係治療系,春香都係,唔係話佢配得唔好但唔知點解係差少少咁.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 03:24 PM   #80
mmssm
Game Master

註冊日期: Jun 2004
套野...個故仔...
我的腐女友乎?
mmssm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 04:44 PM   #81
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
今日睇左~
又幾好睇wo>﹏<
把聲都唔係咁差姐#
聽落唔錯wo^^
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 05:05 PM   #82
phil077

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: mmssm 查看文章
套野...個故仔...
我的腐女友乎?
腐女不完全等於女御宅族

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 10:21 PM   #83
timberwolf00006
Junior Member

註冊日期: Jul 2008
哩套動畫我有追小說,,,用黎打發時間最正
timberwolf00006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 09:53 AM   #84
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
睇埋第2集先決定追唔追落去
畫風好似有些少差別
硬係覺得男主角塊面好長

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 12:31 PM   #85
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: phil077 查看文章
腐女不完全等於女御宅族
我的腐女友……一本書來的,講真我都覺得好似……

舊 07-18-08, 08:54 PM   #86
Leaf
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
8:20左右
聽到耕太的怪叫

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 09:03 PM   #87
phil077

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 尼路 查看文章
我的腐女友……一本書來的,講真我都覺得好似……
睇左第二集, 雖然唔知日後故事發展
至少到現為止乃木係宅, 但一d都唔腐..

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 09:07 PM   #88
HM

註冊日期: May 2007
引用:
點睇都係宅度不足,唔講其他,淨係自己一個去下秋葉原都唔敢
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 09:43 PM   #89
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
唔關事,我的腐女友是作者寫他和女友之間的故事(閃光彈加真人真事?),不過其實唔腐,至不過和春香一樣,是一個普通人加宅女的愛情故事(?),不同的是作者的女友宅很多……還會反向教育作者宅知識……

舊 07-18-08, 10:47 PM   #90
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
越聽越覺得順耳 不錯不錯 能登かわいいよ能登

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-08, 04:32 PM   #91
kakakakayi

註冊日期: Dec 2007
原作好似話個女僕話唔可以係maid cafe拍照
做咩動畫又得
仲要係個女僕自己要求先搞笑
迫人地著maid服
kakakakayi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-08, 09:51 PM   #92
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: kakakakayi 查看文章
原作好似話個女僕話唔可以係maid cafe拍照
做咩動畫又得
仲要係個女僕自己要求先搞笑
迫人地著maid服
唔係現實的
唔好太在意了
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-08, 12:38 AM   #93
kakakakayi

引用:
作者: shion_rei 查看文章
唔係現實的
唔好太在意了
咁又係
舊 07-20-08, 01:21 AM   #94
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
不,要求拍照是有的
不過是另一次
另外椎菜果段都係張兩段撞到椎菜的劇情撈堆一次黎講

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-08, 02:08 AM   #95
kakakakayi

引用:
作者: 廢人 查看文章
不,要求拍照是有的
不過是另一次
另外椎菜果段都係張兩段撞到椎菜的劇情撈堆一次黎講
係咩?等我睇下先

椎菜啲戲份無左好多
會唔會完全做晒路人架
第二話得個一幕仔
個動畫比春香玩晒啦
舊 07-20-08, 03:10 AM   #96
御社神
Crazy Gamer

引用:
作者: kakakakayi 查看文章
係咩?等我睇下先

椎菜啲戲份無左好多
會唔會完全做晒路人架
第二話得個一幕仔
個動畫比春香玩晒啦
椎菜咁早出,戲份點睇都會多過小說
舊 07-20-08, 08:06 AM   #97
kakakakayi

引用:
作者: 御社神 查看文章
椎菜咁早出,戲份點睇都會多過小說
希望啦...
不過春香個妹都攞走左好多戲份啦
但望個官網cast個位佢排得好前
我諗.雖然美夏妹妹戲份多過佢.但佢都唔少掛
我依家好期待春香屋企ga女僕ga出現
葉月好萌
舊 07-23-08, 02:19 AM   #98
Mosworder
Crazy Gamer
蘿莉控

註冊日期: May 2007
引用:
作者: Leaf 查看文章
8:20左右
聽到耕太的怪叫
聽到+1

另外...
16:18...背景音樂

舊 07-23-08, 02:22 AM   #99
御社神
Crazy Gamer

引用:
作者: Mosworder 查看文章
聽到+1

另外...
16:18...背景音樂
敏感上班族?
舊 07-25-08, 09:29 PM   #100
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
嘩...cut得勁恐怖呀-.- 第3集

呀 話說 呢套野 做一季定兩季

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 07-25-08 09:58 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:42 PM

手機版 | APP版