Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 01-21-16, 08:21 AM   #1001
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
Agent Carter S2已上,仲一次兩集,好似本季共有十集,故仔由紐約去咗荷里活

肉羊哩咖 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-16, 11:37 PM   #1002
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
DC's Legends of Tomorrow 第一集幾好睇!
期待之後會有些集數跟綠箭和閃電俠三套一起連動

不過有點覺得「逃兄弟」除了人氣外,有什麼本事入隊?好像有點未夠班!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-16, 01:13 PM   #1003
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
DC's Legends of Tomorrow 第一集幾好睇!
期待之後會有些集數跟綠箭和閃電俠三套一起連動

不過有點覺得「逃兄弟」除了人氣外,有什麼本事入隊?好像有點未夠班!
我睇開頭都係咁諗, 要搵都搵arrow同flash啦, 幾時輪到喱班2打6, 點知後面講番, 佢地係最無影響, 死左都唔使恨, 咁就合理番D

舊 01-26-16, 02:56 PM   #1004
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: traveller 查看文章
我睇開頭都係咁諗, 要搵都搵arrow同flash啦, 幾時輪到喱班2打6, 點知後面講番, 佢地係最無影響, 死左都唔使恨, 咁就合理番D
原子俠和白絲雀當佢哋已死咗都可以説得通
但火風暴的博士就唔認同佢對世界冇影響力
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-16, 09:07 PM   #1005
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
個女主喪屍裝靚10倍
一次過追,由第一季追到第二季第12集
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-16, 08:41 AM   #1006
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: CMS 查看文章
一次過追,由第一季追到第二季第12集
iZombie? 唔好意思,完全迷失

舊 02-17-16, 08:19 AM   #1007
traveller
Crazy Gamer

明珠台做 supergirl 啊~

舊 02-19-16, 09:56 PM   #1008
肉羊哩咖
griffin611

引用:
明珠台做 supergirl 啊~
賢妻說一般(相起比Arrow和Agent Carter),在下以為首集平淡一點(?),但而搭好了戲台,後面應該會有起色。

舊 03-04-16, 01:12 PM   #1009
traveller
Crazy Gamer

有無人睇 The night manager ?
Loki + House, 卡士真係正, 但睇完第一集, 個故事... 硬係好似差D咩咁...

舊 03-07-16, 11:21 PM   #1010
CMS
Game Master

引用:

Loki + House, 卡士真係正, 但睇完第一集, 個故事... 硬係好似差D咩咁...
睇了三集,對故事題材,沒太大興趣
舊 03-08-16, 06:34 PM   #1011
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagpirotase
引用:

睇左第一集 感覺都唔錯... Dr House 要係第一集後半先出現
佢用返美國口音真係好似 Dr House 咁... 又係毒舌

反而 Loki 有好多發揮機會... 亦都叫做幾好
睇左第一集感覺差D 既可能係因為 Loki 既真實身分同過去冇交代過
正常一個普通酒店經理係唔會咁多事

而且幾年之間就轉左幾間酒店做 ... 總係有D 野
PiroPiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 06:34 PM   #1012
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
終於看完夜魔俠2 季,感覺沒有上緝那麼好但也還不錯,結尾一如往常留下伏線

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 08:00 PM   #1013
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
Netflix HK 上左架未?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 08:40 PM   #1014
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
D戲上架時間會唔同既咩?
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 11:31 PM   #1015
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
作者: Avelcain 查看文章
Netflix HK 上左架未?
上o左,睇o左兩集。

舊 03-20-16, 07:24 PM   #1016
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
終於看完夜魔俠2 季,感覺沒有上緝那麼好但也還不錯,結尾一如往常留下伏線
不過有D人話punisher 搶戲太多

舊 03-21-16, 09:21 AM   #1017
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Sar8 查看文章
不過有D人話punisher 搶戲太多
人家的正式故事還有點時間才能出(應該)算了吧

不過第二季的dd根本掛名主角

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 02:31 PM   #1018
CMS
Game Master

引用:

估唔到第一季得六集.睇左四集開始想放棄 (第三集己開始skip 片睇)
差二集就睇埋佢啦
舊 03-22-16, 09:45 PM   #1019
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
睇晒, 好多人
我淨係想睇Foggy同Matt

Kingpin同Frank d 戲都好好

舊 03-24-16, 01:23 PM   #1020
肉羊哩咖
griffin611

確認咗Person of Interest 第五季會係最係一季而無「懸崖」(啫係乾乾淨淨埋尾);第一回會響五月三號晚上,跟住就憑星期一二各上一回:

http://www.ign.com/articles/2016/03/...-with-season-5

可惜

舊 03-24-16, 02:33 PM   #1021
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
確認咗Person of Interest 第五季會係最係一季而無「懸崖」(啫係乾乾淨淨埋尾);第一回會響五月三號晚上,跟住就憑星期一二各上一回:

http://www.ign.com/articles/2016/03/...-with-season-5

可惜
好好地完左佢好過拖到爛
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-16, 09:02 AM   #1022
traveller
Crazy Gamer

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章

可惜
希望係堅.乾乾淨淨, 唔係落雨收柴啦...

舊 03-30-16, 10:49 AM   #1023
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagpirotase
引用:
希望係堅.乾乾淨淨, 唔係落雨收柴啦...
可能結局會係用已經 USB 化既 The Machine 注入去 Smatrian 度... 來個同回歸於盡!?
PiroPiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-16, 01:29 AM   #1024
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
最冇霸氣嘅出場..
點解衫袖咁長..
agent of shield S3E15 gif
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-16, 06:21 PM   #1025
cancerman
Game Master