Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
日本動漫畫討論版>Sphere「ヨスガノソラ」Blu-ray BOX発売中!
Gallardo 12:02 AM 12-07-10
一開始同奈緒交往, 之後再轉向穹,
偏偏妹線先尼人渣?
DIY有黑影,ATX令人失望

下集戲玉之一
hkjacky2001 04:29 PM 12-07-10
作者: Gallardo:
偏偏妹線先尼人渣?

下集戲玉之一
好野緊係要留番DVD/BD啦
亍 ◣ 10:40 PM 12-07-10

仲有放大畫面
HenryAbyss 12:25 AM 12-08-10
偏偏妹線先尼人渣?

下集戲玉之一
一路都有黑影架啦
大小姐床戲都係咁

不過被條仔的妹NTR.....
真係灰爆
supermanlady 11:16 PM 03-17-16
都内某所でキングレコード(旧スタチャ)のハルキングこと、
林玄規プロデューサーと「TVアニメ版 #ヨスガノソラ 」について色々と打ち合わせをしてきました! 
http://king-cr.jp/special/yosuganosora/
近々、何かあるよ!

作者: :

POISON 12:34 AM 12-03-10
附近有咁多高過佢既物體,個雷度度都唔打係要打中間屋 wwww
riceking 12:38 AM 12-03-10
作者: POISON:
附近有咁多高過佢既物體,個雷度度都唔打係要打中間屋 wwww
打雷唔一定中高位的東西, 只係高位比較易中

Rice
POISON 12:48 AM 12-03-10
作者: riceking:
打雷唔一定中高位的東西, 只係高位比較易中

Rice
屋後面附近咁多野,要排都肯定未排到間屋掛
日本好耐以前實驗過,邊個高d既話,電會向高個邊射擊先
即使你身上有更多導電既野都唔會打你先的....

再睇埋後面個段Q版......咁都電中,認真就輸了...........
riceking 01:05 AM 12-03-10
作者: POISON:
屋後面附近咁多野,要排都肯定未排到間屋掛
日本好耐以前實驗過,邊個高d既話,電會向高個邊射擊先
即使你身上有更多導電既野都唔會打你先的....

再睇埋後面個段Q版......咁都電中,認真就輸了...........
其實唔一定, 當高電壓發生打穿效應時電已經唔會一定跟從最短路線的法則

當然較高的地方中雷的機率會較高都係事實

而且打雷又唔一定由天打落地, 由地打返上天都可以架~

Q版擺明攪事啦

Rice
Leaf 07:44 AM 12-03-10
呢個角度同表情好似黑化殺左奈緒

shooter 07:59 PM 12-07-10
今集好 ........... 悠睇到摽眼淚..
森原里美 08:48 PM 12-07-10
第10話

最後個幕悠受唔到刺激而流眼淚...
同樓上一樣,期待下一話~
Leaf 09:27 PM 12-07-10
穹DIY時不停換體位就話正常

奈緒講電話都不停換體位實現緊第6話用電話抱抱
Leaf 10:07 PM 12-07-10
同步率400%

上集穹和服那張我在想把辮子遮掉就是悠

HenryAbyss 12:26 AM 12-08-10
作者: Leaf:
同步率400%
我都覺得係一齊DIY

不過點解DIY時d作畫............
釣DVD/BD
Leaf 10:45 PM 12-07-10
果句「和奈緒做同樣的事...」可能唔會出現
KTN 11:34 PM 12-07-10
前9話都一片光明
穹妹線怎會一片黑暗
搞錯###
小昭Teddy 10:30 PM 12-10-10
偷睇DIY果時我仲以為佢會係房出面DIY
Leaf 07:57 AM 12-14-10
悠躺著都中槍
ise_mogami 08:03 PM 12-14-10
妹妹,我喜歡你
Leaf 08:29 PM 12-14-10
悠仲咩成日在動畫生放送俾人睇
埃及使者 10:53 PM 12-14-10
無視班長咪幾好
奈緒已經係O奴隸...一聽就知咩事

大結局黎個3p先?
東條希 11:11 PM 12-14-10
好正
呢套真係一般向殿堂典範,睇怕都後無來者
大笨象 02:13 AM 12-15-10
原來呢套先係 兄さん くんかくんか

上門睇LIVE果段 梢 咁耐先反應到 係因為TV放送CUT左叫聲? 感覺上DEAD AIR左一段時間
4P END 咪幾好囉

TV有得出GAME O既歌就PERFECT啦
亍 ◣ 07:21 AM 12-15-10
作者: 東條英俊:
好正
呢套真係一般向殿堂典範,睇怕都後無來者
當然..之後仲有呢d情節會比人告
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 

返回主題版面