Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 48 98 138 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 158 198 248  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
darkvolver 05:50 PM 08-17-18
作者: b_boy:
我一直都中間喎, 定係你講我一早就深插唔會開手刀?

你地2個找一日出來,互挑便知效果。

Sent from my iPhone using Gaforum
LR猫 07:48 PM 08-17-18
作者: darkvolver:
你地2個找一日出來,互挑便知效果。

Sent from my iPhone using Gaforum
明顯已經係賽後檢討
twskkw 08:55 PM 08-17-18
作者: b_boy:
我一直都中間喎, 定係你講我一早就深插唔會開手刀?
呢兩日太多姜維攪亂左,不過深插的確手刀個範圍其實有啲麻煩
由手機版發出
twskkw 08:56 PM 08-17-18
作者: LR猫:
明顯已經係賽後檢討
被看穿了
由手機版發出
由手機版發出
b_boy 11:14 AM 08-18-18
作者: twskkw:
呢兩日太多姜維攪亂左,不過深插的確手刀個範圍其實有啲麻煩
由手機版發出
你果副真心唔好打
darkvolver 04:04 PM 08-18-18
現在一打全國都係姜維推爆...

GUSTAV 04:23 PM 08-18-18
現在一打全國都係姜維推爆...

簡單 易用 難出意外 緊係多人用....
darkvolver 05:16 PM 08-18-18
作者: GUSTAV:
簡單 易用 難出意外 緊係多人用....

有當年夏侯霸的影子,頹推。

ouki 10:38 PM 08-18-18

事實上兩副主流都係頹推.....不過唔知點解近期成日見到城車DECK=.=
番薯勤 10:47 PM 08-18-18

今次晉VER新咭計略設計真係創意欠奉 原本仲諗住至少有返連計玩

文帝 -> 魏武V2
司馬師 -> 夏侯霸V2
覺醒SYSTEM ->漢鳴V2
蜀祝融 ->群祝融V2

晉咭個CARD POOL又好奇怪
一半咭係覺醒SYSTEM
另一半好似賈充鍾會咁定位勁古怪
衛瓘都仲話入覺醒DECK推基武

GUSTAV 10:55 PM 08-18-18

咪一半號令用一半WARA 腳 加幾張基武CARD

唔奇怪下
柚原このみ 11:16 PM 08-18-18
打乜晉,前半比人推基武壓到想喊
之後對面剩守就夠,麒麟怪算啦
番薯勤 11:17 PM 08-18-18

咪一半號令用一半WARA 腳 加幾張基武CARD

唔奇怪下
咪話除左個幾張基武怪之外其他唔夾覺醒系統嘅計略要員唔知有咩用
可能係出口外國用

GUSTAV 11:39 PM 08-18-18
我覺最煩反而係幾張冇覺醒既弓
番薯勤 01:03 AM 08-19-18
我覺最煩反而係幾張冇覺醒既弓
衛瓘 春華 夏侯令女

覺醒超絕嘅陳泰反而威脅唔大

作者: 柚原このみ:
打乜晉,前半比人推基武壓到想喊
之後對面剩守就夠,麒麟怪算啦
唔想打MIRROR
darkvolver 10:25 AM 08-19-18
攪攪下,暫時都係夏侯霸化,慢慢整個綠色教會指定組合算。

起初以為孫權可以玩下,結果無左影,12士氣袁紹,你在何方?

MR.CD-ROM 11:22 AM 08-20-18
又唔係今日先知SEGA鍾意玩一時河東一時河西呢招
GUSTAV 02:23 PM 08-20-18
攪攪下,暫時都係夏侯霸化,慢慢整個綠色教會指定組合算。

起初以為孫權可以玩下,結果無左影,12士氣袁紹,你在何方?

王者袁紹OK 啦 起碼我用緊叫打到機

係打姜維真係有D SAD
番薯勤 04:49 PM 08-20-18
作者: MR.CD-ROM:
又唔係今日先知SEGA鍾意玩一時河東一時河西呢招
數值BALANCE可以PATCH UP改嘅
問題係今次咭設好悶

王者袁紹OK 啦 起碼我用緊叫打到機

係打姜維真係有D SAD
漢張新SR田豐好似唔錯

姜維冇計 一定要落針咭打

darkvolver 06:34 PM 08-20-18
近排諗緊文鴦wara不過未夠腳,睇you記片發現磁鐵都幾耐下。

ouki 06:36 PM 08-20-18
好似改版啦.....2.0B...
darkvolver 06:59 PM 08-20-18
作者: ouki:
好似改版啦.....2.0B...

老早啦,一街姜維打鬼。不過今次效率可能好小小.....

ouki 07:05 PM 08-20-18
老早啦,一街姜維打鬼。不過今次效率可能好小小.....

但版野冇圖....而且我係TONY RETWEET....唔通.....
ouki 07:54 PM 08-20-18
車....無戰鬥平衡
b_boy 08:24 PM 08-20-18
明日個VER修BUG ONLY
第一 ... 48 98 138 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 158 198 248  ... 最後

返回主題版面