Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 48 98 138 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 158  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
GN00508771 12:39 PM 09-01-19
一年前:使い方はご存知のはず

今日:まずはチュートリアルを

真好
尼路 01:29 PM 09-01-19
係咪時王太垃圾的關係,這第一集好睇太多……係搞笑個下over咗
PatrickNo42 03:15 PM 09-01-19
作者: 尼路:
係咪時王太垃圾的關係,這第一集好睇太多……係搞笑個下over咗
去到下年年頭你就會好懷念主角d爛gag架啦
axe1292 05:03 PM 09-01-19
作者: C.Ryo:
社長都必需要玩顏藝的嗎
不過暫時呢位比起神就over咗
因為呢個社長係失敗的藝人
不是藍星人 05:43 PM 09-01-19
第一集d 動作做得幾好睇
WonderJimmy2 08:54 PM 09-01-19
變身終於都有tutorial mode了!
iu fu pig 08:02 AM 09-02-19
第一話唔錯,主角演技可以進步,過幾集自然啲會更好
副社長你連有機戒妹子同腰帶都唔知
警察果邊,藍色果個好有特警龍陣味

大隻佬好慘,原來昇華程式=破壞
ComeLOLoh 09:38 AM 09-02-19
作者: WonderJimmy2:
變身終於都有tutorial mode了!

終於有個make sense d既第一集。
暫時算係Rider最好睇既第一集。
故事大方向大約都會被人估到。
希望之後d gag同未來向CG、女角多發揮就會唔錯喇。
gingq7 10:06 AM 09-02-19
係唔係最好睇既第一集我唔知
但肯定係N年以來, 第一眼望落去最順眼的Rider, 對上第一眼望落去順眼可能已經係空我/龍騎/555/劍
Rider造型概念亦回歸返最正宗的昆蟲, 而唔係平成中後期果堆騎呢野

今次我真係見張海布個造型出奇地正常先走去睇
(對上一套完整睇得完既已經係因為虛淵而睇的橙騎
Busconcamp 11:03 PM 09-05-19
https://youtu.be/ef4bpGAAzWg

迅雷進
ComeLOLoh 04:30 AM 09-06-19
我連變身講座都覺得係我睇過既最好…

C.Ryo 10:59 AM 09-08-19
二騎變身型仔過主腳,又應該係劇中唯一對主腳啲爛gag有反應嘅人,立場相反但天生一對
個衞星跟本係太空雷射砲? 送parts打穿到地底B幾層冇難度
Sito 11:43 AM 09-08-19
作者: C.Ryo:
二騎變身型仔過主腳,又應該係劇中唯一對主腳啲爛gag有反應嘅人,立場相反但天生一對
個衞星跟本係太空雷射砲? 送parts打穿到地底B幾層冇難度
延續平成基情傳統

基本上第二集已經入到主題,同時王比真係高下立見

女拉打似乎都有伏筆,專登唔開武器授權就係要測試二騎變唔變到身
GN00508771 12:16 PM 09-08-19
我覺得只係單純估唔到佢可以物理咁突破保安系統@@

應該話 物理就突破到既保安真係大丈夫!?

社長著西裝幾襯⋯⋯w
尼路 07:23 PM 09-08-19
拎個衞星直接射爆好似會快D
又唔係打爆左個守衛?又出返來?整個部?
ComeLOLoh 09:05 PM 09-08-19
同Fourze既流星靠衛星變身差唔多。
一樣係要有權限先用到。
GN00508771 09:14 PM 09-08-19
作者: 尼路:
拎個衞星直接射爆好似會快D
又唔係打爆左個守衛?又出返來?整個部?
可參考底特律變人⋯⋯⋯

另外佢耳罩有個初心者MARK 明顯唔係之前戈部來
iu fu pig 08:28 AM 09-09-19
到底二騎職位高定係開發個姐姐職位高?
上次姐姐叫佢唔好用果把槍今集已經長註⋯
我仲係覺得二騎好照井,必殺實在太帥了⋯⋯
01用刀出必殺比起踢型好多⋯⋯

P.S.社長間房果舊大型裝置喺咪用黎淨化滿裝瓶用架
由手機版發出
PatrickNo42 05:04 PM 09-09-19
男二初登場既描寫比exaid果陣立體好多
高橋功力提升左
iu fu pig 04:02 PM 09-26-19
兩個男主都好型,
難波重工又係你?
今集唔見副社長祕書⋯⋯
由手機版發出
W教授 07:59 PM 09-27-19
作者: Sito:
延續平成基情傳統

基本上第二集已經入到主題,同時王比真係高下立見

女拉打似乎都有伏筆,專登唔開武器授權就係要測試二騎變唔變到身
個個人話二騎似桐山漣,
不如六騎係佢啦。
橫掂武田航平都咁翻兜。
ComeLOLoh 09:05 AM 09-28-19
怪唔之得個女導遊咁熟口臉,原來係東京Game Show Channel其中一個女仔黎。
ComeLOLoh 10:02 PM 09-28-19
下集...

期待睇長髮秘書

qwe 03:42 PM 09-30-19
睇完今集,可唔可以整隻俾富奸
相信一眾Hunter粉好樂意夾錢⋯
次期Cekehe 01:48 AM 10-01-19
作者: qwe:
睇完今集,可唔可以整隻俾富奸
相信一眾Hunter粉好樂意夾錢⋯
高屋良樹(加爾巴)同永野護(五星物語)都好需要......
第一 ... 48 98 138 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 158  ... 最後

返回主題版面