Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-10, 12:48 PM   #551
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: Castor 查看文章
只係講無牌渣電單車係高中生一定會做
我錯
咁只能當這是主角威能了

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-10, 12:51 PM   #552
Nelly

引用:
作者: mario0606 查看文章
我想知粉紅阿爸、阿媽死左未?
高中生們走的一刻開始
粉紅爸媽已生死未卜

舊 08-04-10, 12:55 PM   #553
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
睇返CV表暫時好似未有女警、田丸等商場生還者CV
睇個樣似去到入商場完

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-10, 02:13 PM   #554
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: Nelly 查看文章
慢慢諗慢慢畫囉
仲有一個月先出

佢地家陣先去緊警署
仲有主角群班人既父母又要慢慢搵,加上幾個角色生死未卜
真係有排講

歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
舊 08-04-10, 09:09 PM   #555
Leaf
God of Gamer
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
紫藤呢個角色除左用來醜化成年人滿足一下中二讀者之外有咩意義?
(如果佢真係過麗都話有d意義;但佢冇)

唔通做第一批有智能的喪b?

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-10, 11:52 PM   #556
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
引用:
慢慢諗慢慢畫囉
仲有一個月先出

佢地家陣先去緊警署
我想問原來仲有出架咩=.=?
以為停左 希望動畫版可以睇到結局
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 11:24 AM   #557
Nelly

引用:
作者: 煲機小王子 查看文章
我想問原來仲有出架咩=.=?
以為停左 希望動畫版可以睇到結局
仲出緊
幾個月出一話
一話3X-6X頁

舊 08-05-10, 07:19 PM   #558
okabe

註冊日期: Aug 2002
其實水路逃走咪仲安全過坐飛
d喪屍都唔識游水
開隻船出海已經安全喇
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 07:32 PM   #559
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: okabe 查看文章
d喪屍都唔識游水
開隻船出海已經安全喇
因為一開船你就會發現架船入面已經有喪屍
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 08:28 PM   #560
Nelly

引用:
作者: okabe 查看文章
d喪屍都唔識游水
開隻船出海已經安全喇
開船出海 可以去邊到呢
開開下冇油到時真係仲衰過同喪b打

舊 08-05-10, 08:38 PM   #561
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
開船出海 可以去邊到呢
開開下冇油到時真係仲衰過同喪b打
大把地方可以去
去d偏遠小島 荒島
避開下

就算唔開船 停係港口邊都得喇
d喪屍都唔識坐船去追你
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 10:15 PM   #562
小樹
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2005
XBox Live GamertagLeo8896
去到荒島如何求生?
他們只是高中生而已...

停係港口邊重衰...你船上面既資源用盡,而港口又好多zombie咁你點上岸搵資源?

同埋曾經有設定講zombie不死身,係水底行過河搵人黎殺(land of the dead 2)
小樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 06:34 PM   #563
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
平野流血倒下

真係辛苦哂男主角,咁多女晌面前都要忍
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 06:38 PM   #564
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: 小樹 查看文章
去到荒島如何求生?
他們只是高中生而已...

停係港口邊重衰...你船上面既資源用盡,而港口又好多zombie咁你點上岸搵資源?

同埋曾經有設定講zombie不死身,係水底行過河搵人黎殺(land of the dead 2)
如果只係講學園依套,堆喪係打得死的(爆頭)
同埋有講過唔識游水

歡迎曼聯迷進入討論

舊 08-09-10, 06:38 PM   #565
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 如月刃 查看文章
平野流血倒下

真係辛苦哂男主角,咁多女晌面前都要忍
因為發生聲浪會引到喪c入黎
而且當你緊ge時候有喪c入黎,咁你收起自己支槍先定係拔槍開火先
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 06:40 PM   #566
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
今集截圖充滿肉色,好有魔改的潛質

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 06:45 PM   #567
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
因為發生聲浪會引到喪c入黎
而且當你緊ge時候有喪c入黎,咁你收起自己支槍先定係拔槍開火先
玩封口囉,仲多份刺激感添

有喪b入嚟嘅話當然係雙槍齊發啦(各種意味上)
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 07:12 PM   #568
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
今集真係好歡樂
井上真係
引用:
作者: 如月刃 查看文章
玩封口囉,仲多份刺激感添

有喪b入嚟嘅話當然係雙槍齊發啦(各種意味上)
支槍射

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 08-09-10 07:23 PM 被 鳳熾魂 編輯。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 07:33 PM   #569
阿kit
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2010
呢集真係好多賣肉鏡頭
真係估唔到男主角咁好定力
如果比著其它人可能都..........
阿kit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 07:44 PM   #570
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
紳士回,春色滿園
老師好邪惡
學姊裸體圍裙,太美妙了

平野表情告訴我槍械絕對比女人重要

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 09:20 PM   #571
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
今集麻里奈
勇者王堅持住丫
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 10:23 PM   #572
小樹
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2005
XBox Live GamertagLeo8896
引用:
作者: mario0606 查看文章
如果只係講學園依套,堆喪係打得死的(爆頭)
同埋有講過唔識游水
你去睇下land of the dead2先講吧....
小樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 10:23 PM   #573
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
毒島在漫畫時有穿T-back咩

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 10:44 PM   #574
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
毒島

今回service回

舊 08-09-10, 10:47 PM   #575
Nelly

引用:
作者: mikemike 查看文章
毒島在漫畫時有穿T-back咩
唔知算唔算

此篇文章於 08-09-10 10:50 PM 被 Nelly 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Dead Space romrom2004 電視遊戲討論版 398 02-15-18 11:19 AM
Dead Island 神祕人1號 電視遊戲討論版 50 08-29-11 03:37 PM
Cloverfield X Dawn of the Dead = George A. Romero's Diary of the Dead GimGim 電影版 2 01-15-08 10:21 AM
[NDS] Dead and Furious / Touch the Dead neo2046 手提遊戲機討論版 46 06-03-07 08:55 PM

現在的時間是 06:29 AM

手機版 | APP版