Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-11-10, 12:16 PM   #26
kiburedo
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDsonictk369
比卡超變返5LV?

pixiv:pixiv
kiburedo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 09:57 AM   #27
Kouji
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: kiburedo 查看文章
比卡超變返5LV?
砍掉重練是也
Kouji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 07:00 PM   #28
wyvern
Game Master

註冊日期: Dec 2004
小剛走了...
但會唔會好似以前咁, 過多幾集又返黎跟住小智? XD
wyvern 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 08:54 PM   #29
Slush
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: wyvern 查看文章
小剛走了...
佢要做醫生嘛,點得閒理小智
Slush 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 11:49 PM   #30
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: wyvern 查看文章
小剛走了...
千祁唔好,走了別別再歸隊,比個完美既結局小剛吧
191係咪完啦?
冇時間睇...

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 01:51 PM   #31
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
音楽【主題歌】
OPテーマ「ベストウイッシュ!」 歌:松本梨香
EDテーマ「心のファンファーレ」 歌:奥井亜紀

舊 09-16-10, 03:29 PM   #32
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
引用:
作者: NEAR 查看文章
千祁唔好,走了別別再歸隊,比個完美既結局小剛吧
191係咪完啦?
冇時間睇...
偶爾出下就好似
睇住佢幾乎集集都比人"約代"
真係唔知係到為咩
火箭兵團都係
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-10, 01:27 AM   #33
天光光
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code3050 8753 1274
PSN  IDcharchan1133
果然翁走左
天光光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-10, 02:17 PM   #34
蒼之星雲
黑暗領域

註冊日期: Aug 2005
Best Wishes 又幾好睇喎~
畫面靚佐~ 節奏又流暢佐~
KEEP著落去就正啦^^

呢一幕超好笑

此篇文章於 09-24-10 02:23 PM 被 蒼之星雲 編輯。
蒼之星雲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-10, 06:04 PM   #35
tat0gd

註冊日期: May 2008
比卡超lv reset , 電光石火秒唔到5LV 5lv 1下2下都打死左佢
話人鄉下果個, 人地出到iron tail 都唔驚訝人地幾高LV, 仲要串人
最想吐就係, 話人鄉下果個, 小智話哂至少打過3次聯盟,2次8強,一次4強 打爆左battle froniter
點解都冇人識, 仲要比人串鄉下 so sad
tat0gd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-10, 07:19 PM   #36
天光光
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code3050 8753 1274
PSN  IDcharchan1133
小智玩左咁耐仲係10歲
天光光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-10, 07:34 PM   #37
蒼之星雲
黑暗領域

引用:
作者: tat0gd 查看文章
比卡超lv reset , 電光石火秒唔到5LV 5lv 1下2下都打死左佢
話人鄉下果個, 人地出到iron tail 都唔驚訝人地幾高LV, 仲要串人
最想吐就係, 話人鄉下果個, 小智話哂至少打過3次聯盟,2次8強,一次4強 打爆左battle froniter
點解都冇人識, 仲要比人串鄉下 so sad
動畫唔係冇LV, 只有技術咩??
加上比卡超又病佐, 又出D未見過既招式
好難會WIN喎~

另外, "點解都冇人識"我估同現實一樣吧~
D人最多只會記得得賞者~ 加上大部分人都唔知外國比賽既情況吧~
正如大陸有咩關於既動畫比賽, 你都唔太清楚吧 (你係行內人另計 ^^)

引用:
作者: 天光光 查看文章
小智玩左咁耐仲係10歲

此篇文章於 09-24-10 07:36 PM 被 蒼之星雲 編輯。
蒼之星雲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-10, 07:55 PM   #38
gardenwong
Senior Gamer
サンライズ瀬戸

註冊日期: Dec 2006
引用:
小智玩左咁耐仲係10歲
以前仲叫佢係哥哥,而家都叫佢小DI-DI

ガンダムだ...俺がガンダムだ...
gardenwong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-10, 11:25 PM   #39
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: 蒼之星雲 查看文章
動畫唔係冇LV, 只有技術咩??
加上比卡超又病佐, 又出D未見過既招式
好難會WIN喎~

另外, "點解都冇人識"我估同現實一樣吧~
D人最多只會記得得賞者~ 加上大部分人都唔知外國比賽既情況吧~
正如大陸有咩關於既動畫比賽, 你都唔太清楚吧 (你係行內人另計 ^^)

因為小智帶左大眼仔咪冇人認得LAW

結局都未得閒睇。。。

只怕佢又loop劇情
上次隻草龜loop奇異種子。。。

此篇文章於 09-25-10 01:14 AM 被 NEAR 編輯。
NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-10, 02:30 AM   #40
kiburedo
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDsonictk369
連小智都降LV?
定佢無捉精靈太耐, 唔記得要扣血先捉

喬依小姐唔同左樣!!!!!
第2胎?

pixiv:pixiv

此篇文章於 09-25-10 02:44 AM 被 kiburedo 編輯。
kiburedo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-10, 11:46 AM   #41
Slush

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: kiburedo 查看文章
連小智都降LV?
定佢無捉精靈太耐, 唔記得要扣血先捉

喬依小姐唔同左樣!!!!!
第2胎?
正常果d 一開始 幾lv 的精靈,唔扣血都好大機會捉到...
Slush 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-10, 04:32 PM   #42
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
小智玩左咁耐仲係10歲
邊度有講?
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-10, 05:40 PM   #43
ROCAS

註冊日期: Sep 2010
引用:
作者: Kain 查看文章
邊度有講?
黑白動畫一開頭介紹哥陣
ROCAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-10, 06:43 PM   #44
蚊蚊
Game Master
http://i79

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ROCAS 查看文章
黑白動畫一開頭介紹哥陣
唔比其,大把動漫主角永遠停留係果個年齡~

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
0475 3208 1209 歡迎尼ADD我~
蚊蚊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-10, 07:54 PM   #45
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 蚊蚊 查看文章
唔比其,大把動漫主角永遠停留係果個年齡~
但係佢個樣越黎越成熟
其實有bug…小智出道左一排,先講小光剛剛10歲可以養pkmon
即係只有主角既時間停止左?

舊 09-25-10, 08:06 PM   #46
風萌翔
Crazy Gamer

其實冇可能lo
我當每行一個map都要1年la掛
仲有聯盟應該係定期舉行
咁計應該要升去14-15歲
就算半年行完都成13la
舊 09-25-10, 09:02 PM   #47
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
但係佢個樣越黎越成熟
其實有bug…小智出道左一排,先講小光剛剛10歲可以養pkmon
即係只有主角既時間停止左?
可能只係相差左幾個月或者幾日

小智已經練到中十萬伏特都面不改容
火箭團真係唔長進
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-10, 09:43 PM   #48
蒼之星雲
黑暗領域

可能佢係計動畫入面既太陽落山數目
咁多年計~ 加埋都有654集
當每2集先落山1次, 都係得327集
咁未落夠365日咪仲係十歲囉

舊 09-25-10, 11:05 PM   #49
風萌翔
Crazy Gamer

引用:
冇野講....
舊 09-25-10, 11:42 PM   #50
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
引用:

呢個講法好q 正 xddd

其實咪當佢地中左唔知咩怪既秘法loop 去左另一個時空
反正設定呢d野隨佢作既姐

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 小山宙哉「宇宙兄弟」 好評放送中 money 日本動漫畫討論版 72 04-21-16 12:03 PM
賣二手 3dsll 限定機(pokemon xy 藍色機) isumi2613 買賣專區 1 11-11-13 02:39 PM
[NDS] Pokemon Diamond/Pearl Vol.2 W!LL 手提遊戲機討論版 386 02-17-08 03:15 AM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 02:21 PM

手機版 | APP版