Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 06-29-02, 01:18 PM   #26
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by 陸奧 貴志 :

唉....再說一次...

基本上連日文版本都是沒有"打真軍"的...(那種程度在日本只是R指定(15禁)而已...)
無畫下面就係R?
睇黎日本的尺度都幾寬鬆下
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-02, 05:43 PM   #27
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
引用:
Originally posted by 某F :

夫妻成長日記先係月影掃,記錯左:loco:
2人的性世界係咪GEESE掃既,話晒我都萛係一隻資深既小圖虫嘛
夫妻成長日記是月影掃!! <-------但現在也有另一人由17開始重掃中!!:loco:
兩人性世界是GEESE掃的!! <---------己到第四期!!:loco:

但<<兩人性世界>>特別篇不是月影也不是GEESE掃的!! :loco: :loco: <------雖然是月影貼!!:loco: :loco:

我是一隻無孔不入的圖蟲:loco: :loco:
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-02, 09:56 PM   #28
某F
我的歌聲裡

引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :

夫妻成長日記是月影掃!! <-------但現在也有另一人由17開始重掃中!!:loco:
兩人性世界是GEESE掃的!! <---------己到第四期!!:loco:

我是一隻無孔不入的圖蟲:loco: :loco:
已經DOWNLOAD左:glee: :loco: :loco:
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-02, 11:13 PM   #29
flydargon
Crazy Gamer

您地就好啦...我都唔知邊度有得d/l...有冇提示呀!?

舊 06-30-02, 12:41 AM   #30
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:

無畫下面就係R?
睇黎日本的尺度都幾寬鬆下
就是如此...

其實就是看到"C..(消音)"都不算是18禁....
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-02, 11:28 AM   #31
lbiceman
Game Master

可否把那兩套漫畫再share多一次出來?
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-02, 03:28 PM   #32
flydargon
Crazy Gamer

send個網址去我e-mail丫!!!

hk_chj@hotmail.com

舊 07-08-02, 11:33 AM   #33
lbiceman
Game Master

我都想要,麻煩也send給我。
silverbolt33@hotmail.com
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-02, 06:02 PM   #34
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

PSN  IDYakumoFujii

日版第18期經已出版!!
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-02, 06:36 PM   #35
某F
我的歌聲裡

OVA第1集推出左好耐

舊 08-05-02, 06:50 PM   #36
達比

註冊日期: Jul 2002
我有晒咁多期係電腦~~除左18期~~~
達比 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-02, 09:32 PM   #37
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
OVA第1集推出左好耐
那裡有售?(倒想看看這套有露點又有"動作"的一般作....神奇...)
舊 08-05-02, 09:36 PM   #38
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
引用:
Originally posted by 達比 :
我有晒咁多期係電腦~~除左18期~~~
咁正!?SEND過黎好無?
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-02, 09:40 PM   #39
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
Originally posted by T.K. :

咁正!?SEND過黎好無?
你沒有買的嗎?
舊 08-05-02, 09:40 PM   #40
T.K.
很黃很暴力

買到十期左右就無買囉

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-05-02, 09:47 PM   #41
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
買到十期左右就無買囉
哦....對了,利寶new type有人放(不過不齊書),$20一本,去看看能否補完?
舊 08-05-02, 09:51 PM   #42
T.K.
很黃很暴力

日版?不過我都唔記得買到幾多,買番又要繼續儲....套野好似叮噹咁講極都唔完......

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-05-02, 09:57 PM   #43
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
日版?不過我都唔記得買到幾多,買番又要繼續儲....套野好似叮噹咁講極都唔完......
當然是日版...

不過幾個月才出一本,沒所謂啦...
舊 08-05-02, 09:59 PM   #44
T.K.
很黃很暴力

去開SEE SEE啦,唔該你先

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-05-02, 10:04 PM   #45
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
去開SEE SEE啦,唔該你先
不用多謝,反正我是他們的常客(以前...),幫他們sell一下好了...

唔...明天看來要去sogo一轉了...
舊 08-05-02, 10:12 PM   #46
T.K.
很黃很暴力

常客....我好耐無幫診過囉。

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-05-02, 10:29 PM   #47
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
常客....我好耐無幫診過囉。
如果不是在他們那裡訂了月刊的話,我都應該沒有什麼事會幫襯他們了....
舊 08-05-02, 10:29 PM   #48
T.K.
很黃很暴力

NEWTYPE?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-05-02, 10:42 PM   #49
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
NEWTYPE?
p天....另外加兩本h漫月刊...
舊 08-05-02, 10:43 PM   #50
T.K.
很黃很暴力

原來如此......原來如此......

論壇跳轉

現在的時間是 05:26 AM

手機版 | APP版