Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-28-02, 05:19 AM   #1
Ultimate Gamer
二天

註冊日期: Mar 2002
關心妍

大家覺得如何?我覺得佢把聲好正
個樣都 ok,有冇人都鐘意佢?佢有冇咩歌好聽?
推介下 plz
thanks

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-02, 05:22 AM   #2
二天

個人認為首你有心幾好聽

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
舊 10-28-02, 09:28 AM   #3
阿高
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by 鈞 :
個人認為首你有心幾好聽
聽收音機第一個感覺係
啲歌詞唔好再肉麻啲~~~~~~~~~~~~~~~~~
失掉你 我已不會做人..............
好肉麻呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-02, 12:23 PM   #4
二天

歌詞我都覺麻麻
我只係聽佢把聲...

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
舊 10-28-02, 12:42 PM   #5
☆~ Horny Gamer ~★

聽到我出晒雞皮
彩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-02, 02:17 PM   #6
Samuel
God of Gamer
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
歌都幾好 樣就唔係好好....
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-02, 10:27 PM   #7
Hikari

近來的新人黎講佢算幾好啦~

有人說,愛情就如等巴士..
有人等一世也等不到巴士,有人等一會便有巴士到站...
Hikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-02, 10:29 PM   #8
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
新人黎計, 算不錯架喇. 好有進步空間, 希望佢唔好為左紅, 而轉做偶像歌手...要紅都要靠實力!!!!見到而家d所謂歌手真係好嘔心....

舊 10-28-02, 10:40 PM   #9
東方之旅既團長
Account Locked

註冊日期: Sep 2002
人又靚~唱歌又好聽!
東方之旅既團長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-02, 11:53 PM   #10
二天

hahaha
我都覺佢好靚 + 索
可惜冇咩人識欣賞

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
舊 10-30-02, 07:56 PM   #11
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by 240SX :
近來的新人黎講佢算幾好啦~
佢唱功唔差ga!!
但可以改善!!!!
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-02, 09:18 PM   #12
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
Hope it is not too late正呀^^

舊 10-31-02, 09:24 PM   #13
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

引用:
Originally posted by card_captor :
Hope it is not too late正呀^^
但係佢d歌好怏聽yim.....

唔知why.....
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-02, 08:35 AM   #14
Richter Chan
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
佢把聲好正
Richter Chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-02, 05:03 PM   #15
馬馬
期待.回歸

3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
我覺得佢係實力派~

舊 11-07-02, 05:20 PM   #16
auntiethird
愛情萬歲!!!

唔錯o架..

舊 11-08-02, 05:33 AM   #17
炎尾燃
Game Master
HONO MOYUR

註冊日期: Jan 2002
新人謠縑A個人覺得實力佢係超班,
國、粵語、英文歌都掂,
又識作曲、填詞玩樂器,
比好多所謂天后好得多,
可唔可以跑出就要睇去造化喇…

舊 11-08-02, 03:01 PM   #18
二天

yayayaya!
關心妍人靚歌正!
hohoho

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
舊 11-08-02, 03:26 PM   #19
沉默是金

ok ga~

舊 11-08-02, 03:41 PM   #20
馬馬
期待.回歸

應該佢都會紅既~
不過其實紅唔紅唔係睇佢既~
睇佢老闆....

舊 11-08-02, 06:34 PM   #21
steve

引用:
Originally posted by 馬馬 :
應該佢都會紅既~
不過其實紅唔紅唔係睇佢既~
睇佢老闆....
What do you mean?
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-02, 02:23 PM   #22
咭咭王子(一V一)p

我覺得佢好有潛質

舊 11-09-02, 02:41 PM   #23
馬馬
期待.回歸

引用:
Originally posted by steve :
What do you mean?
睇下個老闆肯唔肯用錢去宣傳同出碟囉~

舊 11-09-02, 11:34 PM   #24
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by 馬馬 :

睇下個老闆肯唔肯用錢去宣傳同出碟囉~
你講唔清楚會令人地d...諗衰野!!!
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
關心妍 ~ 秘密花園 - Jade 國語新曲 + 精選 [預出日期:已推出 ] JACKY Neo Music UNIVERSE 27 11-01-03 05:12 PM
關心妍 達比 Neo Music UNIVERSE 11 05-21-03 03:45 PM

現在的時間是 11:55 PM

手機版 | APP版