Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-07-02, 11:26 PM   #1
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
RO........

家下越玩越無隱........
成曰lag....又成日維修......
係隻game到成曰被無視......
Team D TW人又吾理你.....周圍走.....
打到item又搶住要....
家下我個acc比左我個frd...
我吾玩lu~
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-02, 11:33 PM   #2
chobits
Crazy Gamer
無標題

註冊日期: Jul 2002
何必呢....無人Team咪搵我囉

不過我晚上係 唔會Online ,Delay都無Mood玩
chobits 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 12:47 AM   #3
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
唔好咁la..我和你都差不多, 我的工會請了我做看更....
而家都係香港這邊lag ,遲d唔會gei, 別放棄
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 01:52 AM   #4
亞飛
Moderator
野人生活中

3DS Friend Code5086 0979 5484
唔好放氣la
咁多人同你一個server...
我...唉 XD

舊 10-08-02, 07:40 AM   #5
Xdance
Insane Gamer
重型女友欠乏証患

註冊日期: Jun 2002
突然大部份人轉server,
成日得自己一個,講野又冇人理,
組左個隊,突然又散哂,
但其實又係係外面組番同一team人。
又多人搶怪,又多人搶物品,
石化~~~~~~~~凍結~~~~~~~~
傳送未比錢又唔出聲,
唉~~~~~~~~~~我要玩日本版呀~~~~~~~~

此篇文章於 10-08-02 08:08 AM 被 Xdance 編輯。
Xdance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 01:09 PM   #6
☆~ Horny Gamer ~★

註冊日期: Mar 2002
我己經冇玩好耐了
HAHAHA
彩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 04:38 PM   #7
LKH
Junior Member
丨● 0 ●︳a

註冊日期: Aug 2002
斯羅..........
LKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 07:26 PM   #8
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
我玩埋個一個月都唔排除唔玩
無QUEST係其中一個原因
分贓唔均就一定架啦,所以我唔組隊,但搞到更悶......
加上我唔得閒,但我得閒時佢就維修或勁LAG
總結:我同ONLINE GAME無乜緣

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 07:56 PM   #9
Kaede楓
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
我想知大家玩(RO)一日玩幾耐
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-02, 01:17 PM   #10
熱烈天使
Senior Gamer
希望日子好過

註冊日期: Nov 2002
劍士點升????????
熱烈天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-02, 01:23 PM   #11
Freddy
博麗神社信徒

引用:
Originally posted by Kaede楓 :
我想知大家玩(RO)一日玩幾耐
我以家少左玩.........
平均一日 0-2 hrs 倒.......
因為隻game除左升lv都冇乜好do
PvP 又未開........又冇Quest......唉

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 01:02 PM   #12
jerrylui
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
我玩左幾日,想放棄...
但花左$78+$25攻略本...

舊 11-22-02, 07:16 PM   #13
Mounrou
Insane Gamer
心境唔多年青既死老野A

非常XYZ勁無聊.... ( ABCDEFG.....)

EQ又係,呢隻又係,唔知為乜。
我淨得講英文仲慘 (俾中文人罵呀)
D2都話好D,D人又會開口D (都係o岩o岩o個陣既事)
我又唔係練功狂
MMORPG....XYZABCDEFG.....

激起上黎遲早Bot鬼左佢算數
過埋呢兩個禮拜咪旨意我浪費22蚊加紙買月費咭

-Project 「修羅之影」 稼動中
-「Century of the Reviver」第三話Part 2中。
最終花弗確認(沒機會)! 青山System --- Standby!!!
Mounrou 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
RO 討論區 VOL.14 之 夢幻之島(2) 小嘉 PC電腦遊戲討論版 961 07-11-03 02:07 AM
RO 討論區 VOL.12 之 守候永恆的Lag 飛龍漢 PC電腦遊戲討論版 971 05-15-03 08:20 PM
to RO GAF gulid's成員 ZERO NEKO PC電腦遊戲討論版 20 11-09-02 10:53 PM
RO episode 1.5 - Attack of the Ancient (PvP,養波利,新迷宮...) hk_boy PC電腦遊戲討論版 2 11-07-02 06:16 PM
RO GAF公會(loki)會員入一入黎 小嘉 PC電腦遊戲討論版 16 10-05-02 02:55 AM

現在的時間是 06:47 PM

手機版 | APP版