Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-26-18, 12:53 AM   #176
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
del sorry 打錯

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-18, 01:42 AM   #177
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: harakuma 查看文章
想問下板友, 呢條女係乜水?

女神宫,收穫祭

舊 11-26-18, 10:04 AM   #178
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: macgyver 查看文章
女神宫,收穫祭
THX, 原來係佢, 着到咁SEXY仲以為係新女

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-18, 10:20 AM   #179
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Lamsze 查看文章
叫魔法師送小麥粉黎真係奇怪,更奇怪真係送完就走,反正黎到,一齊落去玩下啦
遲D有招叫粉塵爆破
師傳真係人類?
佢哋兩個都唔打小鬼點會落
就算魔法師肯落去都已經俾妖精禁咗火水毒,佢落去未必有作用

再者
槍使都講咗過嚟本身有嘢做先順便幫佢哋拎小麥粉
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-18, 10:35 AM   #180
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
[OT一下] 岩岩玩緊隻game叫 necromancy エXXの逃亡 , 好有哥殺第1集既影子 [/OT]
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-18, 11:58 AM   #181
遊雲gspirit
Game Master

註冊日期: Oct 2004
PSN  IDgspirit_
師父CV係龍二哥...
更好笑係寸主角講乜鬼,'''你心愛的姐姐被哥布林XXX的時候,你咪淨係得個睇字''
呢下真係襯到絕。
遊雲gspirit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-18, 02:36 PM   #182
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
終於追到上嚟⋯⋯

雖然話似 D&D,不過有好多嘢唔同,中一嘢 Critical Hit 會戰鬥不能,甚至直接玩完;矮人啲地/石系魔法好得。水都係咪 Waterdeep?不過無夜視魔法,冒險者就蝕章好多。#8 尾出現隻 Beholder,弱化咗好多,量產型嚟?得隻主眼可以放魔法,D&D 嗰啲隻隻都識放一種,非常非常之麻煩~

唔畀用地圖炮咁係咩玩法?!玩死自己~~~

魔法師姐姐/大嬏你支嘢有冇用過?乾唔乾淨?有冇清潔過㗎?就咁畀人用?去搵劍嗰兩位好似無咗下文。

哥殺套甲真係皮革?畫到好似 plate 咁。佢呢類專業同專門對某種怪物嘅殺手,動漫遊戲好少見,有人話佢係 RPG 嘅蝙蝠俠,不過哥殺有多啲隱身能力,就唔會打到傷成咁?

呢套另一個賣點,係有啲嘢你覺得好易好簡單,而掉以輕心嘅話,你忽視對方嘅優勢分分鐘會令你無命。

好想知係咪真係就咁「瞓一覺」就可以復活咖?!

此篇文章於 11-26-18 02:57 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-18, 02:59 PM   #183
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章

好想知係咪真係就咁「瞓一覺」就可以復活咖?!
性女想叫醒既係小哥殺

舊 11-26-18, 03:20 PM   #184
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
不是還熱嗎?

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-18, 03:24 PM   #185
肉羊哩咖
griffin611

補充:呢度所謂升級都唔係打打吓突然夠數就能力好咗,又要考試,但又唔等於會耐打啲,魔法使用者就明顯啲,多一兩個可以用;等㚫都係表示個冒險者玩咗幾耐咁啫。

而休息/睡眠似乎唔會回復到魔法使用量,係日日清。

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
性女想叫醒既係小哥殺
係咁就好多男都會「想死」

舊 11-26-18, 03:49 PM   #186
gingq7

其實個"復活"神蹟係咩原理(我知係魔法)

本身女神官個技能表係無呢個神蹟,即係只可能係劍之性女的技能,但性女本人又唔係處,所以性女所講3個人瞓一張床係真?

雖然無真做,但哥殺一起身已十分冷靜,然後再比性女不停言語性騷擾都能保持十分冷靜,真係在ACG作品中極度罕見
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-18, 03:56 PM   #187
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: gingq7 查看文章

本身女神官個技能表係無呢個神蹟,即係只可能係劍之性女的技能,但性女本人又唔係處,所以性女所講3個人瞓一張床係真?

雖然無真做,但哥殺一起身已十分冷靜,然後再比性女不停言語性騷擾都能保持十分冷靜,真係在ACG作品中極度罕見
唔係話佢一早NTR覺醒咗直接攻擊無效架咩

舊 11-26-18, 03:59 PM   #188
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:

因為對手唔係哥布林

舊 11-26-18, 04:05 PM   #189
肉羊哩咖
griffin611

引用:
歌殺本身唔似係鍾意凌辱系,但細過時見過親姐畀啲污糟嘢搞,又成日出入埋啲洞口(咳,山洞),見太多「大場面」,呢方面絕對有心理障礙。

舊 11-26-18, 05:20 PM   #190
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:

玉女心經

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-18, 05:26 PM   #191
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: stevenfan 查看文章
玉女心經
再衰多錢重係自爆畀啲小鬼搞過,就算心裡面幾想,當堂咩興趣都無晒~

(題外)啱啱唔知邊鬼過公開話塵粉未出過事嘅?

舊 11-26-18, 06:16 PM   #192
RPG之鬼

引用:

坊間流傳淫審處職員,日日睇咁多,分分鐘無能
so...

舊 11-26-18, 09:31 PM   #193
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
講題外,已經有人做左生日快樂GIF
本身個「奇蹟」係同處女訓一晚已經好似暗串另一個意思(好柳下惠)

舊 11-26-18, 10:03 PM   #194
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 尼路 查看文章
講題外,已經有人做左生日快樂GIF
本身個「奇蹟」係同處女訓一晚已經好似暗串另一個意思(好柳下惠)
只係差未斷氣,瞓咩喺隔離都冇反應啦。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-18, 10:30 PM   #195
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
再衰多錢重係自爆畀啲小鬼搞過,就算心裡面幾想,當堂咩興趣都無晒~
毒L先咁諗0者,果個世界D人就算知都一堆9衝左啦
被小鬼女女女只會為佢背景加左少少悲劇色彩

此篇文章於 11-26-18 10:35 PM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-18, 10:57 PM   #196
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: STRIFE 查看文章
毒L先咁諗0者,果個世界D人就算知都一堆9衝左啦:cwm26
「法官大人,我無嘢問。」

(正經)
上一話隻哥布林頭領未死得, 下一話應該埋單。呢套有啲似開始時嘅《進擊的巨人》,用震撼同絕望感手法去吸引讀者;呢個用大家熟識嘅題材,但用比較殘酷同埋用知識去克服問題,係比較鍾意嘅地方。

舊 11-26-18, 11:02 PM   #197
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

俾哥布林女女女左仲可能多左屬性
你知呢D俾怪物捉左之後既人通常會受到乜野教育架啦

舊 11-27-18, 08:56 AM   #198
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
俾哥布林女女女左仲可能多左屬性
你知呢D俾怪物捉左之後既人通常會受到乜野教育架啦
TMA睇得多唔好呃我...

https://hkacger.com/archives/70005/%...Bcos%E4%BD%9C/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-18, 06:41 PM   #199
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
引用:
『ゴブリンスレイヤー』Blu-ray&DVDの各店舗特典の描き下ろしイラストも解禁されました!各店舗ごとに特典が満載です!
引用:
『ゴブリンスレイヤー』ブルーレイ&DVDの「とらのあな限定版」の特典画像が公開になりました!
http://goblinslayer.jp/goods04/
引用:

此篇文章於 11-30-18 06:44 PM 被 supermanlady 編輯。
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-18, 11:50 AM   #200
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

註冊日期: Aug 2004
今集超加速

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
樹林伸.コザキユースケ「ファイアーエムブレム Fire Emblem」漫画化決定!2015年秋から連載開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 07-24-15 09:04 PM
「El Shaddai ceta-エルシャダイ セタ-」漫画化決定 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 01-09-14 08:17 PM

現在的時間是 07:29 PM

手機版 | APP版