Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 10-24-09, 05:30 PM   #1
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
請問旺角到元朗深夜交通

如題...深夜時間[1點鐘之後]
由旺角回元朗有什麼交通工具?[兆萬中心附近]
小巴定巴士?
巴士係咪一定要到大欖隧道轉車站轉車?

此篇文章於 10-24-09 05:34 PM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-09, 06:22 PM   #2
sqling

註冊日期: Sep 2005
24小時紅頂

N241 > N269
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-09, 06:39 PM   #3
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
小巴, 朗豪坊向奧海城方向的新填地街
個度有2個站頭, 前面紅綠燈一個, 後面行十多米變電站一個(但這個不是常常有, 但平過前面)
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-09, 11:47 PM   #4
貓又股宗
Ultimate Gamer
K on本命~

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDsiusiufai
朗豪方後既街市下底~~
紅頂小巴就是吧~~

舊 10-25-09, 02:08 AM   #5
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
架紅van搭好耐, 因為佢會行黃金海岸條路, 兜埋屯門先番元朗. 最少1粒鐘.

有時我會寧願打的去尖東, 有架綠van, 行屯門公路, 半個鐘番到元朗.
呢架綠van如果上唔滿客都會經埋旺角先上高公. 你好彩遇到的話可以嚮旺角上車, 但可遇不可求.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 01:46 PM   #6
雷火武
ワールド・エンド

唔該哂.
我以為個d紅van都係飛勁快添.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 02:11 PM   #7
sqling

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
唔該哂.
紅頂基本上響新界西北只可以行青公

所以唔行得屯門公路
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 03:07 PM   #8
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
唔該哂.
係MK上滿客...行青山公路都可以叫快既...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 06:05 PM   #9
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
唔該哂.
兩三年前久不久兩三點坐呢架入元朗
係青山公路段九曲十三彎係飛勁快
而家可能多左雷射槍收歛左(?

此篇文章於 10-25-09 06:15 PM 被 Rv250 編輯。
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-09, 02:31 AM   #10
WKF~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
而家d紅色van仔都好快下的(唔係開得快,中途不用等客才是問題),我係油麻地搭果架不用一個鐘就回到元朗(喜利)
當然一定要係站頭搭,上滿才走果種
WKF~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-09, 08:09 AM   #11
代官
Ultimate Gamer

果部紅van15分鐘由旺角飛到入深井都唔算快?
15分鐘係我由荃灣番屋企的時間泥wo

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:48 AM

手機版 | APP版