Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手機資訊/電腦軟硬討論>hard disk 死左
nakata 05:51 PM 12-07-06
hard disk死左,裏面d野冇backup,想問有邊間電腦店好介紹救番d資料呀?
聽講要千幾銀,仲有有d賤人會拆哂個hard disk冇整過又話整唔倒,就收你五舊.
ELT 05:53 PM 12-07-06
作者: nakata:
hard disk死左,裏面d野冇backup,想問有邊間電腦店好介紹救番d資料呀?
聽講要千幾銀,仲有有d賤人會拆哂個hard disk冇整過又話整唔倒,就收你五舊.
點死法?
聽講要番d 資料好貴, 1蚊1mb....
GUSTAV 06:00 PM 12-07-06
作者: ELT:
點死法?
聽講要番d 資料好貴, 1蚊1mb....
1蚊1mb 咁平
上大陸救?

我記得好似10-20蚊左右1m
不過呢排可能平左?

如果係prof 既救hdd 店
你比左check disk 錢之後佢最少都會show返d 救得返既data list比你睇
等你揀救咩唔救咩
如果真係完全救唔到好似唔使錢a
yefai 06:52 PM 12-07-06
hd有問題唔好寫野不過我諗你依家都寫唔到野入

其實比人整之前可以自己用d software試下救唔救得番先比人睇
深水埗有間試過ok既, 救到先計錢, 救唔到唔收錢
不過我諗佢地都係搵software去試...得就得唔得就算果d...
ELT 10:05 AM 12-08-06
如果唔係有bad sector, 試下用easyrecovery
作者: GUSTAV:
1蚊1mb 咁平
上大陸救?

我記得好似10-20蚊左右1m
不過呢排可能平左?
香港. 我同事最近問過
jlai 11:42 AM 12-08-06
如果唔係有bad sector, 試下用easyrecovery

香港. 我同事最近問過
1蚊一mb其實都唔平....
1gb已經1千, 家陣0的hd閒閒地都100g....
TOAKO X 04:57 PM 12-08-06
新高登有一間
收費800-1200左右
我都救過兩次
ELT 05:09 PM 12-08-06
作者: jlai:
1蚊一mb其實都唔平....
1gb已經1千, 家陣0的hd閒閒地都100g....
1蚊一mb係好貴
我之前就係個hd short short地, 原來只係partition亂左, 之後用easyrecovery自行救番
如果唔係果百幾G野都唔知點算, 冇理由比十幾萬銀去整ga麻
nakata 05:10 PM 12-08-06
作者: TOAKO X:
新高登有一間
收費800-1200左右
我都救過兩次
唔會計幾mb幾多錢架嘛?
TOAKO X 05:46 PM 12-08-06
唔會計幾mb幾多錢架嘛?
我上次250GB都係1200
jlai 01:05 PM 12-09-06
1蚊一mb係好貴
我之前就係個hd short short地, 原來只係partition亂左, 之後用easyrecovery自行救番
如果唔係果百幾G野都唔知點算, 冇理由比十幾萬銀去整ga麻
你都好, 我試過hd花左, 寄左去原廠, 佢話要8千銀...我只係要幾十mb野ja

返回主題版面