Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後
影音館>播放器討論區 (06)
魔法之子 03:23 PM 12-13-15
怪就唔會怪
不過最好帶耳機去SONY試下部機睇下夾唔夾聲
埃及使者 06:13 PM 12-13-15
主要都係試下D聲岩唔岩聽?
Tenzan 08:49 PM 12-13-15
耳機同player各自有自己的聲底風格同推力差距, 好多時兩者都係好野, 但夾埋一齊用就火星撞地球。
芝麻糊 10:31 PM 12-17-15
有無可能1900內搵到 Sony mz rh1 呢。。
八仙果 01:32 AM 12-25-15
http://www.sony.com.hk/products/walkman/promotion.html
埃及使者 03:05 PM 12-25-15
TE-05終於到手
只能用6+推下
陸奧 貴志 04:14 PM 12-25-15
作者: 埃及使者:
TE-05終於到手
只能用6+推下
行同水個價差咁遠既...

邊度有得試?
埃及使者 06:49 PM 12-25-15
作者: 陸奧 貴志:
行同水個價差咁遠既...

邊度有得試?
早排日AMAZON特價
連埋ORAL-B 7000一齊訂

TE-05 ¥ 11,100
ORAB-B ¥ 11,800

======

已經唔記得邊度有得試
陸奧 貴志 07:18 PM 12-25-15
作者: 埃及使者:
早排日AMAZON特價
連埋ORAL-B 7000一齊訂

TE-05 ¥ 11,100
ORAB-B ¥ 11,800

======

已經唔記得邊度有得試
唔試過唔係好敢隔山買牛.....

不過自己都係用緊MDR-XB90EX呢D雞野....
teamkiller 10:30 AM 01-02-16
唔試過唔係好敢隔山買牛.....

不過自己都係用緊MDR-XB90EX呢D雞野....
呢D雞野其實香港都有得試,可試試去Jaben同亦軒果D睇睇。
有行而又一樣聲既,我實買行,保養問題,雖然我從未有一隻耳機保養期內需要去整。
同埋依家幾個月香港D電器平左好多,除左日本做跳樓價果D之外,基本上行貨仲平過日本
シェンムー 06:14 PM 01-02-16
同意有行買行 , 除非水有唔同or 平3成以上
岩岩玩耳機時 , 第一對535 即爆線 , IE80 3個月爆線
所以如果黑仔時無保會好煩
spikekit 11:37 PM 01-02-16
有冇人知hidizs ap100 壞左要點維修

打去香港代理次次都耍俺
teamkiller 12:46 PM 01-03-16
作者: spikekit:

打去香港代理次次都耍俺
如仲有保,無理由唔同你攪,無保既就堆田把啦,千零蚊機整番都晒藥費,留錢買新或收部二手好過。

近來斯巴赫出果部N5升左firmware 3.0後聲唔錯,兩千六有咁既聲同有平衡出真係抵玩。
HAKAIDER 01:06 PM 01-03-16
作者: spikekit:

打去香港代理次次都耍俺
好老實大陸磚除左某幾間大牌野外, 你都唔好預保養維修

而且無人知香港代理同大陸原厰依家咩關係
シェンムー 05:15 PM 01-06-16
Sony 出黑膠機可直轉DSD , 預計$5000內 , 好似好吸引
陸奧 貴志 05:50 PM 01-06-16
作者: シェンムー:
Sony 出黑膠機可直轉DSD , 預計$5000內 , 好似好吸引
hi-res炒豆聲.....
HAKAIDER 10:38 PM 01-06-16
完全無吸引力喎.............

首先個盤已經唔係高級貨

其次有要求o既相信一早己買左部Korg MR-2000 録LP 碟同做播放器

hi-res炒豆聲.....
人地録之前將隻碟洗到乾乾浄浄架..............

已前某壇有人放左個用Korg MR-2000 録o既LP 版 "似水流年" , 有DSD 同WAV 版

我將WAV 版放入HiMD RH1 度播, 基本上除歌曲結尾部份果幾秒聽得出有微量炒豆聲外

其他時候係聽唔出的...................
teamkiller 12:19 AM 01-07-16
我又覺得ok喎...價錢起碼少一個零...可以玩下錄PCM...但DSD就算把啦,預左伏
HAKAIDER 07:48 AM 01-07-16
作者: teamkiller:
我又覺得ok喎...價錢起碼少一個零...可以玩下錄PCM...但DSD就算把啦,預左伏
頽錄PCM 就更加唔洗買依部添 a

Teac 有部卡式 / LP / CD-R 一體機

USB 直出PC 用Software 錄PCM 又得

直接燒埋隻牒比你都仲得

仲要只係4 万円鬆d, 直頭係父親節恩物

再者依家Sony M-10 都只係2 万4 円

用返自己set 好野o既私家盤插係Phone amp 直錄効果一定好過用Sony 依個盤啦
teamkiller 07:47 AM 01-08-16
作者: HAKAIDER:
頽錄PCM 就更加唔洗買依部添 a

Teac 有部卡式 / LP / CD-R 一體機

USB 直出PC 用Software 錄PCM 又得

直接燒埋隻牒比你都仲得

仲要只係4 万円鬆d, 直頭係父親節恩物

再者依家Sony M-10 都只係2 万4 円

用返自己set 好野o既私家盤插係Phone amp 直錄効果一定好過用Sony 依個盤啦
搏下架ja,可能好得呢....唔得既可能肢解剩低A to D落PC既部分,將佢放落自己amp度再用另一隻盤

我有sony M-10同Kenwood E8呀,就係唔想經佢地錄,就算用D50錄既聲都係唔多得
Teac果部價錢係幾好既,但呢個牌子既聲音取向我不喜歡,幾平都唔買
HAKAIDER 09:06 PM 01-08-16
又比隔離壇個MD/DAT/cassette/CD walkman/Vinyl 專區挑返起條癮

set 返套機用Analogy 線録PCM.....................

録左兩首歌........修羅雪姫同Voice

想試聽用ALBEDO 録TDA1543x4 o既可以PM 我

シェンムー 07:27 PM 01-23-16
Onkyo 果部DAP 得唔得 ?
Dx90 已壞 , 係時候换機
陸奧 貴志 09:51 PM 01-23-16
Onkyo 果部DAP 得唔得 ?
Dx90 已壞 , 係時候换機
隔離FORUM話QC奇差
シェンムー 10:17 PM 01-23-16
Thanks
部DX90兩年壞2次 , 已BLACKLIST
ONKYO 部野就咁睇幾正 , 價都ok ,不過個平衡用唔著…
陸奧 貴志 10:30 PM 01-23-16
Thanks
部DX90兩年壞2次 , 已BLACKLIST
ONKYO 部野就咁睇幾正 , 價都ok ,不過個平衡用唔著…
買PIONEER o個部囉,一樣spec,係冇左平衡
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後

返回主題版面