Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 04-19-05, 01:06 AM   #1
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
ICQ 自己offline

好耐都唔開, 咁arm要開一開黎send野比人先發覺佢三四分鐘就會自己offline, 發生咩事呀???
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-05, 01:10 AM   #2
GateHacker
God of Gamer
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
我都試過,不過過左一排就冇事
會唔會係俾人login
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-05, 01:12 AM   #3
Funny
超平和バスターズ

引用:
作者: GateHacker
我都試過,不過過左一排就冇事
會唔會係俾人login
唔明
舊 04-19-05, 09:49 AM   #4
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: Funny
唔明
佢意思係會唔會俾其他人login左~

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-05, 11:12 AM   #5
京一
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
我成日都係咁,不過只限d新板icq law,我用返2kb就冇事

舊 04-19-05, 05:33 PM   #6
Funny
超平和バスターズ

引用:
作者: 啤梨王子
佢意思係會唔會俾其他人login左~
應該唔會
舊 04-19-05, 05:34 PM   #7
Funny
超平和バスターズ

引用:
作者: 京一
我成日都係咁,不過只限d新板icq law,我用返2kb就冇事
咁裝番舊版icq會唔會無o西D history???

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
icq problem help!!!!!!!!!!! 真senoj 手機資訊/電腦軟硬討論 3 01-28-05 08:30 AM
ICQ seach icq number見到紫色花代表咩? 赤武神 手機資訊/電腦軟硬討論 5 08-08-04 05:10 PM
ICQ 自己offline Funny 手機資訊/電腦軟硬討論 14 07-14-04 08:49 PM
ICQ Lite 問題 小雨 手機資訊/電腦軟硬討論 3 07-13-04 11:32 PM

現在的時間是 11:45 AM

手機版 | APP版