Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 12-16-08, 08:34 PM   #1
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
"可口可樂"...330ml罐裝婚宴版

尋晚友人係鴻星擺結婚酒...原來太古有向酒樓集團提供可口可樂婚宴版(330ml)...
特意拎返罐紀念下...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363

此篇文章於 12-16-08 09:34 PM 被 Busconcamp 編輯。
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 09:08 PM   #2
臥底
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDmulticrayon
好靚好特別,第三張圖好有Feel,唔知會唔會有壽比南山版本,哈哈
臥底 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 09:18 PM   #3
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
我擺果間都有~

不過暫時只在兩圍主家席提供@@

希望有機會做全場啦~~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 09:22 PM   #4
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Hitomi 查看文章
我擺果間都有~

不過暫時只在兩圍主家席提供@@

希望有機會做全場啦~~
偶係向部長講要罐未開既可樂...
點知黎左罐普通版...
於是偶話見到有公仔罐版...
佢就幫偶睇下重有無...
之後拎左罐公仔罐版黎~

噢...
咁即係唔係鴻星獨有...a
因為係友人話係鴻星訂製...

此篇文章於 12-16-08 09:29 PM 被 Busconcamp 編輯。
舊 12-16-08, 10:04 PM   #5
syncmaster
God of Gamer
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
偶老媽子係人地個場偷咗罐番尼

個部長話唔俾人攞架wor

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 10:07 PM   #6
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
哇...好特別wo
我都想要返罐丫

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 10:11 PM   #7
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: syncmaster 查看文章
偶老媽子係人地個場偷咗罐番尼

個部長話唔俾人攞架wor
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
哇...好特別wo
我都想要返罐丫
偶果罐有d微細凹位...
唯有安慰自己...咁先夠"love"... /\

舊 12-16-08, 10:33 PM   #8
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
偶係向部長講要罐未開既可樂...
點知黎左罐普通版...
於是偶話見到有公仔罐版...
佢就幫偶睇下重有無...
之後拎左罐公仔罐版黎~

噢...
咁即係唔係鴻星獨有...a
因為係友人話係鴻星訂製...
初初我都以為鴻星獨有 ~因為聽聞之前鴻星簽左約

不過後尾見到原來我果間有

同埋呢款個成本貴好多~所以我果間暫時只會提供給主家席=__=

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 10:40 PM   #9
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Hitomi 查看文章
初初我都以為鴻星獨有 ~因為聽聞之前鴻星簽左約

不過後尾見到原來我果間有

同埋呢款個成本貴好多~所以我果間暫時只會提供給主家席=__=
咁妳記得留返偶2罐有d微細凹位...咁先夠"love"...

舊 12-16-08, 11:01 PM   #10
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
咁妳記得留返偶2罐有d微細凹位...咁先夠"love"...
喂喂...好爛呀....唔好再講喇

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 11:22 PM   #11
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
第二張圖個logo我覺得好靚...

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 06:27 PM   #12
issoccer
Game Master

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDissoccer
XBox Live Gamertagissoccer
[ot]請問今年聖誕版出左未呀?[/ot]

論壇跳轉

現在的時間是 12:35 AM

手機版 | APP版