Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39  ... 最後
Neo Entertainment TREND>The Walking Dead
ryuka 08:02 PM 11-03-14
睇埋4 ,我估Daryl似搵到Noah,然後再出發救Beth
(=v=)b 09:04 PM 11-03-14
醫院班人好似好低戰力~得幾丁友咁~
周為擄人返黎做奴僕~好古怪~
IDGAF 10:13 PM 11-03-14
S5EP4,
究竟呢間係醫院定青少年監獄嚟…

可以熨衫咁奢侈,唔知佢哋D水電邊度嚟?

不過,佢哋遇到師奶殺手Carol應該唔會有運行了。

Atlanta,唔係S1一開始Rick果班人逃離的城市?
兜兜轉轉又返嚟呢度。

會唔會黑人少年Noah個叔叔就係S5EP1預告果位Morgan大叔呢?
海野藻屑 10:21 PM 11-03-14
Carol???
咁弩哥帶左邊個返教會
ryuka 12:49 AM 11-04-14
作者: 海野藻屑:
Carol???
咁弩哥帶左邊個返教會
應該係走左出去果位黑人少年Noah
神龍 12:55 AM 11-04-14
啊妹唔見一排咗咁多嘅a
海野藻屑 01:21 AM 11-04-14
作者: ryuka:
應該係走左出去果位黑人少年Noah
照咁估即係 ...
弩哥同Carol跟縱到去佢地個本營
之後同佢地駁火/出意外
Carol被擄走/被救
Noah逃脫遇到弩哥一齊返龜?
(=v=)b 07:00 AM 11-04-14
作者: 神龍:
啊妹唔見一排咗咁多嘅a
識貨之人~bbb
王小虎 11:12 AM 11-04-14
每次唔跟漫畫自創劇情就係咁,奇奇怪怪。
ryuka 11:49 AM 11-04-14
細妹塊面花晒,個差婆一定無好下場
Avelcain 09:51 PM 11-06-14
Noah 成個danny welbeck 咁既樣
神龍 02:10 AM 11-07-14
作者: ryuka:
細妹塊面花晒,個差婆一定無好下場

不...
我諗佢哋成班都死梗
Sar8 11:28 PM 11-09-14
而家睇返班食人族食錯肉果陣真係
雖然漫畫版都好似係咁
IDGAF 10:12 PM 11-10-14
S5EP5,
開頭以為炒車係駕駛員的技術問題或者心急到目的地睇完班喪屍之後分咗心,
點知係人為的…

煲廁所水飲…

最尾爆絕望真相,眾人都被騙了…

是被打死了吧?

下集又講返較早前Daryl+Carol追"十字車"果段時間,
我諗今季(最少去到EP8"中場休息"前)果個故事應該唔會去Washington, D.C.,
都無必要啦,應該都係眾人係Atlanta會合就完上半季吧?

架消防車個車牌,顯示"軍佬"Abraham佢哋應該係Georgia。
(見FOX ASIA個字幕特別有譯到中文,喬治亞州,應該算係要留意的線索來吧?)
神龍 01:18 AM 11-11-14
咁絕望嘅喂a
(=v=)b 07:38 AM 11-11-14
以為有個尾~點知又變返漫無目的~
朔望~ 08:07 PM 11-11-14
唔知點解硬係覺得個科學家只係個弱智...
咩基因研究中心 其實只係特殊人士研究中心
BTW我仲未睇今集
traveller 09:08 AM 11-12-14
原來係流嘅反而合理D, 如果真係靠佢一個人救晒全世界, 好似太過兒戲...

今集eugene喺self-help section比tara撞倒... 我有一刻以為tara話會幫佢...
Nicklaus 11:17 AM 11-12-14
期待BETH線,睇怕都係拉大隊血洗醫院多

作者: traveller:
今集eugene喺self-help section比tara撞倒... 我有一刻以為tara話會幫佢...
+1
Avelcain 09:49 PM 11-12-14
成班繼續做行屍走肉....
到底會點埋尾呢...
Btw軍佬係咪都有精神病架
traveller 09:39 AM 11-13-14
作者: funnyfun:
成班繼續做行屍走肉....
到底會點埋尾呢...
Btw軍佬係咪都有精神病架
唔係精神病啊~
應該佢係想值住帶eugene去DC喱個救世任務, 去忘記喪失家人之痛.
所以佢堅持一定要完成喱個任務, keep住喱個精神支柱, 唔理有咩阻礙... 但宜家喱條支柱...
(=v=)b 09:26 PM 11-17-14
箭佬跟車咁貼~邊有可能唔比人發現架~
咁高跌落地下~都無乜傷~好唔寫實喎~

劇組原創劇情~都幾突兀~
Dangerous-boy 09:32 PM 11-17-14
作者: (=v=)b:
箭佬跟車咁貼~邊有可能唔比人發現架~
咁高跌落地下~都無乜傷~好唔寫實喎~

劇組原創劇情~都幾突兀~

車跌落橋沒損傷真係有尐誇張

下集唔知會否吹成集水,臨尾幾分鐘才去攻醫院呢?
神龍 09:54 PM 11-17-14
醫院嘅人快d走啦
你地就嚟變成exp喇
Nicklaus 11:34 PM 11-17-14
醫院副本睇怕一陣就過到啦, 仲要係由rick開團......
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39  ... 最後

返回主題版面