Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 06-09-17, 09:43 PM   #1
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
VOLDEMORT : Origins Of The Heir 佛地魔前傳

起初以為係官方,原來居然係粉絲眾籌製作。

年代YouTube有得睇。

此篇文章於 06-09-17 09:46 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-17, 06:51 AM   #2
david
The One

註冊日期: Mar 2002
睇TITLE仲以為JK/WB等錢駛等到SHORT佐亂咁開戲...

佢O地有無官方授權O架?陣間俾JK/WB告到褲到甩十次...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-17, 05:36 PM   #3
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: david 查看文章
睇TITLE仲以為JK/WB等錢駛等到SHORT佐亂咁開戲...

佢O地有無官方授權O架?陣間俾JK/WB告到褲到甩十次...
好似剛剛先獲得WB授權個trailer先可以俾出街。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 09:24 AM   #4
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
唔係粉, 但都入過場睇正傳

個 trailer 感覺幾似正傳, 但一日未上一日唔評, 只係想退一步諗, 其實拍呢部好過套乜鬼「怪獸」吖~ (sorry pun intended)

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 09:49 AM   #5
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
唔係粉, 但都入過場睇正傳

個 trailer 感覺幾似正傳, 但一日未上一日唔評, 只係想退一步諗, 其實拍呢部好過套乜鬼「怪獸」吖~ (sorry pun intended)
我寧願佢開套新既(怪獸)黎連住套舊既(HARRY)黎講故事, 好過不停咁將一套戲又前傳又外傳又點點點點....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 11:57 AM   #6
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: HON HON 查看文章
我寧願佢開套新既(怪獸)黎連住套舊既(HARRY)黎講故事, 好過不停咁將一套戲又前傳又外傳又點點點點....
本人無水晶球, 好難講點會好啲; 不過伏地魔個出身, 正傳(電影)只有少片段, 完整啲會好延續個世界觀, 當然, 做出嚟係好就好, 搞到好似《何必》咁就無謂

舊 06-12-17, 12:31 PM   #7
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
本人無水晶球, 好難講點會好啲; 不過伏地魔個出身, 正傳(電影)只有少片段, 完整啲會好延續個世界觀, 當然, 做出嚟係好就好, 搞到好似《何必》咁就無謂
呢樣正正就係捉到大家想睇嗰條路而出咁多續集既原因...

每個人都獨立黎講, 假以時日又去玩REBOOT, 咁又何必呢...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 03:26 PM   #8
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: HON HON 查看文章
呢樣正正就係捉到大家想睇嗰條路而出咁多續集既原因...

每個人都獨立黎講, 假以時日又去玩REBOOT, 咁又何必呢...
做得好又何妨,但 reboot 失敗的居多

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Assassin's Creed Origins 安安 電視遊戲討論版 7 06-08-17 08:30 PM
[PSV] Rayman Origins ( ゚ω゚)? 手提遊戲機討論版 21 06-13-13 09:16 PM
sell ps3 Rayman Origins s3b21 買賣專區 3 02-20-13 10:59 AM
[多機種] X-Men Origins: Wolverine 神祕人1號 電視遊戲討論版 102 03-09-10 01:20 PM
[PS2] Silent Hill Origins fatboy04 電視遊戲討論版 20 03-28-08 10:21 PM

現在的時間是 06:37 PM

手機版 | APP版