Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-25-13, 11:02 AM   #251
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
rip...一堆手指冇player有咩用

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-13, 01:10 PM   #252
年輕所犯下的錯誤
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
鬼父-亂倫-基-戀母控??
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-13, 10:40 AM   #253
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
目前淨係講紅藍係相同父方基因吧
都冇話其他人係
唔通好似聖鬥士咁全學園都係司令基因
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-13, 10:42 PM   #254
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
這兩集睇到好悲!希望唔好bad ending啦....

幸好今集臨尾紅一句「哥哥」笑翻!
Dangerous-boy 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-13, 10:15 PM   #255
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章

出佢真係單純過頭
冷不丁說了おにじゃん

話說這部劇情真是很好
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-13, 10:45 AM   #256
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章

我睇完今集,我覺得好大机會bad ending,大哥好似會死,同埋自開始有人死之後就無咩笑位,果然係要有人死先入戲
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-13, 04:29 AM   #257
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
今集真係有D睇到出冷汗

好彩死唔去

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-13, 03:05 PM   #258
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
又多一套合體技
成team人合體技超過五套
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-13, 03:17 PM   #259
超必

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: GN00508771 查看文章
今集真係有D睇到出冷汗

好彩死唔去
連鐳射炮都打唔入gate,連後備計劃都沒有,就全軍出撃咁攪笑!!!

應該唔會臨時搵隻艦,把gate撞散吧....
超必 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-13, 08:36 PM   #260
IntelligentGene
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2012
引用:
作者: GN00508771 查看文章
今集真係有D睇到出冷汗

好彩死唔去
等下集突左圍再講
IntelligentGene 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-13, 11:59 AM   #261
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 超必 查看文章
連鐳射炮都打唔入gate,連後備計劃都沒有,就全軍出撃咁攪笑!!!

應該唔會臨時搵隻艦,把gate撞散吧....
我覺得係整個基地掉過去
點解一支唔MAP炮需要防禦同移動, 唔開波前事先叉滿一發
原來藍色手上卷繃帶有用處
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-13, 12:46 PM   #262
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
個敵人死得好慘
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-13, 02:29 PM   #263
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
ゆかな白死

不過依家睇番
淨係搵到門就立即刻展開攻擊,連道門有咩特別嘢都未知
最終戰開咗個頭點都要是旦一邊死哂先完
依家真係睇地球軍點收科
(唔通搵RED5爆SEED撞落道門度?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-13, 04:52 PM   #264

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 野良猫 查看文章
ゆかな白死

不過依家睇番
淨係搵到門就立即刻展開攻擊,連道門有咩特別嘢都未知
最終戰開咗個頭點都要是旦一邊死哂先完
依家真係睇地球軍點收科
(唔通搵RED5爆SEED撞落道門度?
吾係,我諗應該阿哥行入去道門度自爆
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-13, 08:26 PM   #265
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
紅每次說"哥哥",我都忍唔住笑了!

今集為前輩們報仇雪恨,真係大快人心!

戰鬥中竟然來個tea time,為緊張的氣氛舒緩了不少!

此篇文章於 09-09-13 08:29 PM 被 Dangerous-boy 編輯。
Dangerous-boy 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-13, 05:54 PM   #266
qhxu
Crazy Gamer

紅色幹部一打二打埋laser超勁
實彈打唔到laser炮被打爛,同預期一樣用star rose去撞
舊 09-15-13, 04:27 AM   #267
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
最後呢6集好好睇...打戲咁多真係好重本,值得嘉許,希望佢賣得好d...orz

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 10:51 PM   #268
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003

http://www.mjp-anime.jp/01news/index.html#id001

マジェプリ、ゲーム化プロジェクト進行中!

遂に最終回をむかえた『銀河機攻隊マジェスティックプリンス』が、
今度はゲームになって登場!

ファンの皆様の声から生まれた、
アッシュがあなたの手で飛びまわるフル3DCGゲーム!

リリース記念ファンイベントや、
あの国民的キャラクターとのコラボ企画も鋭意進行中。

ゲームの最新情報はこちらのNEWSページにて随時更新予定ですので、
どうぞお見逃しなく!!

コミック新企画始動!!

MZ5!#18 「ミニゲーム」より

各話スピンオフマンガ「MZ5! まじでザンネン5人組」(斎藤かよこ)が
月刊ヒーローズWEBサイトに移籍して、装いも新たに4コマ連載開始!
(10月中旬頃スタート予定・新タイトル未定)

イズルが、ケイが、タマキが、スズカゼが、テオーリアが…
おなじみキャラが本能のままに駆け巡る。

アニメでは絶対に語られない、自由すぎる「MJP計画」を…受け入れよ!!
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 11:22 PM   #269
qhxu
Crazy Gamer

未睇最終話,不過...
可唔可以用遊戲化交換二期動畫確定?
舊 09-19-13, 11:29 PM   #270
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
最尾一集超精彩
いい最終回だ
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 10:03 AM   #271
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
戰鬥場面贏哂.............
二期仲有乜講?

舊 09-20-13, 10:49 AM   #272
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Asurada 查看文章
戰鬥場面贏哂.............
二期仲有乜講?
哩個只係傳送門嚟咋喎, 大本營都未打
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 03:04 PM   #273
qhxu
Crazy Gamer

出VS綠川光依然完全超級系,格鬥完全向龍珠靠齊
光之翼當劍咁用,遠鏡兩粒光點互撞打到開哂煙花咁
最後都仲有鋪梗比續作用,不過有冇機會用就唔知

此篇文章於 09-20-13 03:06 PM 被 qhxu 編輯。
舊 09-21-13, 01:16 AM   #274
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
打鬥好精彩好快,但快到我睇唔到佢打緊乜!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-13, 09:34 PM   #275
動漫遊戲迷

註冊日期: Nov 2006
出受「吐糟」而醒覺頗有心思。

引用:
作者: qhxu 查看文章
出VS綠川光依然完全超級系,格鬥完全向龍珠靠齊
光之翼當劍咁用,遠鏡兩粒光點互撞打到開哂煙花咁
最後都仲有鋪梗比續作用,不過有冇機會用就唔知
劇集應該有下一季,烏魯嘉爾的皇帝仍未御駕親征,與及其餘二將仍在生,還有西亞特必定未死(政變未被發動)。不過,機師與機體的人機合一(同化)之境界在下一季的表現,或被昇華至隨時打爆殖民星,

劇集如被「機戰」收錄,我相信駕駛員與機體為前列強選。
動漫遊戲迷 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SELL 罕有PS3 龍珠 放DRAGON BALL RAGING BLAST 2 行日版 + PS3 tales of zestiria 特典匙扣公仔 PORTABLE 買賣專區 1 01-26-15 03:17 PM
Dragon Ball Ultimate Blast steve 電視遊戲討論版 157 03-11-12 03:38 PM
[PSP] Great Battle Full Blast | グレイトバトル フルブラスト | SD英雄快打 2012 | 已售 neo2046 手提遊戲機討論版 133 03-04-12 10:58 PM
[NDS] Barnyard Blast: Swine of the Night [late 2007] okman 手提遊戲機討論版 1 07-28-07 12:47 AM
頭文字D 4th Stage OP---Blast My Desire 已經推出!! ~新聞~ 日本動漫畫討論版 39 04-03-04 03:01 AM

現在的時間是 11:09 PM

手機版 | APP版