Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 08-29-11, 11:31 PM   #926
爽神
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者:  查看文章
排通頂既話建議去尖咀通利,唔洗入商場
好彩既話好似上次咁有poster派

舊 08-29-11, 11:59 PM   #927
爽神

2011/08/27 anation (audio)
http://www.youtube.com/user/babyskyskay

a-nation « SUGIZO's Will
http://www.sugizo.com/will/?p=599

----------------------------------------------------------------------------------------

[MSN産経ニュース] 【彼らの心が折れない理由】小松成美 ミュージシャン・YOSHIKI(4)
http://sankei.jp.msn.com/entertainme...7440001-n1.htm
-
今次應該連載完了

----------------------------------------------------------------------------------------

■hide-city
●hideルネサンス ピンク スパイダー2020“YOKOSUKA DOC”
http://hide-re.jp/

■週刊ポスト[9月9日号]  
発売日:2011年8月29日(月)
生脱ぎシャツが190万円!X・JAPANディナーショー狂乱オークション
詳しくは↓
http://www.zasshi.com/zasshiheadline/syuukanpost.html

舊 08-30-11, 04:05 AM   #928
daisy19
Junior Member

註冊日期: Sep 2008
引用:
作者: 爽神 查看文章
X JAPAN 2011 World Tour - Live in HK

公佈優先及公開訂票日期及詳情 :

演出日期 : 2011年11月4日(星期五)

演出時間 : 晚上8時正

演出地點 : 香港亞洲國際博覽館 - Arena

票價 : HK$1,480 (均設有企位及坐位) / $880 / $480

(HK$1,680門票佔全場極少數量, 此票價之門票只作藝人, 藝人VIP及主辦單位內部用而不作公開發售,不便之處, 懇請見諒)

優先訂票日期及詳情

VISA/MasterCard/美國運通卡/中國銀聯卡/PPS/支付寶 - 卡戶專享優先訂票服務

優先訂票日期 : 2011年 9月1日 至 5日

網上優先訂票 : www.aegpromotion.com/XJAPAN2011 或 致電 35 685 685 預留座位 (上午9時 至 晚上9時)

公開購票日期及詳情

公開購票日期 2011 年 9月7日開始

城市電腦售票熱線 2111 5999 或其網站 www.urbtix.hk

(主辦單位有權隨時對以上資料作出適當更改, 懇請各位留意電台及各大報章雜誌之廣告。)

-
1480有企位.......即係1680果d座位係...
除非佢專登set到前面係座位咁怪相喇
如果真係果d垃圾位我要1480/880算喇

仲有最貴飛夠膽死少少都唔公開發售
仲要寫明係俾藝人,都幾厚顏無恥...
佢地唔覺有問題?
我覺得X JAPAN HK LIVE的SEATING PLAN可能和LINKIN PARK HK LIVE會有點像...
這是我做的座位圖虛構圖

是超有問題LO!!! CN LIVE真的是非常爛的主辦!!!
一看到$1680不公開發售, 真的想翻桌!!! 我未見過有一場LIVE有一個票價的票是不公售的!!!
就算是周杰倫, 五月天..的LIVE 最貴的票都會有3-5行的座位是公開發售...
CN LIVE真是@*#@*#@&$@*!!!!!
daisy19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 07:31 AM   #929
爽神

如果佢1680真係呢d位
難聽d講只係垃圾當寶賣,呢d位邊忽值1680
880都俾多佢

舊 08-30-11, 08:55 AM   #930
ch1o3
Senior Gamer
XXX

註冊日期: Jun 2011
引用:
X JAPAN 2011 World Tour - Live in HK

---

-
1480有企位.......即係1680果d座位係...
除非佢專登set到前面係座位咁怪相喇
如果真係果d垃圾位我要1480/880算喇

仲有最貴飛夠膽死少少都唔公開發售
仲要寫明係俾藝人,都幾厚顏無恥...
佢地唔覺有問題?

你團購左1680?????

我都唔明點解會1680係無公開發售...
cn live認真無恥

引用:
作者:  查看文章
排通頂既話建議去尖咀通利,唔洗入商場
引用:
好彩既話好似上次咁有poster派
REALLY???????????
但係依家佢有VISA優先發售..係咪姐係唔洗去排?
ch1o3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 09:04 AM   #931
ch1o3
XXX

引用:
作者: daisy19 查看文章
我覺得X JAPAN HK LIVE的SEATING PLAN可能和LINKIN PARK HK LIVE會有點像...
這是我做的座位圖虛構圖

是超有問題LO!!! CN LIVE真的是非常爛的主辦!!!
一看到$1680不公開發售, 真的想翻桌!!! 我未見過有一場LIVE有一個票價的票是不公售的!!!
就算是周杰倫, 五月天..的LIVE 最貴的票都會有3-5行的座位是公開發售...
CN LIVE真是@*#@*#@&$@*!!!!!
其實CN LIVE有幾廢...我由09年已經見識到..
做GE任何野都係令人失望
今次知道又係CN LIVE我已經想死到不得了
只係無諗過今次仲衰過上次

不過我諗都好過BBH...

引用:
如果佢1680真係呢d位
難聽d講只係垃圾當寶賣,呢d位邊忽值1680
880都俾多佢
上次1280佢都夠膽死有半個場係啦...
唔覺得佢有咩做唔出!!

此篇文章於 08-30-11 09:07 AM 被 ch1o3 編輯。
舊 08-30-11, 09:16 AM   #932
wudad

註冊日期: Jul 2011
訂左唔使排隊?
佢幾時先公佈座位圖嫁..
姐係真正搶飛日期係開學日啦..
-.-
wudad 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 09:38 AM   #933
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
唔係真係咁無恥1680係側邊唔係arena下嘛...?
團購左果d會有幾多個反檯?
不過佢話極少數量不作公開發售...可能又真係arena最前既...可能...

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 10:25 AM   #934
ch1o3
XXX

引用:
作者: colus 查看文章
不過佢話極少數量不作公開發售...可能又真係arena最前既...可能...

因為我無訂1680..所以會好衰咁希望1680真係o係側邊
鬼叫cn live咁唔公平

其實我想知之前團購o個200張1680飛再加埋俾藝人d位..
會佔到幾多行..
起碼有得估計下1480企位會o係幾多行人後面..

同埋係咪1號優先訂飛真係無得睇左座位先?
咁叫人訂唔訂好
舊 08-30-11, 12:24 PM   #935
daisy19

引用:
作者: ch1o3 查看文章

其實我想知之前團購o個200張1680飛再加埋俾藝人d位..
會佔到幾多行..

咁叫人訂唔訂好
對, 1號優先訂飛真係無得睇左座位先, 訂唔訂好真係要自己choose...
舊 08-30-11, 01:01 PM   #936
爽神

引用:
作者: colus 查看文章
問題係hksa果邊拍哂心口話1680係座位
而家1480又係企位
答案呼之欲出喇

舊 08-30-11, 01:09 PM   #937
爽神

引用:

會佔到幾多行..

咁叫人訂唔訂好
企位好難計
以前blkA座位就係480人(冇runway的話)

同埋今次好大機會就係daisy19估果種咁喇
你買1480訓幾日街等入場話唔定有row1

舊 08-30-11, 01:30 PM   #938
daisy19

引用:
企位好難計

已預左訓街...
09年是訓街買飛, 今年是訓街等入場... = =
舊 08-30-11, 01:30 PM   #939
wudad

註冊日期: Jul 2011
引用:
企位好難計

難道先到先得-.-
其實如果唔企都好難睇到-.-
880的中間靚位唔知使唔使排通頂呢
坐位?

此篇文章於 08-30-11 02:27 PM 被 wudad 編輯。
wudad 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 02:20 PM   #940
ch1o3
XXX

引用:
企位好難計

引用:
作者: daisy19 查看文章
已預左訓街...
09年是訓街買飛, 今年是訓街等入場... = =

其實都已經預左係買1480企
所以都有心理準備要訓街架喇....
只係唔知要訓幾耐..又請唔請到假去訓姐

此篇文章於 08-30-11 02:27 PM 被 ch1o3 編輯。
舊 08-30-11, 03:25 PM   #941
Hide2001

註冊日期: May 2006
上次去唔到..想問下
480同880 d位會唔會好遠...好似睇dvd咁嫁@@
因為1480太貴-_-...D FD唔肯買...
Hide2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 03:44 PM   #942
爽神

引用:
作者: Hide2001 查看文章
上次去唔到..想問下
480同880 d位會唔會好遠...好似睇dvd咁嫁@@
因為1480太貴-_-...D FD唔肯買...
佢未出floor plan
所以唔知880係咩位,好難講

舊 08-30-11, 03:48 PM   #943
a012429

註冊日期: Sep 2009
hi~
我未試過去expo睇企位, 如果比較矮買唔買1480好?
同埋買企位既話, 係咪要去expo排隊霸定位先? 大約早幾耐去ge?

因為我係女仔, 160cm左右~ 驚好多男fans 都好高… 買企位反而睇唔到野@@

thx~^^
a012429 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 03:54 PM   #944
ch1o3
XXX

引用:
作者: a012429 查看文章
hi~
我未試過去expo睇企位, 如果比較矮買唔買1480好?
同埋買企位既話, 係咪要去expo排隊霸定位先? 大約早幾耐去ge?

因為我係女仔, 160cm左右~ 驚好多男fans 都好高… 買企位反而睇唔到野@@

thx~^^
我都未去過expo睇企位
都係女仔..仲矮過你...
但諗住買企呢..
我應該會早1晚去排..希望就算排唔到最前面都唔會太後啦
反正1480座位都唔荒前得去邊
我寧願搏企前d..
舊 08-30-11, 03:57 PM   #945
a012429

引用:
我都未去過expo睇企位
都係女仔..仲矮過你...
但諗住買企呢..
我應該會早1晚去排..希望就算排唔到最前面都唔會太後啦
反正1480座位都唔荒前得去邊
我寧願搏企前d..
女仔, 握手~~~
早1晚去排隊等入場?! 我仲諗住朝頭早去添~@@

thx
舊 08-30-11, 04:10 PM   #946
ch1o3
XXX

引用:
女仔, 握手~~~
早1晚去排隊等入場?! 我仲諗住朝頭早去添~@@

thx

因為買得企位都會想前d丫麻..
難得1次..起碼唔會後悔!
舊 08-30-11, 04:13 PM   #947
a012429

引用:

因為買得企位都會想前d丫麻..
難得1次..起碼唔會後悔!
咦, 原來果日係禮拜5...
要番學 , 番屋企換埋衫都6點喇.. :~(
舊 08-30-11, 04:18 PM   #948
ch1o3
XXX

引用:
咦, 原來果日係禮拜5...
要番學 , 番屋企換埋衫都6點喇.. :~(
如果係咁買坐位好d啵
舊 08-30-11, 04:22 PM   #949
a012429

引用:
如果係咁買坐位好d啵
屋企人可能會幫手ge (佢自己都要去睇, 但唔知佢買咩位 )
希望快d出floor plan啦~~ 880可能仲好過1480座~~
舊 08-30-11, 04:30 PM   #950
ch1o3
XXX

引用:
屋企人可能會幫手ge (佢自己都要去睇, 但唔知佢買咩位 )
希望快d出floor plan啦~~ 880可能仲好過1480座~~
斷估佢1480 d位大多都同上次1280 d位差不多

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「福山芳樹香港演唱會2015~Rock4ever~」2015年3月8日開催決定! money 日本動漫畫討論版 257 03-12-15 09:57 PM
***濱崎步專區*** (vol.2) ~Asia Tour 2008~ 即將發售 darkvolver Neo Music UNIVERSE 1002 04-13-09 02:37 PM
[演唱會] [4 Oct] The Tour of MISIA Discotheque Asia 2008 - HONG KONG 完滿結束 shingo512 Neo Music UNIVERSE 32 11-04-08 12:14 AM
KOTOKO ASIA TOUR 2007 IN TAIWAN 強化人間ですの~★ 日本動漫畫討論版 26 07-01-07 11:29 PM
Robin Gibb 再來!! Magnetic Tour 2006 Asia t-cup Neo Music UNIVERSE 2 10-25-06 01:10 PM

現在的時間是 06:56 AM

手機版 | APP版