Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
~清談館~>[淆底可保平安] 墨西哥17歲網紅嘲諷大毒梟 身中18槍離奇死亡
( ゚ω゚)? 01:42 AM 12-23-17
禍從口出
Mexican YouTube star who told drug lord to 'suck my d**k' in drunk video post is shot 18 times in brutal bar execution

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...-k-killed.html

http://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/1095212/

1/117歲的羅薩萊斯身中15至18槍而死。 晚上圖片

墨西哥一名17歲的網路紅人日前拍片,侮辱國際大毒梟塞萬提斯(Nemesio Ocegera Cervantes),周一(18日)他在酒吧身中15至18槍,最終死亡,酒吧一名25歲員工也中槍身亡。

17歲的羅薩萊斯(Juan Luis Lagunas Rosales)因「壞孩子」形象而出名,不時分享相片和影片,包括與美女的合照等,他又會自嘲自己的身型。在facebook、Instagram、Twitter上有3萬至超過100萬不等的粉絲追蹤,是一位很有名的網路紅人。

幾周前,羅薩萊斯疑似酒後拍片並公開嘲諷當地一名大毒梟塞萬提斯,不但侮辱他,還說要求對方「吸我的X」('El Mencho can suck my d**k')。當地警方表示,羅薩萊斯周一晚間在哈利斯科州(Jalisco)一間酒吧和朋友消遣,懷疑被黑幫從Instagram得知其位置,向羅薩萊斯連開18槍而當場死亡,一名的25歲酒吧員工也不幸中槍身亡。警方指,需要靠紋身才能才能確定他的身份。塞萬提斯是墨西哥通緝犯,當局正懸賞500萬美元(約3900萬港元)。
Shirley Sheila 04:39 AM 12-23-17
網紅...搏出位唔係咁搏既

身處呢D三不管既地方

後生仔真係冇有識死

HAKAIDER 07:00 AM 12-23-17
員工 R.I.P.
Tannhauser Gate 07:13 AM 12-23-17
ip都唔洗check
david 08:56 AM 12-23-17
25歲酒吧員工RIP
亍 ◣ 09:26 AM 12-23-17
需要靠紋身才能才能確定他的身份....18鎗都係對頭爆???
HAKAIDER 11:31 AM 12-23-17
作者: 亍 ◣:
需要靠紋身才能才能確定他的身份....18鎗都係對頭爆???
可能用散彈槍.........
Sar8 02:18 PM 12-23-17
不作死就不會死,為什麼就是不懂

RIP...酒吧員工....
Tano 02:20 PM 12-23-17
25歲酒吧員工陪死RIP

懸賞約3900萬港元
Eking 05:44 PM 12-23-17
作者: Shirley Sheila:
網紅...搏出位唔係咁搏既

身處呢D三不管既地方

後生仔真係冇有識死

任何地方, 有D人就唔得罪得, 特別係續犯, 佢地根本唔CARE 自己係咪犯法, 佢要殺你就殺你
HON HON 09:15 PM 12-23-17
網絡就紅, 現實始終只係人一個, 傻仔.
1q1q1q 01:44 PM 12-24-17
中18槍梗係死硬. 有幾離奇?
Super Bus 01:57 PM 12-24-17
網上走紅搏出位唔係咁搏法嘅, 仲要係好似墨西哥呢啲咁嘅地方...

不過個酒吧仔就真係死得好無辜...
Tano 05:48 PM 12-24-17
作者: 1q1q1q:
子彈有分大細

紋身位置以外其他成醬狀?
EZ-8-HWC 07:25 PM 12-24-17
作者: 1q1q1q:
可能離奇在點解中得18槍
得罪毒臬唔中番個二三百槍邊算正常
Kinny Riddle 07:59 PM 12-24-17
墨西哥毒販兇殘成性又一代表作,我哋睇開啲美劇入面嘅墨西哥毒販嘅暴力行為只不過係照實描述,絕無誇張失實。

無端端陪葬嘅酒吧員工RIP
鈴蘭 01:05 AM 12-25-17
黑道咩都可以無
就係唔可以無臉
仲要係全世界最顛既墨西哥黑社會
自己住係墨西哥都仲可以咁大膽挑機,呢D真係讀幾多書都無用
Super Bus 03:40 AM 12-26-17
作者: Kinny Riddle:
墨西哥毒販兇殘成性又一代表作,我哋睇開啲美劇入面嘅墨西哥毒販嘅暴力行為只不過係照實描述,絕無誇張失實。

無端端陪葬嘅酒吧員工RIP
如果唔係又點會有 Drug war 吖,
依家冇乜必要嘅話都唔好落墨西哥找死
martinnitram 10:39 AM 12-26-17
OT 一下, 墨西哥o的毒販真係好重口味, 究竟面皮可以點剝落o黎...

生殖器塞嘴面皮被剝 墨男疑遭毒販斬首示眾
http://www.bastillepost.com/hongkong...A4%BA%E7%9C%BE
Dyhalt Rushifar 11:17 AM 12-26-17
作者: martinnitram:
OT 一下, 墨西哥o的毒販真係好重口味, 究竟面皮可以點剝落o黎...

生殖器塞嘴面皮被剝 墨男疑遭毒販斬首示眾
http://www.bastillepost.com/hongkong...A4%BA%E7%9C%BE
反正都攞正牌,爭地盤點解唔直接鏟平對方?
martinnitram 06:21 PM 12-26-17
作者: Dyhalt Rushifar:
反正都攞正牌,爭地盤點解唔直接鏟平對方?
可能大家都係 50 50, 鏟唔平人o地自己可能比人鏟平咁o瓜...
Ringo 11:28 AM 12-27-17
墨西哥真係好恐怖
廚房邊緣的香腸 02:58 PM 12-29-17
做網紅真係搵命博

返回主題版面