Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-14-18, 04:18 PM   #1451
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
用露娜係要玩佢超絕每次削多15%俾人收,正常係中線拎超絕就食石轉弓,你就咁轉弓冇超絕梗係唔夠啦
問題係我連超絕都未拎到。
引用:
里昂都係要食石雙線架喇,冇石就淨係行左線,騎精太屈,50仲有吸血蝙蝠,中線係為千騎架咋
咁我開埋千騎先轉左邊啦。
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
露娜你係唔係冇谷魔防
公主隊火力唔夠有機會全隊跪
想問下點谷魔防?用裝備?抑或有其他方法?
引用:
你夠力既話用map砲打殘再雪莉1次收兩隻正常係易打好多,而家打到8-2d飛兵6百幾攻,打我隻坦4百防1下已經就死,如果治癒頑石都唔發動既話食多野即
照咁講法,即係我應該先練好露娜先,然後其他人做輔助?

多謝你既解答呀,你令我又明白多少少。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-18, 04:19 PM   #1452
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
露娜乜裝都裝哂D加魔防既野上去先打到機

唔係垃圾過屎...

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-18, 04:40 PM   #1453
T.S
God of Gamer
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
d 55lv素材唔早d開始掃只會越拖越耐sosad

有d素材掃足90ap都係得4舊....真係
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-18, 04:43 PM   #1454
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
公主陣要玩雪莉收頭要有拉娜大公主果d放map俾佢收,冇map砲既話雪莉夾硬撞滿血卒唔自爆都殘,因為我未有拉娜又冇抽大公主,雖然有露娜但玩喎到呢招,所以我靠里昂硬入人升勁隻坦慢慢打算
我見大公主招map 炮得0.36倍傷害,好似幫人R痕咁,如果要練,請問應該點做?
Thanks a lot.

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 11-14-18, 04:44 PM   #1455
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
問題係我連超絕都未拎到。

咁我開埋千騎先轉左邊啦。

想問下點谷魔防?用裝備?抑或有其他方法?

照咁講法,即係我應該先練好露娜先,然後其他人做輔助?

多謝你既解答呀,你令我又明白多少少。
露娜開左超絕先...公主隊佢太重要
其實你將+魔防裝升上去比佢用已經會發現差好遠,有閒卷咪幫佢2+2附魔
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-18, 04:45 PM   #1456
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
我弓露娜甲30頭40裝飾30,3件都係加魔防,超絕再風前都係4百幾攻,其實除左1野打殘滿血飛兵之外作用唔大,打其他野扣唔過1半,如果飛露娜魔防高好多換攻應該大力好多,但太薄甲,應該要升性天馬先撞得人,有排升,而且都唔係太值為左用佢撞而升爆性天馬

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-18, 04:48 PM   #1457
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: T.S 查看文章
露娜開左超絕先...公主隊佢太重要
其實你將+魔防裝升上去比佢用已經會發現差好遠,有閒卷咪幫佢2+2附魔
其實我已經一黎開左超絕,再食左石去左手邊變弓騎,但就係覺得佢太細力,而且又易死,所以先問下點做。
如果講公主聯盟能力up,其實細孖妹都有,不過就只係法師一名。

舊 11-14-18, 04:49 PM   #1458
ShinDou

Map砲冇視防,同埋打埋英雄唔會淨係打卒,其實好勁,尤其後期60個個過千攻果陣仲堅,見人細公主龍息都打人半條血,冇開超絕,淨係1開波交替,遇水,就衝入去炸

舊 11-14-18, 04:53 PM   #1459
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
Map砲冇視防,同埋打埋英雄唔會淨係打卒,其實好勁,尤其後期60個個過千攻果陣仲堅,見人細公主龍息都打人半條血,冇開超絕,淨係1開波交替,遇水,就衝入去炸
睇黎我要去搵下人地D片黎睇!

舊 11-14-18, 05:20 PM   #1460
GUSTAV
The One
poor

引用:
我弓露娜甲30頭40裝飾30,3件都係加魔防,超絕再風前都係4百幾攻,其實除左1野打殘滿血飛兵之外作用唔大,打其他野扣唔過1半,如果飛露娜魔防高好多換攻應該大力好多,但太薄甲,應該要升性天馬先撞得人,有排升,而且都唔係太值為左用佢撞而升爆性天馬

天馬同弓其實冇你講差咁多

天馬轉飛 最傷只係武器少左8%魔防 其他裝一樣
770攻同710攻既分別

係露娜冇得拎攻擊技本身細力

舊 11-14-18, 05:23 PM   #1461
ShinDou

我露娜lv49魔防147加59,你果隻幾多?

舊 11-14-18, 05:33 PM   #1462
GUSTAV
The One
poor

173+108 55LV弓兵 未進階50

舊 11-14-18, 05:38 PM   #1463
ShinDou

加108咁多梗係勁啦,我已經兩個sr30 1個sr40啦,有洗下附魔不過冇乜點出加魔防

舊 11-14-18, 05:39 PM   #1464
GUSTAV
The One
poor

引用:
加108咁多梗係勁啦,我已經兩個sr30 1個sr40啦,有洗下附魔不過冇乜點出加魔防

唔計武器
我都係2 40LV SR 1 30LVSR裝.....

舊 11-14-18, 05:46 PM   #1465
ShinDou

弓有加魔防咩?

你淨係3件sr附魔多成50魔防?

舊 11-14-18, 05:51 PM   #1466
GUSTAV
The One
poor

就係冇所以唔計

我D附魔都唔係勁 定你唔係用80%血加魔防個套裝?

舊 11-14-18, 05:55 PM   #1467
ShinDou

你用滿月?我用緊大樹

滿月勁咁多?

舊 11-14-18, 05:57 PM   #1468
GUSTAV
The One
poor

大樹啦緊係

舊 11-14-18, 05:59 PM   #1469
ShinDou

我乳飾甲同頭,鋼護腿,頭岩岩先升40其他30

又可能因為爭幾個lv,d%乘出黎爭咁遠

舊 11-14-18, 06:00 PM   #1470
GUSTAV
The One
poor

弓露娜唔用橡樹點打機

舊 11-14-18, 06:02 PM   #1471
ShinDou

唔中都冇計,已經特登將加最多既魔防裝俾晒佢,冇俾暗王子

舊 11-14-18, 06:07 PM   #1472
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
打協力真係好無奈, 隊友一係AUTO 一係斷線一係弱智...都係打單人算
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-18, 06:08 PM   #1473
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 半島鐵盒 查看文章
打協力真係好無奈, 隊友一係AUTO 一係斷線一係弱智...都係打單人算
有冇咁多伏SOSAD

舊 11-14-18, 06:19 PM   #1474
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
好爽

加埋奶騎進擊仲要減傷八成
利昂都比我撞死

舊 11-14-18, 06:20 PM   #1475
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
組隊用自動匹配好易中伏。
我通常用創建隊伍,把等級下限set高少少,咁即使遇到auto隊友都冇咁容易一面倒地輸

樓上那個攻擊力太過份.....

此篇文章於 11-14-18 06:22 PM 被 十一月 編輯。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 05:18 AM

手機版 | APP版