Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 102 152 192 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 212 252 302  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
新月 11:42 AM 03-21-17
作者: Kain:
我最多都係見到呢到既人吹噓孖車出果陣會斷市
可能炒家入侵GAF啦
其實都唔出奇,近排呢個post好多生面口
分析姐,咪咁敏感

香港批發強大在
美版日版歐版只要平就會返貨
貨源大情況下,自然會有靚價
唔介意咪水貨,
如果個個都買行,
淨係行貨斷市咪炒行貨
估係咁估
lodoss 11:51 AM 03-21-17
其實NS有樣野做得好好,
開機速度好快,
講緊係power off mode,唔單止sleep mode
tylau 11:58 AM 03-21-17
琴日黃金淨灰機$2550
講真呢個價上網收骨玩仲抵過跟一堆炒價骨四千蚊

Sent from my iPhone using Gaforum
tylau 12:34 PM 03-21-17
188 Gamehit
紅藍 灰 正價 連Zelda 12 switch $3166 joycon $550 全套$3716

Sent from my iPhone using Gaforum
野良猫 12:41 PM 03-21-17
作者: lodoss:
其實NS有樣野做得好好,
開機速度好快,
講緊係power off mode,唔單止sleep mode
哩個真係進步得最多
入eshop load片睇都快咗
alien1020hk 01:18 PM 03-21-17
作者: 野良猫:
哩個真係進步得最多
入eshop load片睇都快咗
WII U真係等好耐..

不過最深刻都係玩LEGO UNDERCOVER..LOADING TIME
swatty 01:23 PM 03-21-17
作者: tylau:
琴日黃金淨灰機$2550
講真呢個價上網收骨玩仲抵過跟一堆炒價骨四千蚊

水定行? 黃金風評一般般
Professor Oak 01:30 PM 03-21-17
188 Gamehit
紅藍 灰 正價 連Zelda 12 switch $3166 joycon $550 全套$3716

可以唔加 joycon?
由手機版發出
reallyfatboy 01:32 PM 03-21-17
188 Gamehit

12 switch 可唔可以轉其他game?
Eking 01:49 PM 03-21-17
作者: reallyfatboy:
12 switch 可唔可以轉其他game?
骨當然唔轉得......
風間鈴木仁 02:05 PM 03-21-17
作者: Professor Oak:
想問邊間有?
灣仔188 2/f game hit !
alien1020hk 02:17 PM 03-21-17
請問薩爾達傳說邊集最好玩?

只玩過新個隻..覺得好玩, 所以網上買左隻WII skyward sword黎玩
不過未收到貨
alexlau2014 02:24 PM 03-21-17
作者: 一一:
好多人根本都唔知定價係幾多, 我有fd(非機迷)買左3000剩機, 話抵

買貴左既魚,同俾得起既叻仔,邊個好睇D?

catho7 02:26 PM 03-21-17
作者: alien1020hk:

只玩過新個隻..覺得好玩, 所以網上買左隻WII skyward sword黎玩
不過未收到貨
只計3D
個人覺得真係正既得時之笛、天空劍同botw

P.S.記住天空劍要Motion plus先玩到
thomthomchan 02:27 PM 03-21-17

不過未收到貨
今集都好好玩。

個人感受最深係當年N64時之笛。

如果而家你去玩返應該唔會覺得太特別, 始終時代唔同咗, 畫面同遊戲性都要求高咗, 但係記得當年為咗感受騎馬果種感覺, 仲要特登俾錢去買震動器... XD
thomthomchan 02:29 PM 03-21-17
作者: catho7:
只計3D

其實風之指揮棒都唔錯, 係衰在尾段 XD
alexlau2014 02:30 PM 03-21-17
作者: Kain:
我最多都係見到呢到既人吹噓孖車出果陣會斷市

可能炒家入侵GAF啦

其實都唔出奇,近排呢個post好多生面口

佢地最想個價維持到孖車,講到孖車到實炒,宜家炒價都好抵。
我諗我之後都會係Eshop買 Game,Bye Bye Game 鋪,你地繼續齊心搵魚啦。

thomthomchan 02:36 PM 03-21-17
作者: alexlau2014:
佢地最想個價維持到孖車,講到孖車到實炒,宜家炒價都好抵。
我諗我之後都會係Eshop買 Game,Bye Bye Game 鋪,你地繼續齊心搵魚啦。
佢地唔炒或者都可以幫襯下, 炒嘅就乾脆買 online 版

利申: 自己的PC game已經全部買steam版; PS4都有一半係digital版
alien1020hk 02:44 PM 03-21-17
作者: catho7:
只計3D

我個個wii控制器內置左plus了thanks

作者: thomthomchan:
今集都好好玩。

個人感受最深係當年N64時之笛。

如果而家你去玩返應該唔會覺得太特別, 始終時代唔同咗, 畫面同遊戲性都要求高咗, 但係記得當年為咗感受騎馬果種感覺, 仲要特登俾錢去買震動器... XD
時之笛係wii u dl vc版會唔會同原版有唔同?
八仙果 02:46 PM 03-21-17
上星期見黃金,信和有地方 1-2 Switch,Super Bomberman R 賣 $300。
新出嘅 The Binding of Isaac: Afterbirth + 賣 $318。
HKJoe 02:47 PM 03-21-17
作者: 阿聰:
B&S,單係一部SWITCH,5磅,自提$120,遠遠平過其他,又唔使被人拆箱,大家都方便。
你好 請問 buyandship 果度係咪已經有人可以唔使分箱過得到關?
alien1020hk 02:47 PM 03-21-17
作者: 八仙果:
上星期見黃金,信和有地方 1-2 Switch,Super Bomberman R 賣 $300。
新出嘅 The Binding of Isaac: Afterbirth + 賣 $318。
炸彈人我係ns出個日係hmv買左$369
八仙果 02:49 PM 03-21-17
炸彈人我係ns出個日係hmv買左$369
當日好多地方都賣 $360 左右,ok la。
打後賣得更貴嘅都見過,$380。
thomthomchan 02:52 PM 03-21-17
時之笛係wii u dl vc版會唔會同原版有唔同?
無玩過 wii u 版本唔敢講, 不過我估係直接由 N64 照搬過去。
阿聰 02:54 PM 03-21-17
作者: HKJoe:
你好 請問 buyandship 果度係咪已經有人可以唔使分箱過得到關?
我單純3.3訂咗一部官網switch,冇訂其他嘢,
直接送返嚟香港,老任用宅急便packing原箱冇被拆開過。

B&S自己集運,同其他網站果d搵EMS、DHL寄送唔一樣。
有疑問可以去B&S網站在線問問題。

標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
第一 ... 102 152 192 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 212 252 302  ... 最後

返回主題版面