Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
手機平板遊戲討論版>イドラ ファンタシースターサーガ | PHANTASY STAR 30周年記念 | 一週年活動進行中
Dyhalt Rushifar 04:15 PM 12-07-18
1516緊黎唔黎多野抽女主…

終於打過D S級IDOLA,D火力根本唔係同一隻GAME黎…
T.K. 07:50 PM 12-07-18
已中多隻女主,好大腿,不抽嗎?
Squall-Lucifer 05:32 PM 12-08-18
打蕎麦之果實,差最後700多粒便可以集齊5張男忍者卡
T.K. 09:08 PM 12-08-18
抱三位大腿,自動上級
Squall-Lucifer 07:17 PM 12-10-18
換齊5張男忍者了
T.K. 10:21 PM 12-10-18
打idolabattle都幾重要
Dyhalt Rushifar 10:39 PM 12-10-18
上咗去Ace返唔到落黎
家陣最弱都打B+
T.K. 11:09 PM 12-10-18
最少打A:0(
Squall-Lucifer 01:50 PM 12-17-18
https://youtu.be/MZPGovsIK2s
王女有聖誕節版本,和本體視為不同個體,可以編入同一隊,超必都有所不同。
Dyhalt Rushifar 02:12 PM 12-17-18
作者: Squall-Lucifer:
https://youtu.be/MZPGovsIK2s
王女有聖誕節版本,和本體視為不同個體,可以編入同一隊,超必都有所不同。
1516緊聖誕王女定正月女主…
Squall-Lucifer 11:52 PM 12-19-18
在K島見到正月ステラ的圖....是ミニスカート巫女,我等正月好了
T.K. 10:31 PM 12-23-18
隻野幾時先出手動有價值既關WWW
Squall-Lucifer 06:11 PM 12-25-18
今天個Chaos Pickup只抽中光頭大劍使,個女法師和老媽仍是抽不中.....
下星期的巫女ステラ已確保一次10連的星鑽了
T.K. 10:44 PM 12-25-18
現時生態,老母只係stella既強化器
Squall-Lucifer 03:03 PM 12-26-18
作者: T.K.:
現時生態,老母只係stella既強化器
我連風屬的男弓手和女鬥士都拿到,就是沒王子、老媽和叫阿比由那女法師....
還有要打IDOLA戰拿石換的那道具店女生沒,聖誕王女當然是沒
T.K. 02:12 PM 12-27-18
雨宮天換完了
不就水屬大腿炸炸炸?w
T.K. 10:29 PM 12-27-18

Squall-Lucifer 04:22 PM 01-15-19
最終都是抽不中巫女女主
Dyhalt Rushifar 05:21 PM 01-15-19
作者: Squall-Lucifer:
最終都是抽不中巫女女主
20+幾張散券唔中就放棄咗…
ALL IN唔中又唔甘心,HEA玩又唔想課太多…
Squall-Lucifer 09:13 PM 04-10-19
結果去到完結都是抽不中雨宮天.....
Dyhalt Rushifar 02:02 PM 04-11-19
2%其實都真係幾黑心…
Squall-Lucifer 05:42 PM 04-11-19
5星角我至今仍缺小王女、火屬王子、老媽和雨宮天
水屬的阿比由都到今天才和沙漠的5星女角一起入手

更不要說我抽不到更多女主去做界限突破了
T.K. 10:58 PM 04-11-19
無風男、機械;火男;沙弓;Loli
Squall-Lucifer 01:47 AM 04-12-19
有沒地方看命運分岐建議升去哪?SWIKI和神ゲー攻略都不太好用.....
Squall-Lucifer 09:17 PM 04-21-19
下次更新後會有10次免費的10連抽送,每天登入可免費抽一次10連
合計100抽免費
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面